• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği oldum...

ben bu konuya girdikçe geriliyorum üzülyorum o yüzden fazla bakmıyorum şöyle ki benim burun revizyon ile düzelecek bi burun değil bi daha ameliyat olamam gerekiyor öyle dedi alper bey ve ameliyat yapmaktan yana değilim dedi anlayacağınınz garanti vermekle bitmiyor bu iş ben aynaya baktığımda kaymış bi burun görüyorum ve iki taraftan da farklı gözüküyor gerçekten çok üzücü verdiğim para hayatımı kilitledi resmen o kadar sıkışık bi durumdayım ki anlatamam ve istediğim sonucu elde edemedim.

Merhaba, oncelile gecmis olsun. Size sunu soyleyebilirim ki, sadece tek bir doktorun soylemiyle herhangi bir karar vermeyin. Ben gecirdigi iki ameliyat sonucu bakarken bile insanin icini fena eden bir burnun, kaburgadan alinan kemikle iki ameliyat sonucu nasil guzel bir buruna dönüştüğünü gordum.
Eger bir dokto bu olmaz diyorsa belki de o islemi kendisi yapamayacagi icindir.
Gercekten isin ehli birine ve ozellikle, daha once sizinki gibi bir problemi cozmus bir doktora danismaniz.

ben bu konuya girdikçe geriliyorum üzülyorum o yüzden fazla bakmıyorum şöyle ki benim burun revizyon ile düzelecek bi burun değil bi daha ameliyat olamam gerekiyor öyle dedi alper bey ve ameliyat yapmaktan yana değilim dedi anlayacağınınz garanti vermekle bitmiyor bu iş ben aynaya baktığımda kaymış bi burun görüyorum ve iki taraftan da farklı gözüküyor gerçekten çok üzücü verdiğim para hayatımı kilitledi resmen o kadar sıkışık bi durumdayım ki anlatamam ve istediğim sonucu elde edemedim.

merhaba..geçmiş olsun..ama bence çok bozma moralini...bu saatten sonra tekrar bir okadar para verip te başka bir doktora olmak maddi açıdan zor...seni anlayabiliyorum..biraz sabredip maddiyatını toparlayıp bu sefer daha profesyonel birine ol bence....keşke revizyonu daha profesyonel birine olsaydın...benim ilk ameliyat olduğu için biraz cahilce oldu bittiye geldi , 2.5 3 katı para vermek istemediğim için bir de çok riskli bir burnum olmadığı için Alper beye oldum...ilk ameliyatım olmasına rağmen benim burnumda da şuan ufak tefek asimetrik bozukluklar var..ve tekrar revizyon olucam...yani 2.5 3 katı para verip hiç sorun yaşamamayı yeğlerdim şuan..rinoplasti gerçekten komplike bir olay ve ciddiye almak lazım...çok ince eleyip sık dokumak lazım....çünkü ameliyat olduktan sonra daha takıntılı oluyorsun ve daha sık kusur görüyorsun....

Bende bursada yasiyorum.yogum arastirmalarimdan sonra burun ameliyati olmaya karar verdim. Bikac doktor ismi uzerinde yogunlastim ve ilk randevumu alper bayraktardan aldim. Persembe gunu muayene icin gidecegim cok heyecanliyim gercekten

ayak üstü olduğunu düşünmüştür.ciddi olmayıpta meraktan meşgul edenlerde oluyodur..sonuçta cidden cüşünüyorsanız ameliyatı muayenehanesine gidip birebir görüşmelisin.ben gittiğimde 1 saat görüşmüştü düşün..sonrasında yine 1 saat hiç başından savmadı öyle birşey hissetseydim olmazdım zaten.tanıdığım diğer kızlarda aynı düşünüyolar memnun kaldıklarını söylemişlerdi.

ben de bu konuyu araştırıyorm resimleriniziii nasıl görebilirim acabaaa

merhaba arkadaşım.öncelikle geçmiş olsun seninle aynı durumu yasayan bir arkadaşa denk geldim o dönem.başlarda senin gibi tereddüt etmişti tekrar ameliyat olmaya ama daha sonra istediği sonucu alınca çok memnun kalmıştı.ilk ameliyatlı halimi beğeniyodum ozamanlar ama şimdi iyikide yaptırmışım öyle kalmamalıymış demişti.onunda burnu çok problemliymiş.resmen ucu yamuktu falan diyodu.bazı burunlar tek ameliyatla olmuyo belliki.sende kırılmıştı burnum küçükken falan dedin.peki doktora sordunmu ikinci ufak ameliyatı için ücret alıcakmıymış.sormadıysan kendin öyle umuyo olabilirsin belki almıyodur bilmiyorum..

