- 19 Haziran 2015
- 227
- 20
- 28
- Konu Sahibi raporluchatlaq
-
Senden rica etsem özelden foto atar mısın bana?ben de kendisine revzyn düşünüyorum..bir de bilgisyar tasarımının aynısını yapabildi mi?senin istediğin gibi mi belirlediniz şekliniNi?Beni baskalari etkilemisti. Burnumdan da doktorumdan da memnunum. Kimse ameliyat oldugumu anlamiyor. Burnumu kendim de begebiyorum cevrem de begeniyor. Resimlerdeki halinden cok daha guzel burnum. Baskalarini bilemem ama ben Alper beyden cok memnunum.
Senin ilk ameliyat değil mi?çok fazla olumsuz yorum duymaya başladım, tabi yazılanlar söylenenler doğrumudur bilemiyorum ama kafam karıştı bu nedenle erteledim, Erhan Şfak'a gideceğim birde muayne için. bakalım...ne zor bir dönemmiş
Aa albümden gördüm canım..foto göndermene gerek kalmadı GüZel görünüyor..bilgisayarda böyle mi tasarlamıştınız?ilk zamanlar sacma sapan insanlar yuzunden mutsuz gunler gecirdim. Ameliyat oncesi ne istediginizi doktorunuza cok iyi anlatin. Alper beye ameliyat olan arkadaslarim var onlarin burnunu da begeniyorum. Zevk meselesi kimi insan begenir kimi begenmez. Ama ben cok memnunum 3 yil gecti burnum oturdu burnumu cok seviyorum :)
evet benim ilk olacak..Senin ilk ameliyat değil mi?
Mrb ben Alper beyle yeni görüştüm. Kemer var ve biraz yanlardan kucultulecek dedi. Fiyat olarak da 7000 verdi. Açıkçası fiyat beni aşıyor bir de ameliyat günü olarak ancak eylül ayına veriyor. Ben de o tarihleri istemiyorum. Başka bir doktor ile görüştüm ama açıkçası güvenemedim.Kizlar Alper bey ne kadar aliyor aceba burun ameliyati için
canm fiyatlar hakkında bi bilgin var mı ?selam kizlar bu doktor hakkinda bi kac olumsuz yorum okudum acaba guvenmelimi ?
bende bu gunlerde ameliyat dusunuyorum. son 1 yada 2 ay icinde bu doktora ameliyat olan varsa tecrubesini paylasabilirmi
canm mrb 2015 te oldun sanırım sen ne kadar a oldun sen ?Dr. Alper Bey'i ne bir tavsiye, ne de uzun bir araştırma sonucu bulmuş değilim. İnternette hakkın da yazılanları ve deneyimlerini okudum ve de kısa sürede kararımı verdim. Tek bir ön görüşmeylede güvenebileceğimi hissettirdi bana. Önemli olan da bu güveni hissettirmesi. Çünkü bıçak altına yatmak kolay değil. Burun ameliyatımdan çıktığımda doktorum ağrı olmayacak demişti, sahiden de ağrım yoktu. Uyandığım da baş ucumda da Dr. Alper Bey nasıl olduğumu soruyordu, ilgili bir doktor. Hasta için doktorun ilgisi de çok önemlidir. Hastane de bir gece kaldım. Gözlerimde morluk ve şişliklerim vardı. Doktorumun dediklerini harfiyen uyguladım. Gece gözlerime sıklıkla buz koymayı ihmal etmedim. Böylelikle gözlerimde morluklar ve şişliklerim azaldı. Kontrollerime de düzenli gittim. Şimdi nefes alış verişlerim eskisinden çok daha iyi. Belki çok uygun bir fiyat belirlemiyor ama unutmayın ki "ucuz etin yahnisi tatsız olur" Siz ne istediğinizi bilin, gerisini Alper Bey'e bırakın. Aynaya bakınca iyi ki Dr. Alper Bey'in deneyimli ellerinde burun ameliyatımı olmuşum diyorum. İnanan ve ilgilenenlere tavsiye ederim. Buradan yazıp altını çizmek istedim, tekrar tekrar ilginiz ve alakanız için çok teşekkür ederim Alper Bey.
