Burun estetiği oldum...

siz kac yılında oldunuzz ameliyatı fiyat lar hakkında bilgi verir misinz ?

Evet 3 yili gecti. Ben cok memnunum. seklini de seviyorum nefesim de iyi.
aa ne güzel hangi dr da oldunuz ameliyatı tavsiyeleriniz var mı biraz bahseder mısınz eger bütcemı cok zorlamazsa braz korkumu da yenebilrsem bende olmak isterim burnum cok problem li deil ama yandan görüntüsünü pek sevmyorm sizce deger mı edindiginz tecrübelere göre neler önerirsnz

Alper Bayraktar'a ameliyat oldum. Ben memnunum. Fotoğraflarım var albümde. Bence deger cunku memnunum. Alper Beye ameliyat olan arkadaslarim var onlar da memnun. Buna karar verecek olan sizsiniz. Sonuçta ameliyat bu ve herkesin burun sekli ve dokulari farkli.

ayy gördüm cok tatlı olmus zaten cok güzelsinz masallah size ne şirin bir burun eski hali de var mı ftolarda göremedim sanırım

Teşekkür ederim. Eski hali maalesef yok ama Alper bey gosterebilir. imha ettim eskileri :))
ayy cok merak ettım :) suan ki cnkü cok hosuma gtti her burnu begenemıyrm ama sizinkı cok dogal hos olmus sadece bursa da mı yapıyr ameliyatı ? ben ist da yasıyırm da

ayy cok merak ettım :) suan ki cnkü cok hosuma gtti her burnu begenemıyrm ama sizinkı cok dogal hos olmus sadece bursa da mı yapıyr ameliyatı ? ben ist da yasıyırm da

Teşekkür ederim. Ben de Bursa'da yasamiyorum ama ameliyat için gitmistim. Sadece Bursa'da yapiyor diye biliyorum . Alper Bey e ulasip sorabilirsiniz. Ama unutmayin önemli olan doktor ile anlasabilmek. ne istediginizi bilmeli.

bende ayni doktora ameliyat oldum. sizin ilk ay burun ucunuzda sislik varmiydi? nasi bi yol izlediniz gecmesi icin? masaj krem vs?

rica ederim cnm dusunmek emin ol cozum degil bi an karar verip girmek gerekiyor ameliyata. ve bu sonucta burun yani yuzumuzun en onemli goz onunde duran organi ve yuzu tamamen degistiriyor burun. eger gercekten burun konusunda takintili isen ol derim. cunki korkulacak bisey yok. yaptirmadigin muddetce hep kafanda kalacak ve bosuna vakit kaybi derim. keske ben daha once olsaydim. ben 1 ay oldu ameliyat olali ama herkes 10 yas genclestigimi soyluyor. sen dusun gerisini :))

bende ayni doktora ameliyat oldum. sizin ilk ay burun ucunuzda sislik varmiydi? nasi bi yol izlediniz gecmesi icin? masaj krem vs?

Merhaba. Evet vardi en son burun ucumdaki sislik indi. Sabir gerekiyor. Sizin kac ay oldu 1 ay mi? 6 ayda burun oturmaya basliyor. Sabredin. Doktor masaj verdiyse uygulayin vermediyse hicbir sey yapmayin.

Kesinlikle size katiliyorum. Yazdiklariniz cok dogru. Alper Bey in burunlari zamanla daha da guzellesiyor insaAllah sizin de oyle olacak. Benim 3.5 yili gecti cok memnunum. ilk zamanlarda psikolojik sorunlarım vardi doktoruma cok cektirdim. Her zaman beni sabirla dinledi. onemli olan senin mutlulugun ben hastamin mutlu olmasini isterim dedi. Her zaman isinin arkasinda durdu. Hicbir doktor bana sabretmezdi. Doktorlugunun yaninda insanligini da seviyorum. Birde burun ucu konusunda cok basarili buluyorum. Kimse benim burnumun ameliyat oldugunu anlamiyor. Birkac arkadasim burnunu cok seviyorum dedi. Estetik diyemedim zaten belli degil Dogal ve guzel bir burnum var. Benim icin de en iyisi Alper Bey.

benim evet 1 bucuk ay bitti. halen odem var. ve doktor masaj vermedi. masaji genelde burnu egri olanlara verildigini duydum. benim burnum ilk alci ciktiginda da cok guzeldi. ama alcidan bi kac gun sonra sisti burun ucu ve su an toparlanmasini inmesini bekliyorum tabii ki sabir gerek. doktor bana da cok sabredio. onun yerinde olsam cekmem. cunki yeni burun bu ne bekliyoruz ki :)) mutlaka zamana ihtiyac var.
burun odemli oldugu icin rahatlamasi icin deniz suyu ve bi jel var halen onlari kullaniyorum ama cok gerek de yok tabi.. senin kullandigin ne var su an deniz suyu yada jel krem ? arnika da kullaniyorum morluklar icin ama goz altlarim cukur gibi ve hafif morluk var yani ameliyattan sonra degil oncede vardi onlar icin acaba ne yapmaliyim ve deniz suyu yerine bilgilendirirsen sevinirim .

Canim ben artik hicbir sey kullanmiyorum. Sadece ameliyat sonrası Dr un verdiklerini kullandim. Gozalti morlukları icin LR urunlerini bir arastir. Eger istersen ben ogrenirim hangi urunlerin gozalti morluklarina iyi geldigini. Ama burnun bir otursun 6 ay falan gecsin oyle kullan bence baska urunleri. simdilik dr un verdiklerini kullan. Deniz suyu ile temizlemek kolay oluyor ben ilk aylarda kullandim. Birde kulak çubuğu vs seylerle temizleme enfeksiyon kapabilir ne olur olmaz dikkat et.

sumkuremiyoruz malum mecburen kulak cubugu ile ulasabildigi yere kadar temizlemeyi sagliyorum. baska turlu nasil temizlenir? mutlaka nezle oluyosun ve su geliyor burnundan arada bi. cunki sert burnumun ucu canim napim

sumkuremiyoruz malum mecburen kulak cubugu ile ulasabildigi yere kadar temizlemeyi sagliyorum. baska turlu nasil temizlenir? mutlaka nezle oluyosun ve su geliyor burnundan arada bi. cunki sert burnumun ucu canim napim

Ben sadece deniz suyu kullanmistim açıyordu nefesimi. Burun icine surulen kremden de kullaniyorsun degil mi. Yumusatiyor. ucu ince burnuna sokup icine sıkıyorsun adini unuttum

Ben sadece deniz suyu kullanmistim açıyordu nefesimi. Burun icine surulen kremden de kullaniyorsun degil mi. Yumusatiyor. ucu ince burnuna sokup icine sıkıyorsun adini unuttum
evet o ince uclu jelden de kullaniyorum rahatlatiyor. bende hatirlamiyorum adini banyoda su an uzak gidip almak adina bakmak zor geldi :)) ama kullaniyorum canim. bir bucuk ay once oldum ben ameliyati ve burnumun sertleginin gecmesini bekliyorum. zor ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…