kızlar kendiniz birebir görüşmeden doktor ile ilgili peşin karar vermeyin böyle insanlar reklam amaçlı üye olup,kötüleyip fikirlerinizi değiştirebilir. biz ameliyat olanlar yaşadıklarımızı anlatır memnuniyetimizi yada memnuniyetsizliğimizi söyleriz.yükleriz fotoğrafımızı görür siz karar verirsiniz. Alper bey hakkında ise ameliyat olmak isteyen gidip birebir görüşsün ikna olacağına eminim.ameliyat iki taraflıda şans meselesi birazda.bence Alper bey işini şansa bırakmayanlardan.arada girebiliyorum RESİM YÜKLEDİM FAYDASI OLUR.daha sonra yine silicem.iyi günler..[/QUOTE
Merhaba,bu şekilde düşünmeniz çok yanlış..ben de sizin yorumlarınız sayesinde Alper bayraktardan emin oldum,ilk sayfalarda hatta ameliyattan sonra ne kadar memnun kaldığımı yazmıştım...
Fakat zamanla bazı problemler oluştu bende..ve bunları da paylaştım,aynı problemleri yaşayan insanlar varmı be yapmam Lazım bunu görebilmek için..açıkçası Alper beyin tatlı dili ve animasyondan sonra yüksek bir beklentiyle girdim..ve kendisine herhangi bir kötüleyici birşey söylemedim,sadece sıkıntılarımı paylaştım...
Şimdi tekrar revizyon ameliyatı olucam ve 2. Kez aynı stres ve sıkıntıları yaşayacak olmanın verdiği sıkıntıyı bilemezsiniz,çünkü şanslıymışsınız,ben burada sıkıntı yaşayan Yada memnun olan herkesle birebir tanıştım,ve benimde adresim herşeyim belli..isteyene foto gönderebilir Yada birebir görüşebilirim,