canm ne kadar a oldun acaba nerde ?Bende ameliyatımi oldum Alper beye su an icin sekli hakkinda yorum yapamicam cunku daha bende gormedim bantli size ameliyat sonrasindan bahsedeyim burnumun seklini gorene kadar .hayatimda ilk kez ameliyat oldum ve igneden korkan biri olarak korkmaniza gerek yok gercekten ameliyat da yaklasik 4 bucuk saat kaldim ciktigimda agrim falan yoktu sadece gozlerimi acamadm cunku cok sismislerdi buzlari uyguladikca gozlerimin sisi indi ve biraz daha rahatladım .estetigin zor yani ilk 2 gun falan uykunuzdan oluyorsunuz nedenmi cunku agizdan nefes almaya alismak kolay deil ve gece bogaziniz kuruyor ve surekli su icmeniz geekiyor .gelelim tampona onun icin bu surecte en can acitici olay diyebilirim .tamponlar cikarken canim acidi acimadi degil ama su an unuttum gitti ama tamponlar ciktktan sonra azcikda olsa nefes alabilmeye baslamak cok guzel .ben tamponlar ciktiktan sonra cok rahatladm ve yan olarak uyumaya basladm ve bogazimda cok kurumadi .bu surecte kendinize ugras bulun gercekten evdde uzun sure durmak ve mevsimin kıs olmasindan dolayi disari cikamamk cok sıkıcı su bantlardanda bir kurtulsamda gezmelere baslasam tabi dikkat etmem gerek malum hava cok soguk grip olabilirim bide yeni bir yontem var Emre ilhanin uygulasigi nedense onun hastalari benm kadar renk degistirmemis o yontemide arastrp ole olun deirm su an bende hala sislik ve morluklar var
mrb siz memnun kalmadınız mı alper beyden ne kadar a yaptrmıstınzBenim birsürü yorumum var ve Alper bayraktar tamsöylediği gibi,parayı alana kadar göz boyar sonra ilgilenmez,bana özelden mailini yaz burnumun son halini göndereyim size.
mrb canm ne kadar a oldun ve nerdeecanim resim gonderebilirmisin ozelden goremiyorum bende burdan
canim yapilan isleme gore degisir bence. herkese farkli fiyat verebilir bence fiyata takilma derim. gidip gorusmek en dogrusu ama pahali degil onu biliyorum. adamin zaten bi suru hastasi var isinin ehli yani onu garanti edebilirim. diger doktorlar gibi kisa ve mantiksiz seyler soylemiyo. dr alper bey bilakis cok aciklayici anlatiyo herseyi ve ameliyatta ve sonrasinda nelerle karsilacagindan tut da herseyi anlatiyor sana isini duzgun yapiyor yani. ve paraci biri degil paraya fazlasiyla doymus belli yani :)))canm fiyatlar hakkında bi bilgin var mı ?
ayy cook tsk ederim bu kadar uzun ve acıklayıcı yazdıgınz için gercekten o kadar cok dr var ki insanın aklı karısıyor karar veremıyorr acıkcası benm burnum cok sorunlu bir burun deil acıkcası önden bakınca gayet iyi ama yanan bakınca cok az kemiklı gbi hosuma gtmıyo sizlerden böle olumlu seyler duydkca hemen gdesim gelıyoo :) ama bütcemi fazla asar diye cesaret edemedim ...bir ara 6 bin 10 bin arası seyler duyunca vazgecmıstm ama bu ara yne arastırmaya basladmcanim yapilan isleme gore degisir bence. herkese farkli fiyat verebilir bence fiyata takilma derim. gidip gorusmek en dogrusu ama pahali degil onu biliyorum. adamin zaten bi suru hastasi var isinin ehli yani onu garanti edebilirim. diger doktorlar gibi kisa ve mantiksiz seyler soylemiyo. dr alper bey bilakis cok aciklayici anlatiyo herseyi ve ameliyatta ve sonrasinda nelerle karsilacagindan tut da herseyi anlatiyor sana isini duzgun yapiyor yani. ve paraci biri degil paraya fazlasiyla doymus belli yani :)))
gidip mutlaka gorus derim. hatta beni soyleyebilirsin cunki benim yasadigim tecrubeyi ben heryerde anlatiyorum cok memnun kaldim. 1 ekimde oldum ameliyat ve bi anda verdim karar. cok da memnunum. hatta alci cikar cikmaz bile hic de korktugum gibi karsilasmadim. cok guzeldi. odem oluyor mutlaka ama sabir gerekiyor. morluklar bir haftada gecti benim ve sislik olmadi yuzumde. sadece burunda var oda gider. agri sizi hicbisey yok cok sukur. adam isinin piri bunu soyliyim sana. sunu da garanti edebilirim piyasada cok doktor var ve Alper bey en iyisi !
siz ameliyat oldunuz mu ? olduysanz memnun kaldınız mı ??Geçmiş olsun canım :) ben de bursada yasıyorum ve ameliyat olmak istiyorum. Görüsmek istedigim bir kac doktor var (bülent cihantimur,murat tezcan,mesut özcan) şimdi senin yorumlarını görünce alper beyle de görüsmeye karar verdim. Umarım hepimiz için en iyisi olur. :) ayrıce geçen gün alışverişe çıkmıştım ve burnu alçılı bi bayanla karşılaştım, acaba sen miydin merak ettim
siz ameliyat oldunuz mu burundanCanım benim gerçekten cok güzel olmuş. takip edicem seni zamanla nasıl olacak sabırsızlanıyorum valla :) seni görünce kafam karıştı doktor konusunda karar vermiştim. Artık snood ve ben bir karar verip ameliyat olurusz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?