canım benimde senin gibi o aylarda olmadı olmazmı felan içim içimi yiyodu.zamanla oturdu şuan harika o 6 günlük bantlar çıktığıındaki görünüme döndü.hele burun ucu ençok su toplayan şişen yeri.yinede alper bey olmalı dediyse bir bildiği vardır. benim bildiğim ücret almıyor eğer gerçekten 2.ameliyata gerek olduguna inandıysa.

ben aylarına göre değişen hallerini eklicem burnumun. kafasında soru işareti olanlara yardımcı ollur belki:31::31:
resimlerinizi eklediniz mi ben göremiyorum hiç bir resim

mail atabilirim sana...çok kullanmadığın bir mail adresin varsa buraya yazabilirsen...link nasıl yollayabilirim bilmiyorum şuan...önceki halini de atarım...benimde burun ucumu kaldırdı ve kemeri aldı...baya bir değişti ama yine de anlamayanlar var ameliyat olduğumu....:))

resimlerinizi görmem mmümkün mü yardımcı olursanız sevinirimm

Fotograflari kac mesajdan sonra gorebiliyorum ki ya :(

ben de bu konuyu araştırıyorm resimleriniziii nasıl görebilirim acabaaa

resimlerinizi eklediniz mi ben göremiyorum hiç bir resim
arkadaşlar inş araştırmalarınızın sonuçlarını alırsınız.. size yardımı olsun diye albümlerimiz var birkaç resim profilde bulabilirsiniz.aslında benimde bu akşam kontrolüm vardı ama malesef gidemedim...siz merak ettiğiniz tüm doktorları araştırın konuşun ona göre içinize sinsin öyle ameliyat olun aceleye getirmeyin..

Alper beye 2. kez ameliyat olanlar(rötuş,düzeltme ameliyatı)yorumlarını yada fotoğraf paylaşabilirmi acaba???

Alper beyle bugun gorusmeye gittim arkadaslar. Gercekten anlatildigi kadar varmis. Kesinlikle cok ilgili ve guvenebilincek bir doktor. Bu sadece on gorusme olmasina ragmen 1 saat 10 dk boyunca en ince ayrintiya kadar herseyi anlatti. Ozellikle riskleri anlatti. Sonra burnuma bakti ve bnm burnuma gore bi fiyat cikardik. Ben cok memnun kaldim. Eger kesin karar verirsem gozum kapali gidecegim tek kisi diyebilirim. Sadece fiyat dusundugumun bi tik uzerinde oldu. Onunla ilgili bi sure dusunucem

Alper beyle bugun gorusmeye gittim arkadaslar. Gercekten anlatildigi kadar varmis. Kesinlikle cok ilgili ve guvenebilincek bir doktor. Bu sadece on gorusme olmasina ragmen 1 saat 10 dk boyunca en ince ayrintiya kadar herseyi anlatti. Ozellikle riskleri anlatti. Sonra burnuma bakti ve bnm burnuma gore bi fiyat cikardik. Ben cok memnun kaldim. Eger kesin karar verirsem gozum kapali gidecegim tek kisi diyebilirim. Sadece fiyat dusundugumun bi tik uzerinde oldu. Onunla ilgili bi sure dusunucem

Canım şöyle ki,önemli olan bir doktorun ameliyattan önceki değil,sonraki ilgisidir.
Şuanda seni ikna etmek için tabi ki 1 saat ayırır.Sonuçta orası özel klinik.Oraya iyi bir para veriyorsun ameliyatta için verdiğin paranın sadece az bir kısmı(belki 400-500)hastane masrafları kalanı doktor ücretidir.
Bu konuda tecrübeli biri olarak YORUM YAPIYORUM.Estetik ameliyatta önemli olan ameliyat sonrası.Her ameliyat istenilen sonucu vermiyor bu bir gerçek.Ve ameliyat oldum ohh mükemmel bir burnum oldu da olmuyor.Aşama aşama burnun değişiyor,istemediğin sıkıntılar olabiliyor.Ve doktorun iyi takibi ve ilgisi asıl o zaman önemli oluyor.
Alper beyle olan bir tecrübemi paylaşıyorum..Benimde sizinki gibi karar verme aşamalarımda oldukça nazik,ilgili ve saatlerini ayırdı,ikna olmamak elde değildi.Başka hiçbir doktorla görüşmeden karar verdim.Ameliyat sonrası kontrollerim ise (aylık,3aylık ve 6 aylık)oldukça hızlı ve 10 bilemedin 15 dakika sürdü.(ayrıca en az 1 saat bekliyorsun.....)
Ve başıma gelen bir hadise ise,nefesle ilgili problemim oldu ve randevu almak istedim(sonuçta benim için acildi ve endişeliydim...)
bana 4 gün sonraya randevu verdiler ve neden bu kadar geç dediğimde de öncelikli olarak sıfır hastaları alıyoruz dediler,bu konuyu yoruma açık bırakıyorum....

