- 7 Ağustos 2011
- 1.201
- 177
- Konu Sahibi Anestezist07
Çok başarılı olmuş bence de. Beğendim :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ihtiyacım vardı, 20 yaşındayım.. estetiğin yaşı olmaz bence 18den büyük herkes yaptırabilir.. problemi olmayan insanlar anlayamazlar.. özgüven eksikliği yaratmıştı bende burnumu takıntı haline getiriyordum..sizce de ihtiyacı yok muymuş ?
Teşekkür ederim,evet :)Çok güzel olmuş :)
Göğüs küçültme toparlama falan mi yaptiracaksiniz benim de biraz ihtiyacım var gibi
hayır özel hastahanede ameliyat oldumDevlet hastanesinde mi yaptirdiniz acaba benimde burnumda ayni problem varda
şimdiki hali cok güzel yakısmıs doğru kararihtiyacım vardı, 20 yaşındayım.. estetiğin yaşı olmaz bence 18den büyük herkes yaptırabilir.. problemi olmayan insanlar anlayamazlar.. özgüven eksikliği yaratmıştı bende burnumu takıntı haline getiriyordum..sizce de ihtiyacı yok muymuş ?
ıyıkı yaptırmışsın harıka olmus bence :) babana da annen soylesın.Uygun bır dılle anlatırsa problem olmaz.istanbulda üniversite öğrencisiyim, 18 nisanda burun estetiği yaptırdım ama gerçekten buna çok ihtiyacım vardı, ucu düşük kemerli ve deviasyon sorunu olan ayrıca yüzüme göre de büyük bi burnum vardı ( şimdi fındık gibi oldu ) annemin haberi var ama babama söylemedik çünkü farklı bir şehirde tek başıma ameliyat olmama pek sıcak bakmayacağını düşündük.. ameliyatı oldum ve 11 haziranda ( tam da doğum günüm ) antalyaya dönüyorum.. babam yeni burnumu fark eder mi diye sormayacağım tabiki fark edecek .. peki ben ne diyeceğim ? annem sormuş burnunu ve göğüslerini yaptırmak istiyor diye, o da tanıdık doktorlar var antalyada ( annem ve babamın bulunduğu şehir) olsun demiş.. ve işin kötüsü 19 mayısta da göğüslerimi küçülteceğim .. göğüslerimi sporla toparladım falan diyebilirim ama burnuma bi bahane bulamadım.. meme ameliyatı oldum diyemem babama aslında çoğu baba kızdan daha samimiyiz ama utanırım fikirlerinize ihtiyacım var
haklısınız ailem gerçekten çok anlayışlı.. bu arada teşekkür ederim zamanla şişlikleri inince daha güzel olucak umarım kendimi bildim bileli burnum için para biriktiriyorum, ilkokuldan 4-5inci sınıftan beri bu ameliyatı olmak istediğimi anneme babama abime söylüyordum o zamanlar pek ciddiye almıyorlardı.. tabi o zamanlar yaş 12-13 falan çok biriktirememiştim ama akmasa da damlıyordu.. hatta hiç unutmam bir gün babam bana 3tl harçlık vermişti deli gibi acıkmıştım ama burnuma estetik yaptırıcam diye simit bile almadım çocuktum evet ama gerçekten o zamandan beri takıntı yapıyordum.. asıl büyük meblağları 18 yaşımdan sonra kazanmaya başladım ünlü bi giyim mağazasında yaklaşık 6 ay çalıştım, ondan önce de biraz birikimim vardı azıcık da annem verdi.. denkleşti çok şükür
ilginç olan ne ? toplamda 8500 tl ödedim iki ameliyata.. zamanında yaz tatillerinde çalıştım yeri geldi harçlıklarımı bayramlıklarımı biriktirdim yeri geldi bursumdan kıstım.. kendime yaptığım en güzel 2 yatırım bu ayrıca soruyu daha güzel bi şekilde sormanızı beklerdim..
bunun cevabını verdim, bi giyim mağazasında 6 ay kadar çalıştım, annem yardımcı oldu, benim de birikimim vardı.
ameliyat parasını kim ödüyor..keşkem babanıza önce söyleseydin..şimdide niye sakladın diye sorun yaratabilir..burnunda güzel gözüküyor..
