- Konu Sahibi raporluchatlaq
-
none_plus_zero@yahoo.com
adresine yollayabilirsen cok sevinirim
herturlu bu halinden iyi olacak dedi bana xD ama tabi olmusken iyi birsey olsun istiyor insan
mesela ne gibi sikayetin var su anda? var mi oncelikle bir sikayet:)
canım gönderiyorum...aslında genel olarak bir şikayetim yok...sadece burun ucumda şişlik var...masaj önerdi Alper bey bunun içinde...sanırım en son burun ucu iyileşiyormuş birde zaman alıyormuş...ne kadar sürede geçer bilmiyorum..şuanda herkes çok doğal buluyor ama sadec 1.5 ay oldu..en az 6 ay geçmesi gerekiyormuş tam oturması için...
none_plus_zero@yahoo.com
adresine yollayabilirsen cok sevinirim
herturlu bu halinden iyi olacak dedi bana xD ama tabi olmusken iyi birsey olsun istiyor insan
mesela ne gibi sikayetin var su anda? var mi oncelikle bir sikayet:)
gmail adresimden gönderdim..umarım yardımcı olur sana...
mail atabilirim sana...çok kullanmadığın bir mail adresin varsa buraya yazabilirsen...link nasıl yollayabilirim bilmiyorum şuan...önceki halini de atarım...benimde burun ucumu kaldırdı ve kemeri aldı...baya bir değişti ama yine de anlamayanlar var ameliyat olduğumu....:))
Morlukların olacağını , ağrımın olacağını düşününce vazgeçiyorum nedense.
kaldı 19 yorum
hayir su vs deydirmiyosun zaten.sana krem veriyo cabuk geciriyo morluk varsa sislik varsa10 kasımı artık bekleyemiyorum bile. Gelsede ameliyatımı olsam bitse bu çile. Hergüne buz uygulaması yaptınız mı?
Canım bir şey sormak istiyorum...benim 1.5 ay oldu hemen hemen...BANDAJLAR İLK ÇIKTIĞINDA OLDUKÇA İYİ GÖRÜNÜYORDU,FAKAT SONRA BİR ŞİŞMEYE BAŞLADI Kİ...şuanda da burnumun ucu farkedilir derecede,oldukça şiş...eski burun ucum oldukça küçüktü halbuki...Alper bey masaj verdi burun ucu için..yapmaya çalışıyorum fakat,oldukça acıyor..çok zorlamamaya çalışıyorum hafifçe yapıyorum fakat bu sefer işe yararmı acaba diye düşünüyorum...muhtemelen sana da aynı masajı vermiştir..
sen nasıl uyguluyordun??sıkmı yapıyordun???ve gerçekten işe yarayacakmı bu masajlar????
bana da eskiye göre daha iyi olacak demişti...evet eskiye göre iyi oldu...ama senin dediğin gibi bende sürekli kusur buluyorum:)))insanoğlu işte:)))
geçen gün görüştüm alper bey'le yeterince açık konuştu olabilecekleri ve olamayacakları anlattı uzun uzun. Güvenimi kazanmayı başardı. Revizyon ameliyatı olacağım inşallah kurtulurum bu illetten şimdiye göre daha iyi olsa şekli filan artık umrumda değil nefes almak istiyorum...
Geçen gün görüştüm Alper Bey'le yeterince açık konuştu olabilecekleri ve olamayacakları anlattı uzun uzun. Güvenimi kazanmayı başardı. Revizyon ameliyatı olacağım inşallah kurtulurum bu illetten şimdiye göre daha iyi olsa şekli filan artık umrumda değil nefes almak istiyorum...
merhaba kızlar ben daha önce yorum yapmıştım bu konuya hatta konuyu açan arkadaşa teşekkür etmiştim çünkü alper bey gerçekten güven verdi bana da haziran ayında ameliyat oldum ama benim burnum tam olarak düzelmedi basit birşey olduğunu zamanla düzeleceğini sandım 3. Ayda alper bey istediğin gibi tam düzelmesi için bi daha ameliyat olman gerekiyor dedi ben bir revizyon halleder sanıyordum ki ameliyat yapmaktan yana değilim çok düzelme var gayet iyi dedi ama şunu sölemeliyim 6000tl verdim 2. Kez ameliyat olduğum için asgari ücretle çalışıyorum her ay 500tl kredi veriyorum benim hiç şansım yok bu konuda ama yorumlara bakarak gittim bende benim küçükken kırılma olmuştu burnumda horlamaya da devam ediyorum ayrıca ben bi daha o parayı bulup da ameliyat olamam sadece üzülebilirimisteyenlere fotoğraf atabilirim yine görüşmeye gidicem bakalım ne olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?