Canım şöyle ki,önemli olan bir doktorun ameliyattan önceki değil,sonraki ilgisidir.
Şuanda seni ikna etmek için tabi ki 1 saat ayırır.Sonuçta orası özel klinik.Oraya iyi bir para veriyorsun ameliyatta için verdiğin paranın sadece az bir kısmı(belki 400-500)hastane masrafları kalanı doktor ücretidir.
Bu konuda tecrübeli biri olarak YORUM YAPIYORUM.Estetik ameliyatta önemli olan ameliyat sonrası.Her ameliyat istenilen sonucu vermiyor bu bir gerçek.Ve ameliyat oldum ohh mükemmel bir burnum oldu da olmuyor.Aşama aşama burnun değişiyor,istemediğin sıkıntılar olabiliyor.Ve doktorun iyi takibi ve ilgisi asıl o zaman önemli oluyor.
Alper beyle olan bir tecrübemi paylaşıyorum..Benimde sizinki gibi karar verme aşamalarımda oldukça nazik,ilgili ve saatlerini ayırdı,ikna olmamak elde değildi.Başka hiçbir doktorla görüşmeden karar verdim.Ameliyat sonrası kontrollerim ise (aylık,3aylık ve 6 aylık)oldukça hızlı ve 10 bilemedin 15 dakika sürdü.(ayrıca en az 1 saat bekliyorsun.....)
Ve başıma gelen bir hadise ise,nefesle ilgili problemim oldu ve randevu almak istedim(sonuçta benim için acildi ve endişeliydim...)
bana 4 gün sonraya randevu verdiler ve neden bu kadar geç dediğimde de öncelikli olarak sıfır hastaları alıyoruz dediler,bu konuyu yoruma açık bırakıyorum....

Şaşırdım çünkü Alper bey hem bana hem revizyon olan arkadasıma gerekli zamanı herzaman ayırdı. Nedense yeni üyelik açıp böyle yorum görünce ben inanmıyorum. Üyelik açtığınız an burayı nasıl bulabiliyorsunuz ki. Revizyon olan arkadaşım 10dklik görüşme için gittiğinde bile 1 saat konuştuklarını söylüyor. Alper bey ile yakın zamanda randevum var bu konuyu dile getiricem.

sen bir sonraki görüşmende bahsedersin durumu..bakalım ne diyecek bende merak ettim.bende iyiki tanımışım diyorum doktorumu gerçekten memnun kaldım ama herzaman risk var tabi.

merhaba,geçen hafta alper beyle görüştüm,kafama takılan tüm sorularla birlikte,burun ucumla ilg.revizyon olucam bu kesinleşti,çünkü biraz asimetri var burun ucumda,çok az da kaldırıcak,beklediğimizden düşük şuan çünkü...
Ama biraz korkuyorum açıkcası,daha ufak kapsamlı olduğunu söylüyor ama şuanki burnum süper olmasa da fena değil,başka sorunlar çıkarsa diye korkuyorum.....ama bu kadar sıkıntı çektikten sonra(ameliyat ve ameliyat sonrası süreç benim için zordu....)olmuşken kusursuz olsun istiyorum...
Alper beye 2. Kez ameliyat olan birini gördünmü hiç??
Alper bey bu konuda oldukça güven veriyor gerçi ama yine de korkuyorum.....
Ayrıca revizyon için hastane masrafları dışında para almıyor.....

merhaba,geçen hafta alper beyle görüştüm,kafama takılan tüm sorularla birlikte,burun ucumla ilg.revizyon olucam bu kesinleşti,çünkü biraz asimetri var burun ucumda,çok az da kaldırıcak,beklediğimizden düşük şuan çünkü...
Ama biraz korkuyorum açıkcası,daha ufak kapsamlı olduğunu söylüyor ama şuanki burnum süper olmasa da fena değil,başka sorunlar çıkarsa diye korkuyorum.....ama bu kadar sıkıntı çektikten sonra(ameliyat ve ameliyat sonrası süreç benim için zordu....)olmuşken kusursuz olsun istiyorum...
Alper beye 2. Kez ameliyat olan birini gördünmü hiç??
Alper bey bu konuda oldukça güven veriyor gerçi ama yine de korkuyorum.....
Ayrıca revizyon için hastane masrafları dışında para almıyor.....

Canim ben gordum Alper beye revizyon olan. Ama seninkisi gibi kolay islemler degil o yaptiklari. Alper bey kaburgadan kikirdak alip yaptigi burunlar var. Ozellikle iki tanesini cok begeniyorum. Alper bey revizyon yapan bir doktor o yuzden korkma bir sorun olmaz :))

Back