- 7 Ağustos 2018
- 8
- 4
- 26
-
- Konu Sahibi Stargazing
Ne alaka...MEmnun kalanın burda işi ne
Kime oldunuz7. ayım bitmek üzere çok memnunummmm
Memnun olduğunuzu anlamanız için çok erken bi süre ki bozulma oluyorOrhan Aydın’a oldum. Çoookkk memnunumAma henüz 11.günümdeyim
Sağ olun yaMemnun olduğunuzu anlamanız için çok erken bi süre ki bozulma oluyor
Ne güzel moral veriyorsunuzMemnun olduğunuzu anlamanız için çok erken bi süre ki bozulma oluyor
Gerçekçi olmak lazımNe güzel moral veriyorsunuz
Gerçekçi olmak moral bozmak degildir bence.Gerçekçi olmak lazım
Gerçekçi olmak moral bozmak degildir bence.[/QUOTE mora
Gerçekçi olmak moral bozmak degildir bence.
Ben size moral vermek zorunda değilim yaşadığım bizzat kendi tecrübem , Ben kendime yanarım siz moral aramaya devam edin sevgilerGerçekçi olmak moral bozmak degildir bence.
Size noldu kiBen size moral vermek zorunda değilim yaşadığım bizzat kendi tecrübem , Ben kendime yanarım siz moral aramaya devam edin sevgiler
Kimse sizden moral istemedi kiBen size moral vermek zorunda değilim yaşadığım bizzat kendi tecrübem , Ben kendime yanarım siz moral aramaya devam edin sevgiler
Kimse sizden moral istemedi kiSadece daha yeni ameliyat olduğumuzdan dolayı hassasız ve sizde fazlasıyla anlayışsız. Ayrıca başlıkta memnun olanlar demiş!?
memnun olmayanlar Yazamaz mı yaniKimse sizden moral istemedi kiSadece daha yeni ameliyat olduğumuzdan dolayı hassasız ve sizde fazlasıyla anlayışsız. Ayrıca başlıkta memnun olanlar demiş!?
Bu kadar komik mi gerçektenmemnun olmayanlar Yazamaz mı yani
Evet :)Bu kadar komik mi gerçekten