- Konu Sahibi raporluchatlaq
-
Merhaba summer rain. ben ameliyat olalı uzun zaman oldu.o ara imkanım vardı sürekli foruma girebiliyordum ancak şuaralar giremiyorum iş yoğunluğu vs.fırsat buldukça girebiliyorum.evden netide kaldırmıştım böyle olunca giremedim.Merhaba raporlu chatlaq...inanır mısın aylardır alpere burun ameliyatı oldum sonunda başlığıyla ilgili yazdıklarını tekrar tekrar okuyorum..son giriş tarihine bakıyorum çok eski..sonra kızıyordum kendime neden girmiyor acaba siteye diye..seni gördüm ya artık çok mutluyum..yaşadıklarını öyle samimi anlatmışsın ki bayıldım..ben de başka bi dr a 2 kez burun estetiği oldum ama sonuçtan hiç memnun değilim..senin durum nasıl?yeni foto gönderir misin bana özelden lütttfeeeennnnn
Merhaba Meyyoo benimde burnum konusunda takıntılarım vardı burnum uzundu herkes burnumla dalga geçiyordu. Yaşım geldiği için estetik olmaya karar verdim ve şanşlıyım ki alper hocayı buldum beni hayata yeniden döndürdü mutlu etti ondan allah razı olsun.Estetik olucaklar hiç tereddütsüz etmesin.Kesinlikle tavsiye ederimkızlar merhaba, 8 haziran 2016 ameliyat tarihim Alper bayraktar'a.. bana yardımcı olun lütfen, ameliyat olanlar hala burunlarından memnunlar mı? korkuyorum
Merhaba beyaz zambak..Ben de Alper Beye revizyon olmayı düşünüyorum.İlk ameliyatımı başka dr yapmıştı.önce nefes sorunu sonra da görünüş için bazı sıkıntıları düzelttireceğim..sen oldun mu ameliyat?resim göndermen mümkün mü? Benim tek derdim dr un benim istediğim gibi yapması..İsteğimi çok iyi anladı Alper bey,sıkıntımı hemen kendisi benden önce söyledi..ama yine de endişeleniyor işte insan..bir de revizyon olunca..sen jimer de mi oldun? Umarım gönlünce olmuşturMerhaba Meyyoo benimde burnum konusunda takıntılarım vardı burnum uzundu herkes burnumla dalga geçiyordu. Yaşım geldiği için estetik olmaya karar verdim ve şanşlıyım ki alper hocayı buldum beni hayata yeniden döndürdü mutlu etti ondan allah razı olsun.Estetik olucaklar hiç tereddütsüz etmesin.Kesinlikle tavsiye ederim
Merhaba ..senin yazdığın yorumlar üzerine kararımı verdim..kendisine revizyon olacağım..gün sayıyorum..inşallah pişman olmam..nefes sorunum öncelikli..ilk ameliyatımı başka dr yapmıştı ve nerdeyse 1 senedir rahat nefes alamıyorum...bakalım hayırlısı..sen nasılsın?kilo verebildin mi?tedavin sonuçlandı mı?Merhaba summer rain. ben ameliyat olalı uzun zaman oldu.o ara imkanım vardı sürekli foruma girebiliyordum ancak şuaralar giremiyorum iş yoğunluğu vs.fırsat buldukça girebiliyorum.evden netide kaldırmıştım böyle olunca giremedim.
Canım ameliyatımdan çok memnundum haala öyleyim.benm için öncelik sağlıktı,uzun zamandır burnumun tıkandığını hatırlamıyorum.gece gündüz çok rahat nefes alabiliyorum grip bile olsam.görünüme gelince ilk tanıdığım insanlar
'' sizin burun şekliniz çok güzel,işte şu kısım güzel bu kısım nekadar güzel'' vs söyleniyolar.çaktırmıyorum estetik ihtimali akıllarına gelmiyor.en son onlar kaçırınca ağızlarından ''yani estetik olsa bukadar güzel olur'' deyince zaten öyle diyiveriyorum.bu şekilde tavsiye ettiğim çok insan oldu ve hepsi çok memnun kaldı.
Yanlız ameliyattan sonra bir dönem rahatsızlandım ve hormon tedavisi vs gördüm.yaklaşık 20 kilo aldım ve buda burun dolgunluğu yapıyor.zayıfladığımda tekrar eski haline geleceğini biliyorum ama biraz zamana ihtiyacım var.
bu arada bir kaç ay önce beyin ameliyatından döndüm.ameliyat burundan girilerek yapılıcaktı ve Alper beye korkumu izah ettim.sonuçta beyin ameliyatı ve burun estetik.şaşırdım okadar ilgilendiki.hani eski hastam zaten paramı almışım modunda değildi.ve olacak kötü sonuçlarda gönül rahatlığıyla tekrar gidebileceğimi ilgileneceğini söyledi..ve bende nekadar doğru bir karar verdiğimi anladım.Darısı ameliyat olmak isteyenlere..
