- Konu Sahibi raporluchatlaq
Merhaba summer rain. ben ameliyat olalı uzun zaman oldu.o ara imkanım vardı sürekli foruma girebiliyordum ancak şuaralar giremiyorum iş yoğunluğu vs.fırsat buldukça girebiliyorum.evden netide kaldırmıştım böyle olunca giremedim.Merhaba raporlu chatlaq...inanır mısın aylardır alpere burun ameliyatı oldum sonunda başlığıyla ilgili yazdıklarını tekrar tekrar okuyorum..son giriş tarihine bakıyorum çok eski..sonra kızıyordum kendime neden girmiyor acaba siteye diye..seni gördüm ya artık çok mutluyum..yaşadıklarını öyle samimi anlatmışsın ki bayıldım..ben de başka bi dr a 2 kez burun estetiği oldum ama sonuçtan hiç memnun değilim..senin durum nasıl?yeni foto gönderir misin bana özelden lütttfeeeennnnn
Canım ameliyatımdan çok memnundum haala öyleyim.benm için öncelik sağlıktı,uzun zamandır burnumun tıkandığını hatırlamıyorum.gece gündüz çok rahat nefes alabiliyorum grip bile olsam.görünüme gelince ilk tanıdığım insanlar
'' sizin burun şekliniz çok güzel,işte şu kısım güzel bu kısım nekadar güzel'' vs söyleniyolar.çaktırmıyorum estetik ihtimali akıllarına gelmiyor.en son onlar kaçırınca ağızlarından ''yani estetik olsa bukadar güzel olur'' deyince zaten öyle diyiveriyorum.bu şekilde tavsiye ettiğim çok insan oldu ve hepsi çok memnun kaldı.
Yanlız ameliyattan sonra bir dönem rahatsızlandım ve hormon tedavisi vs gördüm.yaklaşık 20 kilo aldım ve buda burun dolgunluğu yapıyor.zayıfladığımda tekrar eski haline geleceğini biliyorum ama biraz zamana ihtiyacım var.
bu arada bir kaç ay önce beyin ameliyatından döndüm.ameliyat burundan girilerek yapılıcaktı ve Alper beye korkumu izah ettim.sonuçta beyin ameliyatı ve burun estetik.şaşırdım okadar ilgilendiki.hani eski hastam zaten paramı almışım modunda değildi.ve olacak kötü sonuçlarda gönül rahatlığıyla tekrar gidebileceğimi ilgileneceğini söyledi..ve bende nekadar doğru bir karar verdiğimi anladım.Darısı ameliyat olmak isteyenlere..