• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği oldum...

Kızalar yeterli mesajım olmadığı için resimlerinizi göremiyorum bende Bursada oturuyorum ve Burun estetiğini için doktor araştırıyorum rica etsem arkadaş olarak eklediklerim kabul edebilir mi resimlerinizi merak ediyorum :)

Merhabalar bende bursada burun estetiği için doktor araştırırken Alper beyle ilgili bizzat gözlerim le görüp yaşamış olduğum biraz sevimsiz başımızdan geçen bir olayı anlatmak için yeni üye oldum.Ben şahsi olarak doktor beyin hastası değildim iyiki de olmadım ne yazık ki çok yakın bir arkadaşım yaklaşık 3 sene evvel burun estetiği oldu ama burnun fazla torpulenmesi sonucu oluşan nefes alma problemi ve estetik açıdan oluşan yamukluk sonucu bir daha revizyon oldu bir kaç gün sonra fenalasti ve tamponlar çıkarılinca kanaması fark edildi ve bu sefer KBB uzmanı ile tekrar ameliyata girdi.Arkadasimin 2-3ay kadar gün aşırı kontrolü oldu bazılarına ben de eşlik ettim o ara doktor beyin muayene hanesine gelen bir çok hasta revizyonu benim şahit olduğum genç bir kadının karın estetiği sonucu dikislerini n açılmış ve iki buklum karnında direnlerle resmen acı çekerek gelip gidiyordu birde çok genç bir kız hatta adı aslı idi kepçe kulak estetiği olmuş bir kaç hafta sonra açılmış kulakları tekrar dikilicekti bir tanede botoks revizyonu vardı o feciydi ama doktor açıklama yapmış ilk zamanlar sisermis bilemem ama kadın evrim geçirmişti resmen benim gittiğim kadar bildiğim sonra arkadaş birkaç kişiyi daha görünce gitmedi ama şimdi gayet iyi mutlaka memnun olan vardır bizde ilk gittiğimizde doktor beyden fazlasıyla samimiyet iknakar ve dilini çok iyi kullanmayı bildiği için ameliyat tarihi alıp çıktık...Genede bence hangi doktora giderseniz gidin yinede iyi düşünün...

Arkadaşım sonra istanbulda emre ilhana ameliyat oldu şimdi sonuçta doktora mükemmel ben Istanbula gücüm yetmeyecek diye bursada arıyorum başka memnun olan arkadaşlar doktor adı verirse çok sevinirim. ..

Merhabalar bende bursada burun estetiği için doktor araştırırken Alper beyle ilgili bizzat gözlerim le görüp yaşamış olduğum biraz sevimsiz başımızdan geçen bir olayı anlatmak için yeni üye oldum.Ben şahsi olarak doktor beyin hastası değildim iyiki de olmadım ne yazık ki çok yakın bir arkadaşım yaklaşık 3 sene evvel burun estetiği oldu ama burnun fazla torpulenmesi sonucu oluşan nefes alma problemi ve estetik açıdan oluşan yamukluk sonucu bir daha revizyon oldu bir kaç gün sonra fenalasti ve tamponlar çıkarılinca kanaması fark edildi ve bu sefer KBB uzmanı ile tekrar ameliyata girdi.Arkadasimin 2-3ay kadar gün aşırı kontrolü oldu bazılarına ben de eşlik ettim o ara doktor beyin muayene hanesine gelen bir çok hasta revizyonu benim şahit olduğum genç bir kadının karın estetiği sonucu dikislerini n açılmış ve iki buklum karnında direnlerle resmen acı çekerek gelip gidiyordu birde çok genç bir kız hatta adı aslı idi kepçe kulak estetiği olmuş bir kaç hafta sonra açılmış kulakları tekrar dikilicekti bir tanede botoks revizyonu vardı o feciydi ama doktor açıklama yapmış ilk zamanlar sisermis bilemem ama kadın evrim geçirmişti resmen benim gittiğim kadar bildiğim sonra arkadaş birkaç kişiyi daha görünce gitmedi ama şimdi gayet iyi mutlaka memnun olan vardır bizde ilk gittiğimizde doktor beyden fazlasıyla samimiyet iknakar ve dilini çok iyi kullanmayı bildiği için ameliyat tarihi alıp çıktık...Genede bence hangi doktora giderseniz gidin yinede iyi düşünün...

