canim yapilan isleme gore degisir bence. herkese farkli fiyat verebilir bence fiyata takilma derim. gidip gorusmek en dogrusu ama pahali degil onu biliyorum. adamin zaten bi suru hastasi var isinin ehli yani onu garanti edebilirim. diger doktorlar gibi kisa ve mantiksiz seyler soylemiyo. dr alper bey bilakis cok aciklayici anlatiyo herseyi ve ameliyatta ve sonrasinda nelerle karsilacagindan tut da herseyi anlatiyor sana isini duzgun yapiyor yani. ve paraci biri degil paraya fazlasiyla doymus belli yani :)))
gidip mutlaka gorus derim. hatta beni soyleyebilirsin cunki benim yasadigim tecrubeyi ben heryerde anlatiyorum cok memnun kaldim. 1 ekimde oldum ameliyat ve bi anda verdim karar. cok da memnunum. hatta alci cikar cikmaz bile hic de korktugum gibi karsilasmadim. cok guzeldi. odem oluyor mutlaka ama sabir gerekiyor. morluklar bir haftada gecti benim ve sislik olmadi yuzumde. sadece burunda var oda gider. agri sizi hicbisey yok cok sukur. adam isinin piri bunu soyliyim sana. sunu da garanti edebilirim piyasada cok doktor var ve Alper bey en iyisi !