Merhaba beyazzambak16, verdiğin cevap için çok tesekkürler, bu tarz yorumları gördükçe bir nebze rahatlıyorum, umarım benim içine her şey yolunda gider. Alper bey ile görüştüm, benim herhangi bir sağlık problemim yok yani rahat nefes alıyorum, şekil olarakta çok büyük problemim yok ama takıntı işte :Merhaba Meyyoo benimde burnum konusunda takıntılarım vardı burnum uzundu herkes burnumla dalga geçiyordu. Yaşım geldiği için estetik olmaya karar verdim ve şanşlıyım ki alper hocayı buldum beni hayata yeniden döndürdü mutlu etti ondan allah razı olsun.Estetik olucaklar hiç tereddütsüz etmesin.Kesinlikle tavsiye ederim
Merhaba beyazzambak16, verdiğin cevap için çok tesekkürler, bu tarz yorumları gördükçe bir nebze rahatlıyorum, umarım benim içine her şey yolunda gider. Alper bey ile görüştüm, benim herhangi bir sağlık problemim yok yani rahat nefes alıyorum, şekil olarakta çok büyük problemim yok ama takıntı işte :Merhaba Meyyoo benimde burnum konusunda takıntılarım vardı burnum uzundu herkes burnumla dalga geçiyordu. Yaşım geldiği için estetik olmaya karar verdim ve şanşlıyım ki alper hocayı buldum beni hayata yeniden döndürdü mutlu etti ondan allah razı olsun.Estetik olucaklar hiç tereddütsüz etmesin.Kesinlikle tavsiye ederim
merhaba sevgi_denizi,Arkadaşlar ben de Alper beye ameliyatımı yaptırdım süreci kısaca anlatayım merak edenler için..
Önce şunu söylemek istiyorum hiç korktuğunuz gibi değil. Ben önce randevu alıp gittim Alper beye ve kendisine güvenen bir doktor gördüm karşımda..
Ve bu güveni bana verdiği için hemen ameliyatım için gün aldım. Benimde korkularım vardı sizler gibi ağrım olurmu , sigara yüzünden narkoz beni kötü yaparmı , yüzüm çok şişermi vs vs vs ..
Ameliyatımı 22 temmuz da oldum ilk gece dudaklarım çok kurudu ağrım hiç yoktu hemde hiç ve sadece benimki burun ameliyatı da değildi kol germe vardı içinde o beni biraz zorladı ilk günler o kadar.. Ve bugün alçılarım alındı burnum daha şiş olmasına rağmen çok ama çok beğendiminanın oda dan çıkarken yüzüm güldü.. Yüzümde şişlik çok ama çok az var gözlerimde morluk hiç yok şuan küçük bandajlar takılı zaten onlarda perşembe çıkıcak çok mutluyum...
Eğer sormak istediğiniz birşey olursa cevap verebilirim bende Alper beyi bu siteden yazılanlar doğrultusunda tercih etmiştim yanlış tercih değilmiş Alper beyin hastalarına teşekkür ederim burda yazılanlar olmasa belki Alper beyi tanıyamıycaktım..
Merhaba..yarın ameliyat olacaksın sanırım..gelişmeleri yazarsan sevinirim..Allah yardımcın olsun..kızlar merhaba, 8 haziran 2016 ameliyat tarihim Alper bayraktar'a.. bana yardımcı olun lütfen, ameliyat olanlar hala burunlarından memnunlar mı? korkuyorum
bende takipteyim. Alper Bey Bursanın iyi doktorlarından diye duydum.Merhaba..yarın ameliyat olacaksın sanırım..gelişmeleri yazarsan sevinirim..Allah yardımcın olsun..
ameliyatı erteledimMerhaba..yarın ameliyat olacaksın sanırım..gelişmeleri yazarsan sevinirim..Allah yardımcın olsun..
neden ertelediniz acaba? özel bi neden değilse öğrenebilir miyiz?ameliyatı erteledim
Aaa neden ki?ameliyatı erteledim
çok fazla olumsuz yorum duymaya başladım kafam karıştıAaa neden ki?
çok fazla olumsuz yorum duymaya başladım, tabi yazılanlar söylenenler doğrumudur bilemiyorum ama kafam karıştı bu nedenle erteledim, Erhan Şfak'a gideceğim birde muayne için. bakalım...neden ertelediniz acaba? özel bi neden değilse öğrenebilir miyiz?
mesela sanıyorumçok fazla olumsuz yorum duymaya başladım, tabi yazılanlar söylenenler doğrumudur bilemiyorum ama kafam karıştı bu nedenle erteledim, Erhan Şfak'a gideceğim birde muayne için. bakalım...ne zor bir dönemmiş
mesela sanıyorumLady burnundan ilk baslarda memnunken, sonrasında baya problem yaşamış, bunun gibi birkaç örnek daha var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?