• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği öncesi-sonrası yaşadıklarım

dishekimim

Primum non nocere
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2014
613
354
133
Merhaba arkadaşlar, belki beni hatırlayanlarınız olur. 2 yıl önce yine bu zamanlarda göğüs estetiği olmuştum, burada yine konu açıp birçok arkadaşımızla bilgi alışverişi yapmıştık. Şimdi de sıra burun estetiğine geldi :) Burada konu açmamın sebebi bu süreçte neler yaşadığımı yazarak ameliyat olmayı düşünen arkadaşlara yardımcı olabilmek.

Öncelikle hiç doktor arayışına girmedim, göğüs ameliyatımı olduğum doktorumdan çok memnun olduğum için yine aynı doktoruma kendimi emanet ettim. Zaten kendisi göğüs ameliyatından çok burun ameliyatında adını duyurmuş birisi. O yüzden gerçekten kafamda soru işaretlerim yok. Umarım ameliyat sonrasında da böyle devam eder düşüncelerim.

Burun estetiği fikrimin ortaya çıkışı da aslında aniden oldu. Burnumdan nefes almakta çok zorlanan birisiyim. Burnumda septum deviasyonum var. Geçtiğimiz yaz KBB doktoruna bunun için ameliyat olmuştum. Bu doktoruma başvurmamıştım çünkü estetiksel olarak bir şeyler yaptırmayı düşünmüyordum açıkçası o zamanlar. Daha sonra ameliyatın pek faydasını göremedim, yine nefes alamıyordum. Yolda yürürken bile ağzımdan nefes alarak yürüyordum utanıyordum artık:( Burun da bildiğiniz gibi çok da sürekli işlem görmeye müsait bir bölge değil, bu yüzden 2. hatayı kaldıramazdım. Ben de kendimi emin olduğum ellere bırakmak istedim. İkinci defa burun ameliyatı olacakken de estetiksel şikayetlerim de giderilsin istedim.

Yapılacak işlemler: septum deviasyonunun düzeltilmesi, septum deviasyonundan dolayı dışarıdan hafif eğrilik görünümünün düzeltilmesi, burundaki kemerin düzeltilmesi, burun kanatlarının daraltılması, burun ucu düşüklüğünün kaldırılması

Ameliyat tarihi: 31 Ağustos 2016
Tahlil günü: 29 Ağustos 2016

Sormak istediğiniz sorular olursa burada olacağım. Her gelişme sonrasında da güncel olarak yazacağım. Bu süreç daha başlamadan öncesinde yanımda olan canım arzum77 arzum77 'ye buradan teşekkürlerimi iletiyorum

Canım benim,konunda kararında hayırlı olsun.. İnşallah çok çok başarılı bir süreç geçirir,hayal ettiğin sağlıklı ve başarılı bir sonuca ulaşırsın :KK19:
Sürecini merakla takip edeceğim :KK25:

Benim iki seçeğim var aklımda karar veremiyprum ama
Canım ben kendim o tarihe istedim çünkü öncesinde küçük bir tatil programım ve halletmem gereken resmi bir işim var. Onun ardından yaptırmak daha iyi olur diye düşündüm. Bence hiç tereddüt etmesen Mustafa beye kendini emanet edebilirsin inan pişman olmazsın. Ben daha olmamama rağmen içim rahat

Ben mustafa beye olursam sizden önce oşacağım sanırım sadece hiç yaptığı burunları görmedim tereddütüm bu yönde

Ben mustafa beye olursam sizden önce oşacağım sanırım sadece hiç yaptığı burunları görmedim tereddütüm bu yönde
Bazı doktorlar hasta gizliliği açısından fotoğraf göstermiyorlar sanırım bu sadece Mustafa beye has bir durum değil. Ancak kendisi gerçekten her hafta en az 7-8 burun ameliyatı yapıyordur herhalde. Zaten kendisine bir kere estetik ameliyat olan bir daha vazgeçemiyor :halay: Benim arkadaşım geçen sene Mustafa beye burun ameliyatı oldu, en fazla bu kadar doğal olabilir bir burun yahu. Ben ameliyat olduğunu bile anlamadım. Yüzünde serçe parmağı inceliğinde ve büyüklüğünde bir küçük morartı oluştu onun dışında morarmadı bile.

Yaa ne güzel çok merak ettim benim önümde hiç örnek olmadığı için tedirginim dediğim gibi ama çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim birde ücret nedir acaba öğrenebilir miyim mahsuru yoksa

Yaa ne güzel çok merak ettim benim önümde hiç örnek olmadığı için tedirginim dediğim gibi ama çok yardımcı oldunuz teşekkür ederim birde ücret nedir acaba öğrenebilir miyim mahsuru yoksa
Burada ücret söylemem doğru olmaz sonuçta eski hastasıyım vs ve yapılan işlemlerle de ücret değişiyor olabilir. doktorla direkt yüzyüze görüşerek fiyat alırsanız daha doğru olacağını düşünüyorum

Back