Merhaba,benim merak ettiğim arkadaşın Alper beye ilk ameliyatınımı oldu,yoksa revizyonmu oldu??

İlk 2 ameliyatını oldu sonra yine de memnun kalmadı ki gerçekten şık durmuyordu emre beye 3. Ameliyatını oldu . Bende size soracaktım ne yaptınız revizyonunuzu? ??

Ben mayıs ayı için konuştum Alper beyle, burnumdaki asimetri için olacaktım kendisine tekrar,fakat şuan ben de de nefes problemi var,8. ay oldu ama arada tıkanıyorum,burnumun tek deliği neredeyse sürekli tıkalı gün içinde...geçen ay sinüzit olabilir dedi Alper bey ama,ben ameliyat oduğumda böyle bir sıkıntım yoktu,nefes almam gayet iyiydi,bu yüzden öncelkle bir KBB ciye görünmeyi düşünüyorum...

Ben mayıs ayı için konuştum Alper beyle, burnumdaki asimetri için olacaktım kendisine tekrar,fakat şuan ben de de nefes problemi var,8. ay oldu ama arada tıkanıyorum,burnumun tek deliği neredeyse sürekli tıkalı gün içinde...geçen ay sinüzit olabilir dedi Alper bey ama,ben ameliyat oduğumda böyle bir sıkıntım yoktu,nefes almam gayet iyiydi,bu yüzden öncelkle bir KBB ciye görünmeyi düşünüyorum...

Sinüzit mi ??? :))) eminim öyledir.zaten asla ameliyattan kaynaklı olmaz hep başka sebeplerdendir. ..bence siz basta cekirge dev. Dr.Engin Paralı var KBB ci sen ona git iyi bir doktordur ama Alper beyin adını verme malum oranin eski doktoru burun estetiği olduğunu sonra böyle problemler yaşadığını söyle bakalım ne diyecek ???? Allah yardimcin olsun ama bence plastik cerrah olarakta tavsiyem başkasını denemen. ..

Sinüzit mi ??? :))) eminim öyledir.zaten asla ameliyattan kaynaklı olmaz hep başka sebeplerdendir. ..bence siz basta cekirge dev. Dr.Engin Paralı var KBB ci sen ona git iyi bir doktordur ama Alper beyin adını verme malum oranin eski doktoru burun estetiği olduğunu sonra böyle problemler yaşadığını söyle bakalım ne diyecek ???? Allah yardimcin olsun ama bence plastik cerrah olarakta tavsiyem başkasını denemen. ..

sağol canım...tavsiyen için...ben bir gideyim o doktora...zaten ameliyattan kaynaklı bir nefes problemi varsa, alper bayraktara bırak ameliyat olmayı,dava ederim yani okadar kızgınmmm...nefes almam mükemmeldi , ameliyattan sonra ne fiziksel olarak tatmin oldum,bir de üstüne nefes problemim oldu:///

sağol canım...tavsiyen için...ben bir gideyim o doktora...zaten ameliyattan kaynaklı bir nefes problemi varsa, alper bayraktara bırak ameliyat olmayı,dava ederim olduğu o kadar kızgınmmm...nefes almam mükemmeldi , ameliyattan sonra ne fiziksel olarak tatmin oldum,bir de üstüne nefes problemim oldu:///

Canım zaten ameliyat kaynaklı olmasa ki sinüzit olsa bende ve eşim de var aşırı baş ağrısı ve geniz akıntısı yapar yani bende estetik amaçlı burun ameliyatı düşünüyorum ancak sinuzitim olduğu halde herhangi bir nefes problemi yasamiyorum bu arada sakın dava açmaya kalkıp kendini üzme lakin doktorlar hele buradaki estetik doktorları birbirlerinin açıklarını kapatmaya bayılıyorlar sonuç sana kalan avukat paraları ve bir dünya sağlık problemi oluyor ne yazıkki aynı benim arkadaş gibi profesyonel görünümüne ve cok konuşmasına sende kurban gitmissin umarım herşey gönlünce olur canım:)

sağol canım...tavsiyen için...ben bir gideyim o doktora...zaten ameliyattan kaynaklı bir nefes problemi varsa, alper bayraktara bırak ameliyat olmayı,dava ederim yani okadar kızgınmmm...nefes almam mükemmeldi , ameliyattan sonra ne fiziksel olarak tatmin oldum,bir de üstüne nefes problemim oldu:///

Bir Alperzede de sizsiniz galiba geçmiş olsun ....

