Burun estetiği oldum...

Ben de alper bayraktara ameliyat için gün almıştım. Bir ay ameliyat günümü bekledikten sonra ameliyattan bir gece once animasyona gittim. Ustelik daha once arayıp neden animasyonunu son güne bırakıyorsunuz diye de sormuştum. Animasyon için gittiğim gün sırada 1,5 saat bekledikten sonra en son beni alıp fotoğraflarımı çekti ve üzerinde neler yapabileceğimizi konuştuk. Sonuç hiç tatmin edici olmadı daha önce konuştuğumuz değişiklik ile yapıbileceklerinin tahminimden daha az olduğunu gördüm. Bi buçuk saat ben kendimi o burun üzerinde ikna etmeye çalıştım zaten çok endişe, heyecan ve korku içindeydim. Burnumu hiç beğenmemiştim,
Eve gittim anneme kardeşime, fikirlerini sordum.. Düşündüm taşındım. Ve o gece ameliyatı iptal etmeye karar verdim. İstemediğim birşeyi kendime yaptıramazdım. Alper beyi aradım ve ertesi sabah ameliyata gelemeyeceğimi söyledim. Parayı da geceden vermiştik.
Sonuç olarak olmadığım bir ameliyat için benden 500 tl ameliyathane kiralama adı altında kesinti yaptı. Ama tekrar ameliyat olmak iztersem bu ücreti yine almayacağını söyledi. Animasyon için ikinci randevu alındı sonra bu şekilde devam edemeyeceğimi hissettim ve iptal ettim. ve buna ilave 250 tl animasyon vb. İçin daha önce de söylemiş olduğu kesintiyle birlikte.750 tl eksilterek paramı geri yatırdı.
Durumu, şöyle mağdurum böyle mağdurum falan demek in değil yorumsuz olarak yazıyorum.
Alper bey gerçekten de çok profesyonel gözüken, ilgili, sabırlı bir doktor izlenimi oluşturdu bende. Ameliyat için güvenemedim, paramın bir kısmının yanacağını bilerek ameliyatımı tamamen iptal ettim.

Bugün burun ameliyatımın 6. Günü. Ameliaytı istanbulda çok daha profesyonel olduğunu düşündüğüm başka bir doktora yaptırdım ve şimdiden harika gözüküyor. Alper beyin söylediklerine katılmadan bana istediğim değişikliği yapabildi. Ne morluk, ne ağrı var. Ameliyat sonrası geçmiş olsun dileğiyle göndedrdiği beyaz tek gül bile hala solmadı:)

canım öncelikle geçmiş olsun.. bu bir süreç bakarsın beğenirsin beğenmezsin tabi sonradan acabamı demektense içinden geleni yapıcaksın.bende ilk zamanlar istanbulu düşünüyodum.Alper beyi bulduktan sonra üzerinden 1.5 sene geçti yiine alper beye ameliyat oldum çünki içime sinmişti aceleyede gelmemişti.sonuçlarından ameliyat olanlar çogunlukla memnun.fakat herzaman problem çıkma olasılığı her doktorda var buda bir gerçek. Para mevzusuna gelince,önceden olsa devlet hastahanesinde derdim vs.. ama şimdi özelde ve olması gerekeni kendisi bilir ben birşey diyemem.çünki ameliyat günü gelene kadar birçok görüşme yapıyor ve bu görüşmeler 1 saati geçiyor.ben yine gidicem mesela bir senem doldu bana yine vakit ayırıcak öncesi sonrası resimlerime bakıcaz. onunda haklı bir yanı vardır.tek taraflı düşünmemek lazımki hastahanenin literatürünüde bilmiyorum..

.QUOTE=Lady]merak ettim ameliyat sonrası resimlerinizi görebilir miyim. nasıl işlemler istediniz ameliyatta. ben alper beye oldum albümm var. sizin burnunuzu cok merak ettim. hatta bana mail adresi verirseniz alper bey in ameliyatlarını göstereyim birkaç resim. revizyonda cok cok iyi. cok doğal yapiyor.[/QUOTE]

Merhaba, burnun cok guzel olmus. Harika. Cok sanslisin. Benim burun ucum geri alindi, kemigim torpulendi ve burun deliklerim de kucultuldu. Esas onemli kismi kapali ameliyat uygulandi. Bandajlarim acilmadi henuz.
alper bey ile de burun ucunun geri gitmesine karar vermistik yine, fakat kendisi bunu benim istedigim kadar yapamayacagini burnumun buna elvermedigini soylediginde tam bir hayal kirikligina ugramistim.
alper beyin hic onesi sonrasi fotografini da goremedim. Neler yapip yapamadigiyla ilgili sadece soylemlerine guvenmek benim icin dogru bir yaklasim degil.

ben bu konuya girdikçe geriliyorum üzülyorum o yüzden fazla bakmıyorum şöyle ki benim burun revizyon ile düzelecek bi burun değil bi daha ameliyat olamam gerekiyor öyle dedi alper bey ve ameliyat yapmaktan yana değilim dedi anlayacağınınz garanti vermekle bitmiyor bu iş ben aynaya baktığımda kaymış bi burun görüyorum ve iki taraftan da farklı gözüküyor gerçekten çok üzücü verdiğim para hayatımı kilitledi resmen o kadar sıkışık bi durumdayım ki anlatamam ve istediğim sonucu elde edemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…