Burun estetiği oldum...

Senden rica etsem özelden foto atar mısın bana?ben de kendisine revzyn düşünüyorum..bir de bilgisyar tasarımının aynısını yapabildi mi?senin istediğin gibi mi belirlediniz şekliniNi?

Aa albümden gördüm canım..foto göndermene gerek kalmadı GüZel görünüyor..bilgisayarda böyle mi tasarlamıştınız?

Lady ben de beğendim burnunu, peki nefes problemin vs oldu mu? birde ben anlayamadım ilk başta neden memnun kalmadın da şimdi çok memnunsun? sadece dış faktörlerden dolayı mı? ben yamukluk vs olduğunu düşünmüştüm.

Kizlar oncelikle ne istediginizi iyi bilin. Burunla fazla oynatmayin. Ilk zamanlar baska sebepler yuzunden burnuma takmistim. Kendinizi iyi ifade edin. Onemli olan dr ile anlasabilmek tabi birde dr un tarzi size uyuyor mu bu onemli. Allaha sukur ben memnunum. Memnun olmayanlar olabilir. Her doktorun mutsuz hastasi oluyor. Yeni tanistigim insanlar benim ameliyat oldugumu anlamiyorlar ben de soylemiyorum. Alper bey in 3 tane revizyonunu biliyorum ücünü de begeniyorum. Ama ne yazik ki o kisiler resimlerini paylasmiyorlar. Ameliyat biraz sans isi. InsaAllah herkesin gonlune gore olur. Sorumluluk kabul etmem ama ben memnunum :) Sonucta cerrahi islem. Ameliyat bitince burun harika oluyormus iyilesirken sorun cikabiliyormus.

Sanırım bu iş şans işi ve biraz da göreceli..Aynı doktora bi sürü kişi ameliyat oluyor kimisi çok memnun,kimisi hiç beğenmiyor,ya da nefes sorunu yaşıyor..Birisinin beğenmediğini başkası beğenebiliyor ya da tam tersi..Yani çokça dua etmemiz gerek.Allah gönlümüzdeki gibi burun yapabilecek bir doktorla karşılaştırsın hepimizi..ve de sorun yaşamadan bir an önce kurtulalım sağlık problemlerimizden..

Merhabalar
Öncelikle tüm içtenliğimle söylüyorum ki yaşadığım deneyimi anlatmamdaki sebep buzdağının görünmeyen kısmından haberdar olmanız, öncelikle 3. Senem alper beyde estetik ameliyat oldum şikayetim büyük oranda nefes alamamaktı aynı zamanda kemik eğriliğimde aradan çıksın istedim madem acı çekicem eğrilikte gitsin dedim ve araştırmaya koyuldum.burda yazılan tecrübeler beni çok rahatlattı hemen alper beye koştum görüştükten sonra içim daha da rahatladı nefes problemim biticekti burnum çok daha estetik görünecekti öyle güven verdi ki tamamdır dedim o ana kadar herşey yolundaydı , ameliyat günümü belirledik ve ameliyatımı oldum kabus gözümü açtıktan sonra başladı yüzüm eskisinden iki kat daha büyüktü öyle bir şişlik ki ailem asla eskiye dönemicek gözüyle baktıklarını söylüyorlar şimdilerde bana.yüzümdeki ödemi tamamen atmam 1 seneyi buldu,sağ gözümün içi tamamen kandı ve bu yaklaşık bi iki ay sürdü göz içimde, o günden itibaren görüş netliğim bozuldu hala devam etmekte, ameliyat sonrası alper beyi hastanede asla bulamadık telefonlara cvp kesinlikle vermedi yüzümdeki şişliğe müdahale edemedi hiç bi doktor çünkü onun hastasıydım A sınıfı bi hastanede tonla para dökmüşken rezil oldum,internette sıkça görürsünüz 2 saatlik bi ameliyat ayağa kalkıp işe gidebilirsiniz gibi basite indirgeyen pazarlama afiyetle yedirme politikalarını , asla kanmayın 1 hafta tamponlasınız ki tamponlayken normal bi hayat mümkün değil onunla yaşamaya çalışmak tamamen ayrı bi kabus.ben ameliyattan tam 1 ay sonra sosyal yaşama geri dönebildim .sonuç olarak burnumun oturmasını 6 ay bekledik sağ tarafımdaki kemiği daha az törpülemiş olacak ki simetrik olarak problem var en üzüldüğümse onca sıkıntıya ragmen nefesimin daha kötü duruma gelmesi.6 ay sonra alper beye gittiğimde şurda bi problem var sanırım dediğimde evet niye öyle yapmışız orayı revizyon gerekiyo demişti!! ne basitt peeeees !hiç bişey demeden çıkıp gittim bi daha da adını andırmadım, şimdi burnum tabiki görüntü olarak çok daha iyi eskisi gibi bi kemer yok en Azından ama değer miydi derseniz asla diyorum..çok ama çok zor bir süreç bir kere değil lütfen 10 kere düşünün.istemediğiniz bi burna sahip olmak evet kötü ama günlerce çile çektikten sonra yine bi istenmeyen görüntüyle karşılaşmak inanın daha kötü doktorunuzu iyi seçin mümkünse ameliyatı yaptırmış gözünüzle görüp şahit oldugunuz insanları referans alın kendinize burda yazılı süslü cümleler emin olun sıkıntılarınızda sizinle değiller... Sevgiler