Canım ne yaptın gidebildin mini KBB ye nasıl sorunların dvm ediyorum? ??

Canım ne yaptın gidebildin mini KBB ye nasıl sorunların dvm ediyorum? ??[/QUOTE
Önümüzdeki hafta gidicem önerdiğin doktora canım..umarım önemli birşey değildir dicem ama benim düşüncem Alper bey benim burnumun çatısını çok daralttı,bu yüzden nefes zorluğu yaşıyorum...

Canım gidebildin mi KBB ye nasıl sorunların dvm ediyorum? ??[/QUOTE
Önümüzdeki hafta gidicem önerdiğin doktora canım..umarım önemli birşey değildir dicem ama benim düşüncem Alper bey benim burnumun çatısını çok daralttı,bu yüzden nefes zorluğu yaşıyorum...

Ayy canım allah yardimcin olsun valla...haberlerini bekliyorum...

Canım ne yaptın gidebildin mini KBB ye nasıl sorunların dvm ediyorum? ??[/QUOTE

Canım Merhaba nasılsın??? Ne yaptın ameliyatını merak ettim...Bide artık bende Emre İlhan a ameliyat olmaya karar verdim degilmiki alper Bayraktar ın revizyonu arkadaşımın burnunu fıstık gibi yaptı benimki hafif torpulenecek bursada guvenebilecegim hiç bir cerrah yok 15 gün sonra Emre bey le görüşmeye gidicem :))

Son düzenleme:

Canım Merhaba nasılsın??? Ne yaptın ameliyatını merak ettim...Bide artık bende Emre İlhan a ameliyat olmaya karar verdim degilmiki alper Bayraktar ın revizyonu arkadaşımın burnunu fıstık gibi yaptı benimki hafif torpulenecek bursada guvenebilecegim hiç bir cerrah yok 15 gün sonra Emre bey le görüşmeye gidicem :))

selam kızlar..2yıllık araştırmam sonucunda sabırla bekleyerek sonunda oldum ameliyatımı..17 ekimde oldum bugün bir haftam doldu ve çok şükür şişliklerim neredeyse kalmadı.. ameliyatımın öncesini anlatıyım biraz,alper beyi hastahaneden ötürü bir araştırdım kendisiyle 1.5 sene önce görüştük ilk andan itibaren o güveni eşimede banada verdi.nefes problemim vardı çoğunlukla bu şikayetim için gittim ama problemlide burun yapım vardı.görüşmeden sonra çok doktor gezdim kbb doktorlarıda dahil.hiçbirinden granti alamadım.ben sonunda alper beye gittim.güleryüzle karşıladı ve bizi tanıdı.2 defa 1 er saat olarak görüşme yaptı,animasyondu vs..15 ekimde tamamlandı ve 17 ekim sabahı 10.30da ameliyata alındım.sigorta hastahanesinde oldum ameliyatımı. güler yüzüyle sağolsun ilgisiyle hiç korkmadan girdim ameliyata,en son hatrladığım 15ten geriye sayarken 7de kaldığımdı 5 saat sonra kendimi yatağımda buldum başımda doktorum vardı ağrılarımı sordu ilk andan itibaren burnumda hiççbir ağrı sancı hissetmedim 4 saatte bir ağrı kesici verdiler.2 gece kaldım yüzüm baya şişmişti ama hiç ağrım yoktu çogunlukla uyuyordum zaten.son cuma günü tamponlarımı almaya geldi doktor acı hissetmeyeceğimi söyledi gerçekten öylede oldu.zaten artık tamponlar çok kısa sadece sonunda birşeyler kopar gibi oldu gözümden yaş geldi resmen kendi elleriyle sildi göz yaşımı adamcağız böylede merhametli.vitaminlerdi burun sıpreyiydi derken dün alçım çıktı ve resmen bambaşka bir kadın durdu karşımda, doktorumun sevincini görmelisiniz.şimdi alışveriş merkezlerinde meraklı kadınların sorularıyla boğuşuyorum.tabi bant oldugu için şimdilik belli estetik oldugu..bilmiyorum siz söyleyin güzel olmuşmu?:))ben çok sevdim yeni halimi en azından yüzümdeki bitkin ve somurtuk ifade gitti,,artık fındık burunlum diye seviyor benmki..daha ne olsun...darısı çok isteyenlerin başına;))

