- 29 Mart 2014
- 73
- 7
- 48
- Konu Sahibi raporluchatlaq
-
hafif bir yamukluk var ama zamanla şişlikler inecek diye umuyorum. nefesim ilk günlere göre daha iyiye gidiyor. genel olarak memnunum diyebilirim. tabid aha 1,5 ay olmadı yorum yapmak için erken olsada... srdrsmtyl@gmail.com adresinden ulaşabilirsin bana eğer sormak istediğin bişey olursa...cnm bende alper beye ameliyat olmak istiyorum ama kafam karisti iyice iyi ve kotu yorumlardan memnunmusun ameliyatindan
hangi hastanede çalışıyor nasıl ulaşabilir alper beye?bu arada kızlar doktor ameliyattan sonra sizi başıboş bırakmıyo sürekli çağırıyor kontrol ediyor.bir problem olursa garanti verdiği için üstleniyor.mükemmeliyetçi bir doktor..ama hiç rast gelmedim ordaki kızların hepsi mükemmeldi mükemmel burunları vardı.zaten kendiside öyle söylemişti.bu hafta yine gidicem..orda 3 aylık burunla oturan kız vardı hala doktor takip ediyormuş.masajlara çok önem veriyor..
5ee5e5e5e5e5ggdgk.bkmayınnnnnnnnnnnnn kzlar
etettt ya ne saçma bu 25 yorum mantığı offklklklklklkkllllllllll
kusura bakma senn yorumların mesaj atarak dolduruyrm sayıyıyıonnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aynen aynennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
tatlım Google yaz adını adresini bulursun bir hastaneye bağlı çalışmıyor çünkü kendi muayenesi varhangi hastanede çalışıyor nasıl ulaşabilir alper beye?
Canım bende düsunuyorum alper beye ameliyat olmak fotograflarini atabilirmisin burnununAlper beye ameliyatımı oldum sonunda. Burada bazı arkadaşlar kötülemek için yorumlarda bulunmuşlar. Resim atayım vs.. o kadar özelden msjlaştık ama atan da olmadı. Sanırım diğer doktorların insanları kendine yönlendirmek için açtıkları yan hesaplar bunlar... Ameliyatıma gelince daha haftası olmadı. tamponlarım alındı, dikişler duruyor. Bir tarafta ödem var ve nefes alamıyorum şimdilik. Okyanus suyu ve nemlendirici krem sürüyorum. Bakalım ne olacak
Ağrı sıfır olacak demişti doktor bey inanmamıştım ama gerçekten ağrı olmuyor. Bir miktar morluk tabiki oluyor ama öncesinde bu konuyu konuşmuştuk doktorumla zaten 1 haftaya kadar çok çok azalıyor.Geçmiş olsun öncelikle,bende temmuz ayında ameliyat olmayı planlıyorum Alper beye ve çok korkuyorumameliyat sonrası nasıldı anesthesit16,ayrıntısıyla öğrenmek istiyorum da???
hayır canım 2 tane bıraktım gerisini sildim. daha sonra yine eklicem
selam kızlar..2yıllık araştırmam sonucunda sabırla bekleyerek sonunda oldum ameliyatımı..17 ekimde oldum bugün bir haftam doldu ve çok şükür şişliklerim neredeyse kalmadı.. ameliyatımın öncesini anlatıyım biraz,alper beyi hastahaneden ötürü bir araştırdım kendisiyle 1.5 sene önce görüştük ilk andan itibaren o güveni eşimede banada verdi.nefes problemim vardı çoğunlukla bu şikayetim için gittim ama problemlide burun yapım vardı.görüşmeden sonra çok doktor gezdim kbb doktorlarıda dahil.hiçbirinden granti alamadım.ben sonunda alper beye gittim.güleryüzle karşıladı ve bizi tanıdı.2 defa 1 er saat olarak görüşme yaptı,animasyondu vs..15 ekimde tamamlandı ve 17 ekim sabahı 10.30da ameliyata alındım.sigorta hastahanesinde oldum ameliyatımı. güler yüzüyle sağolsun ilgisiyle hiç korkmadan girdim ameliyata,en son hatrladığım 15ten geriye sayarken 7de kaldığımdı 5 saat sonra kendimi yatağımda buldum başımda doktorum vardı ağrılarımı sordu ilk andan itibaren burnumda hiççbir ağrı sancı hissetmedim 4 saatte bir ağrı kesici verdiler.2 gece kaldım yüzüm baya şişmişti ama hiç ağrım yoktu çogunlukla uyuyordum zaten.son cuma günü tamponlarımı almaya geldi doktor acı hissetmeyeceğimi söyledi gerçekten öylede oldu.zaten artık tamponlar çok kısa sadece sonunda birşeyler kopar gibi oldu gözümden yaş geldi resmen kendi elleriyle sildi göz yaşımı adamcağız böylede merhametli.vitaminlerdi burun sıpreyiydi derken dün alçım çıktı ve resmen bambaşka bir kadın durdu karşımda, doktorumun sevincini görmelisiniz.şimdi alışveriş merkezlerinde meraklı kadınların sorularıyla boğuşuyorum.tabi bant oldugu için şimdilik belli estetik oldugu..bilmiyorum siz söyleyin güzel olmuşmu?:))ben çok sevdim yeni halimi en azından yüzümdeki bitkin ve somurtuk ifade gitti,,artık fındık burunlum diye seviyor benmki..daha ne olsun...darısı çok isteyenlerin başına)
Merhaba bende dusunuyordum ama bikac kotu yorum okuyunca burda onu seceneklerimden eledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?