Burun estetiği oldum...

cnm bende alper beye ameliyat olmak istiyorum ama kafam karisti iyice iyi ve kotu yorumlardan memnunmusun ameliyatindan
hafif bir yamukluk var ama zamanla şişlikler inecek diye umuyorum. nefesim ilk günlere göre daha iyiye gidiyor. genel olarak memnunum diyebilirim. tabid aha 1,5 ay olmadı yorum yapmak için erken olsada... srdrsmtyl@gmail.com adresinden ulaşabilirsin bana eğer sormak istediğin bişey olursa...

hangi hastanede çalışıyor nasıl ulaşabilir alper beye?

merhaba arkadaşlar bende burun ameliyatı olacağım bu konuda çok araştırdım diyemem çünkü araştırdıkça kafası karışıyor insanın .Bir doktorun %100 beğenildiği görmedim bu yüzden yorumlardan çok doktorla konuşup karar vermeniz gerekiyor. Ben Alper Beyle görüşmeye gittim gayet olacakları ve sonuçları açıkça konuştuk .Alper Beyin şu anki ameliyat fiyatları ilk ameliyat için 3500 tl -5000 tl arası revizyonlar içinde en az 5000 tl den başlıyor tabi bunlar ameliyat parası birde hastane masrafları var Medical Park 1000 tl- Jimerde 1100 tl -Acıbademde 2000 tl sizin seçiminize kalmış hangisinde olmak isterseniz Ben Alper Beyi bir akrabam ameliyat oldu onu görerek karar verdim su an 5.ayı ve şekil olarak kusursuz bir burnu var .Akrabam çizim ile yaptığı burnun aynı olduğunu söylüyor zaten konuşmaya gittiğimizde oda geldi ve doktorla olan iletişimleri bile güven veriyor insana . Bursa da güvenebileceğim tek doktor Alper Bey daha ameliyat gününü çok var ama kararım değişmiyecek gibi niçin bu kadar güvendin derseniz 1. akrabam 2. olarak da görüşmeye gittiğimde sıra bekleyen hastaların burnuna bakmam oldu .Erkek hastaları da oldukça çok bilirsiniz erkeklerin burunları daha büyük ve kemikli oluyor .İstanbul da otursaydım da tercihim Emre İlhandan yana olurdu .Ama Alper beyin Emre Beyle aynı sonucu çıkarcağına güveniyorum inş revizyona filan ihtiyacım kalmaz çünkü ben iğneden bile korkarım hayatımda ilk ameliyatım olacağı işinde şu an bile heyecan yaptım :)

Canım bende düsunuyorum alper beye ameliyat olmak fotograflarini atabilirmisin burnunun

Bende ameliyatımi oldum Alper beye su an icin sekli hakkinda yorum yapamicam cunku daha bende gormedim bantli size ameliyat sonrasindan bahsedeyim burnumun seklini gorene kadar .hayatimda ilk kez ameliyat oldum ve igneden korkan biri olarak korkmaniza gerek yok gercekten ameliyat da yaklasik 4 bucuk saat kaldim ciktigimda agrim falan yoktu sadece gozlerimi acamadm cunku cok sismislerdi buzlari uyguladikca gozlerimin sisi indi ve biraz daha rahatladım .estetigin zor yani ilk 2 gun falan uykunuzdan oluyorsunuz nedenmi cunku agizdan nefes almaya alismak kolay deil ve gece bogaziniz kuruyor ve surekli su icmeniz geekiyor .gelelim tampona onun icin bu surecte en can acitici olay diyebilirim .tamponlar cikarken canim acidi acimadi degil ama su an unuttum gitti ama tamponlar ciktktan sonra azcikda olsa nefes alabilmeye baslamak cok guzel .ben tamponlar ciktiktan sonra cok rahatladm ve yan olarak uyumaya basladm ve bogazimda cok kurumadi .bu surecte kendinize ugras bulun gercekten evdde uzun sure durmak ve mevsimin kıs olmasindan dolayi disari cikamamk cok sıkıcı su bantlardanda bir kurtulsamda gezmelere baslasam tabi dikkat etmem gerek malum hava cok soguk grip olabilirim bide yeni bir yontem var Emre ilhanin uygulasigi nedense onun hastalari benm kadar renk degistirmemis o yontemide arastrp ole olun deirm su an bende hala sislik ve morluklar var