resimmm yukledınızz mı bulamadımm

kızlar kendiniz birebir görüşmeden doktor ile ilgili peşin karar vermeyin böyle insanlar reklam amaçlı üye olup,kötüleyip fikirlerinizi değiştirebilir. biz ameliyat olanlar yaşadıklarımızı anlatır memnuniyetimizi yada memnuniyetsizliğimizi söyleriz.yükleriz fotoğrafımızı görür siz karar verirsiniz. Alper bey hakkında ise ameliyat olmak isteyen gidip birebir görüşsün ikna olacağına eminim.ameliyat iki taraflıda şans meselesi birazda.bence Alper bey işini şansa bırakmayanlardan.arada girebiliyorum RESİM YÜKLEDİM FAYDASI OLUR.daha sonra yine silicem.iyi günler..

kızlar kendiniz birebir görüşmeden doktor ile ilgili peşin karar vermeyin böyle insanlar reklam amaçlı üye olup,kötüleyip fikirlerinizi değiştirebilir. biz ameliyat olanlar yaşadıklarımızı anlatır memnuniyetimizi yada memnuniyetsizliğimizi söyleriz.yükleriz fotoğrafımızı görür siz karar verirsiniz. Alper bey hakkında ise ameliyat olmak isteyen gidip birebir görüşsün ikna olacağına eminim.ameliyat iki taraflıda şans meselesi birazda.bence Alper bey işini şansa bırakmayanlardan.arada girebiliyorum RESİM YÜKLEDİM FAYDASI OLUR.daha sonra yine silicem.iyi günler..[/QUOTE
Merhaba,bu şekilde düşünmeniz çok yanlış..ben de sizin yorumlarınız sayesinde Alper bayraktardan emin oldum,ilk sayfalarda hatta ameliyattan sonra ne kadar memnun kaldığımı yazmıştım...
Fakat zamanla bazı problemler oluştu bende..ve bunları da paylaştım,aynı problemleri yaşayan insanlar varmı be yapmam Lazım bunu görebilmek için..açıkçası Alper beyin tatlı dili ve animasyondan sonra yüksek bir beklentiyle girdim..ve kendisine herhangi bir kötüleyici birşey söylemedim,sadece sıkıntılarımı paylaştım...
Şimdi tekrar revizyon ameliyatı olucam ve 2. Kez aynı stres ve sıkıntıları yaşayacak olmanın verdiği sıkıntıyı bilemezsiniz,çünkü şanslıymışsınız,ben burada sıkıntı yaşayan Yada memnun olan herkesle birebir tanıştım,ve benimde adresim herşeyim belli..isteyene foto gönderebilir Yada birebir görüşebilirim,

Bu konunun açılma sebebi bir doktoru ÖVMEK ya da KÖTÜLEMEK olmamalı,sadece yaşanan tecrübeler paylaşılmalı,
O doktora gidin ikna olacaksınız,ya da ona gitmeyin şöyledir gibi tabirler bu konuda hiçbir tecrübesi olmayan insanları etkilemek olur,yardımcı olmak değil..doktorun reklamını yaparak ona para kazandırırsınız,ya da para kaybettirirsiniz size hiçbir faydası olmaz fakat insanların hayatını zora,çıkmaza sokarsınız,lütfen tarafsız olalım..

Back