Kizlar Alper bey ne kadar aliyor aceba burun ameliyati için
Mrb ben Alper beyle yeni görüştüm. Kemer var ve biraz yanlardan kucultulecek dedi. Fiyat olarak da 7000 verdi. Açıkçası fiyat beni aşıyor bir de ameliyat günü olarak ancak eylül ayına veriyor. Ben de o tarihleri istemiyorum. Başka bir doktor ile görüştüm ama açıkçası güvenemedim.

selam kizlar bu doktor hakkinda bi kac olumsuz yorum okudum acaba guvenmelimi ?
bende bu gunlerde ameliyat dusunuyorum. son 1 yada 2 ay icinde bu doktora ameliyat olan varsa tecrubesini paylasabilirmi

canm mrb 2015 te oldun sanırım sen ne kadar a oldun sen ?

canm ne kadar a oldun acaba nerde ?

canm fiyatlar hakkında bi bilgin var mı ?
canim yapilan isleme gore degisir bence. herkese farkli fiyat verebilir bence fiyata takilma derim. gidip gorusmek en dogrusu ama pahali degil onu biliyorum. adamin zaten bi suru hastasi var isinin ehli yani onu garanti edebilirim. diger doktorlar gibi kisa ve mantiksiz seyler soylemiyo. dr alper bey bilakis cok aciklayici anlatiyo herseyi ve ameliyatta ve sonrasinda nelerle karsilacagindan tut da herseyi anlatiyor sana isini duzgun yapiyor yani. ve paraci biri degil paraya fazlasiyla doymus belli yani :)))
gidip mutlaka gorus derim. hatta beni soyleyebilirsin cunki benim yasadigim tecrubeyi ben heryerde anlatiyorum cok memnun kaldim. 1 ekimde oldum ameliyat ve bi anda verdim karar. cok da memnunum. hatta alci cikar cikmaz bile hic de korktugum gibi karsilasmadim. cok guzeldi. odem oluyor mutlaka ama sabir gerekiyor. morluklar bir haftada gecti benim ve sislik olmadi yuzumde. sadece burunda var oda gider. agri sizi hicbisey yok cok sukur. adam isinin piri bunu soyliyim sana. sunu da garanti edebilirim piyasada cok doktor var ve Alper bey en iyisi !

ayy cook tsk ederim bu kadar uzun ve acıklayıcı yazdıgınz için gercekten o kadar cok dr var ki insanın aklı karısıyor karar veremıyorr acıkcası benm burnum cok sorunlu bir burun deil acıkcası önden bakınca gayet iyi ama yanan bakınca cok az kemiklı gbi hosuma gtmıyo sizlerden böle olumlu seyler duydkca hemen gdesim gelıyoo :) ama bütcemi fazla asar diye cesaret edemedim ...bir ara 6 bin 10 bin arası seyler duyunca vazgecmıstm ama bu ara yne arastırmaya basladm

siz ameliyat oldunuz mu ? olduysanz memnun kaldınız mı ??

siz ameliyat oldunuz mu burundan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…