Kızlar merhaba lutfen bana yardımcı olun estetik international doktoru opt.dr.selçuk aytaç a burun ameliyati olan var mi yada ameliyat olani taniyan var mi sali gunu kendisine ameliyat olucam ama.forumlarda hic yorum bulamadim.kendisiyle ilgili

Kesinlikle Op.Dr. Alper Bayraktar'ı tavsiye ederim arakadaşlar. Ilk kez böyle bir doktorla karşılaştım kuzenimin burun estetiği ameliyatını da kendisi yapmıştı onun tavsiyesiyle kendisiyle tanışma fırsatım oldu. Doktorlara olan düşüncemi tamamen değiştirdi Alper Bey açıkçası böyle bir doktor da varmış dediğim çok oldu kendisi için. Basta ister istemez tereddütle gittim fakat iki saatlik konuşmanın ardından bu kadar ilgili ve profesyonel birinin isinde de çok iyi olacağını düşündüm çünkü daha en başında kendisini benim yerime koyarak anlattı herseyi tüm ayrintilariyla ama yine de bir tereddüt vardı ya istediğim gibi olmazsa diye bu tereddutte ameliyattan bir gun once yapilan animasyonda tamamen yok oldu icim tamemen rahatti ne kadar korkarak girsem de ameliyata doktoruma çok güveniyordum beni bu düşünce biraz olsun rahatlatiyordu emin ellerde hissettim kendimi. Ameliyat olalı bir hafta oldu henüz burnumu görmedim sargı nin üzerinden hissedebildigim kadariyla çok güzel eminim harika bir burun olduğuna merakla bantların çıkmasını bekliyorum. Minik bir burnum oldu:) Kesinlikle Op.Dr. Alper Bayraktar'ı öneriririm arkadaşlar

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun öncelikle,bende temmuz ayında ameliyat olmayı planlıyorum Alper beye ve çok korkuyorum ameliyat sonrası nasıldı anesthesit16,ayrıntısıyla öğrenmek istiyorum da???

Geçmiş olsun öncelikle,bende temmuz ayında ameliyat olmayı planlıyorum Alper beye ve çok korkuyorum ameliyat sonrası nasıldı anesthesit16,ayrıntısıyla öğrenmek istiyorum da???
Ağrı sıfır olacak demişti doktor bey inanmamıştım ama gerçekten ağrı olmuyor. Bir miktar morluk tabiki oluyor ama öncesinde bu konuyu konuşmuştuk doktorumla zaten 1 haftaya kadar çok çok azalıyor.
Tampon ve alçı için süreci doktora bırak tampon bazen hemşire hanıma çekiyor ama mutlaka pansumanları doktor bey yapıyor ve inanılmaz ilgili son banta kadar kendisi yapıştır dı benimkisini...

Merhaba bende dusunuyordum ama bikac kotu yorum okuyunca burda onu seceneklerimden eledim

Dr. Alper Bey'i ne bir tavsiye, ne de uzun bir araştırma sonucu bulmuş değilim. İnternette hakkın da yazılanları ve deneyimlerini okudum ve de kısa sürede kararımı verdim. Tek bir ön görüşmeylede güvenebileceğimi hissettirdi bana. Önemli olan da bu güveni hissettirmesi. Çünkü bıçak altına yatmak kolay değil. Burun ameliyatımdan çıktığımda doktorum ağrı olmayacak demişti, sahiden de ağrım yoktu. Uyandığım da baş ucumda da Dr. Alper Bey nasıl olduğumu soruyordu, ilgili bir doktor. Hasta için doktorun ilgisi de çok önemlidir. Hastane de bir gece kaldım. Gözlerimde morluk ve şişliklerim vardı. Doktorumun dediklerini harfiyen uyguladım. Gece gözlerime sıklıkla buz koymayı ihmal etmedim. Böylelikle gözlerimde morluklar ve şişliklerim azaldı. Kontrollerime de düzenli gittim. Şimdi nefes alış verişlerim eskisinden çok daha iyi. Belki çok uygun bir fiyat belirlemiyor ama unutmayın ki "ucuz etin yahnisi tatsız olur" Siz ne istediğinizi bilin, gerisini Alper Bey'e bırakın. Aynaya bakınca iyi ki Dr. Alper Bey'in deneyimli ellerinde burun ameliyatımı olmuşum diyorum. İnanan ve ilgilenenlere tavsiye ederim. Buradan yazıp altını çizmek istedim, tekrar tekrar ilginiz ve alakanız için çok teşekkür ederim Alper Bey.
Mina Ö.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…