Burun estetiği oldum...

ayyy çok sabırsızım biran önce resim istiyoruuuuuuummm...geçmiş olsun kuzum

ortalama 3000 canım

çok tşk ederim canım inşallah şişlikler bir an önce gider ve ben de resimlerimi sizlerle paylaşırım. Bant çarşamba günü çıkacak bi kaç gün sonra şişliklerde azalır sanırım ben de çok merak ediyorum neye benzeyeceğim acaba

inş memnun kalırsın ağrıların çok oldumu nasıldı
3.000,00 TL ama burunda çok önemli tabi...
tabi birtek kemeri olan arkadaşvardı 2.500 vermişti içinide nefes alacağı şekilde yapıyor. ben çok memnunum ameliyatımdan oldum olalı hiç nefes zorluğu çekmedim

canım bugün bant çıktı ama hala çok şiş var bikaç gün daha şiş olur sanırım masajla çekilir. Bu haliyle bile çok güzel nişanlım çok beğendi hatta diyor ki şişlikler gitmesine gerek yok böyle bile çok güzelsin :) ağrıma gelince burnumda hiçbir ağrı hissetmedim fakat boğazımdan 5 gün çok çektim ameliyatta boğazımıza bi alet koyuyorlar o tahriş etmiş benimde vücudum çok hassas çok kötü oldum 10 tane serum yedim çünkü yemek yiyemiyordum sanki burnumdan değilde boğazımdan ameliyat oldum :) çektiğime değdi inşallah hep böyle güzel olur... Bu arada merak etmene hiç gerek yok seninkinin aynısı

ayy çok mutlu oldum yaabenm ameliyat sonramda çok güzeldi boll bol yürüdüm yemek yedim felan diğer hastaların odalarına girdim çıktımgörüntü feciydi orarmıştım ama hiç ağrım yoktu..nerden biliyosun kız benmkinin aynısı benimi söyledin yoksam ay hadi inş. resim istiyorum çok mutlu oldum ya darısı olmak isteyenlerin başına

Benim morarmaktan öte bişey oldu mosmordum feci bişeydim ama çabuk iyileşti. Seni söylemedim doktora fotoğraflarını görmüştüm aynısı ya canım şöyle bi durum var doktorumuzun yaptığı burunlar birbirlerine çok benziyor inan aynı elden çıkığımız çok belli çok hastasını gördüm en güzel örneği ablam ama yinede çok güzel pişman değilim. En kısa zamanda fotolarımı bırakacağım ...

selam kızlar bende burun ameliyatı düşünenlerdenim sanırım seneye olucam ama ben tek birşeydn korkuyorum burnum kemerli kemerli burun amlytı daha kolay olur diyorlar ama benim sanki burun ucumda haff aşağa doğru gibi ameliyat olduktan sonra burun ucu kalktığında üst dudağımda kalkarmı acaba çok korkuyorum bundan :S

onu doktorun söyler zaten ben maksimum kavis istemedim çünkü düşme olasılığı var dudak ve burun mesafem dardı...doktorunla konuşucaksın en doğru kararı öyle verirsin

Ben de dün akşam görüşmeye gittim ve çok memnun kaldım halinden, tavrından..:) 13 ünde ameliyat olacağım inşallah..:):)
çok mutlu oldum canım inş. çok güzel geçer..bende yeni sayılır 3 aylık resimlerim çekildi 3 ay sonra yine gidicem çok memnunum ellerine sağlık doktorumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…