teşekkür ederiiimm doktorum ataşehir uphill towers ta... op.dr bekir sivri.. iki hastahane ile anlaşması var acamedic hospital ve esthetica ataşehir :)Aboww burnunu çok beğendimmm maşallah
Bende istanbulda öğrenciyim seneye yaptırmayı düşünüyorum,ama bende kemik eğriliğide var özelden doktoru hastaneyi falan yazar mısın
teşekkürlerçok tatlı gercekten sevımlı mınık bır burun olmus:):):):
teşekkür ederim haklısınız kızması gayet normal ama yaptım işte artık geri dönüşü yok güzel bi dille açıklayacağım doktorum ataşehir uphill towers ta... op.dr bekir sivri.. iki hastahane ile anlaşması var acamedic hospital ve esthetica ataşehir :)Geçmiş olsun canimm.. Bayildim burnuna.. Çok basarili bir operasyon gecirmisiin. Baba Kiz cikip bir aksam yemeğinde halledersin.. Ama kizmasi da normal bence.. Benimde kizim benden habersiz ameliyat olsa çok kizarim. Bende istiyorum ameliyat olmayi. Dr un ismini sorsam sorun olur mu. Ozelden de yazabilirsin
istanbulda üniversite öğrencisiyim, 18 nisanda burun estetiği yaptırdım ama gerçekten buna çok ihtiyacım vardı, ucu düşük kemerli ve deviasyon sorunu olan ayrıca yüzüme göre de büyük bi burnum vardı ( şimdi fındık gibi oldu ) annemin haberi var ama babama söylemedik çünkü farklı bir şehirde tek başıma ameliyat olmama pek sıcak bakmayacağını düşündük.. ameliyatı oldum ve 11 haziranda ( tam da doğum günüm ) antalyaya dönüyorum.. babam yeni burnumu fark eder mi diye sormayacağım tabiki fark edecek .. peki ben ne diyeceğim ? annem sormuş burnunu ve göğüslerini yaptırmak istiyor diye, o da tanıdık doktorlar var antalyada ( annem ve babamın bulunduğu şehir) olsun demiş.. ve işin kötüsü 19 mayısta da göğüslerimi küçülteceğim .. göğüslerimi sporla toparladım falan diyebilirim ama burnuma bi bahane bulamadım.. meme ameliyatı oldum diyemem babama aslında çoğu baba kızdan daha samimiyiz ama utanırım fikirlerinize ihtiyacım var
teşekkür ederim canım, burnumdan hiç nefes alamadım delikli tampon kullandı sanırım doktorum ama yinede hiç hiç alamıyordum .. ağzımdan nefes aldım bi süre, şu an 36ncı günümdeyim her şey yolunda daha yeni yeni burnumdan nefes alarak(ağzımı hiç açmadan) uyuyabiliyorum :) hiç korkma acı hissetmiyorsun sadece tat alamamak ve burundan nefes alamamak biraz sinir bozucu.. tamponlarım 6ncı gün alındı nefes aldım rahatça ama sonra yine tıkanmalar başladı.. fakar hiçbir zaman tampon varkenki olduğu kadar tıkanmadı için rahat olsun :) tamponlar alınana kadar sıkıntı çekersin sonra rahatlarsın.. hayırlısı olsun senin doktorun kim ? şimdiden geçmiş olsunn..Canım burnun çok güzel olmuş. Ameliyat sonrası nasıldin çokmu zor oluyor tampon larla nefes almak filan ben tampon lardan çok korkuyorum 1 hafta sonra bende olucam ameliyat
Yeni burnunuz hayirli ugurlu olsun :)
Bende 22 yasinda burnumu yaptirmistim, Ayni sizinki gibi yüzüme göre cok büyüktü, kemerli filan..
Ama kimse farketmedi cevremde.
Aileme söyledim tabiki, haberleri vardi, ama onun disinda kimse farketmedi, en yakin arkadasim tatildeydi o dönem, döndügünde obile farketmedi, ben dedim, ne ayaksin niye farketmedin falan diye.
herkes cok kilo vermissin yüzün ufalmis diyordu E tabi nede olsa burnumdan kocaman bir yük kalkti
Cogu Zaman kusurlarimizi en cok kendimiz görüp, kendimizi tenkid ediyoruz. Bakarsin babanin haberi bile olmaz, ama söylemekte fayda var diye düsünüyorum :))))
teşekkür ederim canım, burnumdan hiç nefes alamadım delikli tampon kullandı sanırım doktorum ama yinede hiç hiç alamıyordum .. ağzımdan nefes aldım bi süre, şu an 36ncı günümdeyim her şey yolunda daha yeni yeni burnumdan nefes alarak(ağzımı hiç açmadan) uyuyabiliyorum :) hiç korkma acı hissetmiyorsun sadece tat alamamak ve burundan nefes alamamak biraz sinir bozucu.. tamponlarım 6ncı gün alındı nefes aldım rahatça ama sonra yine tıkanmalar başladı.. fakar hiçbir zaman tampon varkenki olduğu kadar tıkanmadı için rahat olsun :) tamponlar alınana kadar sıkıntı çekersin sonra rahatlarsın.. hayırlısı olsun senin doktorun kim ? şimdiden geçmiş olsunn..
Ben eskişehirde özel bir hastanede olucam. Ama dedigim gibi beni en çok ameliyat sonrası korkutuyor.birde bende astım ve panik atak var.bunlar birleşince tahmin edersin ki nefes çok önemli o yüzden korkuyorum tampon lardan nefes alamayıp ölcem diye
teşekkür ederimBabanı bilmem ama burnun şahane olmuş
sizden yalan beklemiyorum zaten aileme bu konuda neyin yalanını söyleyebilirim ki ? bir derdim var canımı sıktı ve yazdım, "cevap verme" hatta sizin söylediğiniz şekilde "yalan uydurma" zahmetine girmenize gerek yok.. altını çize çize söylüyorum ki "fikirlerinize ihtiyacım var" demişim . yalan uydurun değil.bu ne ya babanın haberı yok estetik olunuyor güzelım o vakıt saklama yada saklayacaksan bızden tutan bır yalan ısteme
canım benim doktorum 6 gün tuttu normalde 2-3 gün sonra alıyorlar tamponu ama benim kanamam çok olmuştur belki vardır bi bildiği yaniBide bende tamponlar 3 gün kalacak senin çok kalmış ya 6 gün ne oyleiyi dayanmissin