Burun ucunun genişliği ödemden kaynaklanıyor olabilir. 2,5 ayda benim burnum da genişti, kocaman geliyordu gözüme. Ama kemer konusunda haklısınız. Kavis vermediği gibi, düz bile yapmamış. Ucu kalkık olmasına rağmen kemerli. Yine de beklemeniz lazım en az birkaç ay fikir yürütebilmek için. Şimdiden revizyon düşünülmez. Onun haricinde ben burnu kötü bulmadım, bir deformasyon vs göremedim. Görüntü olarak zevk meselesi, muhtemelen daha küçük ve kavisli istiyordunuz, bunu yapmamış olması kötü, ama sırf bu yüzden de revizyon düşünmezdim ben olsam, çünkü zaten başlı başına riskli bir ameliyat. Görüntü istediğim gibi olsun derken şu anda olmayan deformasyonlar da çıkabilir ikinci ameliyatta.Burun estetiği oldum bundan 2 buçuk ay önce burnum yüksek kemerli eğri yamuk büyük ve kalın deriliydi. Doğal bir burun istemiştim evet ama önden nerdeyse hiç karışmamış çok üzgünüm bu benim hayalimdi hep bu günü bekledim. Burun deliklerim hala büyük ve burun kanatlarım hala geniş. Daha 3.ay kontrolüne gitmedim. Revizyon istiyorum birdaha ameliyat olabilirim bunu göze alabilirim ama param yok en kötüsüde bu kadar para biriktirdim öğrenciyim birdaha para bulamam ben. özel hastanede oldum revizyon ameliyat ücretli mi aynı doktora? Burnumu beğendim ama önden geniş ve yandan hala biraz kemer var gibi sizce nasıl? burnumun önceki halinide atabilirim isterseniz? Kimse ameliyat olduğumu anlamıyor bile
teşekkür ederim yorumunuz için burun kalkıklığı bencede iyi benim önceki burnum çok kemerliydi girmiş kemere ama tamamen kemeri almamış. Bilmiyorum sizce ne yapmalıyım revizyon hakkında bilginiz vsr mı?Burun ucunun genişliği ödemden kaynaklanıyor olabilir. 2,5 ayda benim burnum da genişti, kocaman geliyordu gözüme. Ama kemer konusunda haklısınız. Kavis vermediği gibi, düz bile yapmamış. Ucu kalkık olmasına rağmen kemerli. Yine de beklemeniz lazım en az birkaç ay fikir yürütebilmek için. Şimdiden revizyon düşünülmez. Onun haricinde ben burnu kötü bulmadım, bir deformasyon vs göremedim. Görüntü olarak zevk meselesi, muhtemelen daha küçük ve kavisli istiyordunuz, bunu yapmamış olması kötü, ama sırf bu yüzden de revizyon düşünmezdim ben olsam, çünkü zaten başlı başına riskli bir ameliyat. Görüntü istediğim gibi olsun derken şu anda olmayan deformasyonlar da çıkabilir ikinci ameliyatta.
2,5 ayda revizyon düşünülmez, bu burnunuzun son hali değil, çok şişlik var. Burnunuzun eski hali çok kemerli idiyse belki ancak bu kadar alabilmiştir, bilemiyorum. 6. ay civarında burnunuzun neye benzeyeceği hakkında daha net bir fikriniz olur, bekleyin. Yine beğenmezseniz o zaman araştırırsınız.teşekkür ederim yorumunuz için burun kalkıklığı bencede iyi benim önceki burnum çok kemerliydi girmiş kemere ama tamamen kemeri almamış. Bilmiyorum sizce ne yapmalıyım revizyon hakkında bilginiz vsr mı?
Burun estetiği oldum bundan 2 buçuk ay önce burnum yüksek kemerli eğri yamuk büyük ve kalın deriliydi. Doğal bir burun istemiştim evet ama önden nerdeyse hiç karışmamış çok üzgünüm bu benim hayalimdi hep bu günü bekledim. Burun deliklerim hala büyük ve burun kanatlarım hala geniş. Daha 3.ay kontrolüne gitmedim. Revizyon istiyorum birdaha ameliyat olabilirim bunu göze alabilirim ama param yok en kötüsüde bu kadar para biriktirdim öğrenciyim birdaha para bulamam ben. özel hastanede oldum revizyon ameliyat ücretli mi aynı doktora? Burnumu beğendim ama önden geniş ve yandan hala biraz kemer var gibi sizce nasıl? burnumun önceki halinide atabilirim isterseniz? Kimse ameliyat olduğumu anlamıyor bile
Onceki halinide atar misin?Burun estetiği oldum bundan 2 buçuk ay önce burnum yüksek kemerli eğri yamuk büyük ve kalın deriliydi. Doğal bir burun istemiştim evet ama önden nerdeyse hiç karışmamış çok üzgünüm bu benim hayalimdi hep bu günü bekledim. Burun deliklerim hala büyük ve burun kanatlarım hala geniş. Daha 3.ay kontrolüne gitmedim. Revizyon istiyorum birdaha ameliyat olabilirim bunu göze alabilirim ama param yok en kötüsüde bu kadar para biriktirdim öğrenciyim birdaha para bulamam ben. özel hastanede oldum revizyon ameliyat ücretli mi aynı doktora? Burnumu beğendim ama önden geniş ve yandan hala biraz kemer var gibi sizce nasıl? burnumun önceki halinide atabilirim isterseniz? Kimse ameliyat olduğumu anlamıyor bile
Merhaba , öncelikle geçmiş olsun . Benim de bir buçuk ay oldu . Tam bir hayal kırıklığı sizi o kadar iyi anlıyorum ki insan büyük bi beklenti ile ameliyat oluyor ama sonuç her zaman güzel olmayabiliyor. Ben de birden fazla problem car hepsini doktoruma söyledim ama biraz ben abartıyormuşum gibi davranBurun estetiği oldum bundan 2 buçuk ay önce burnum yüksek kemerli eğri yamuk büyük ve kalın deriliydi. Doğal bir burun istemiştim evet ama önden nerdeyse hiç karışmamış çok üzgünüm bu benim hayalimdi hep bu günü bekledim. Burun deliklerim hala büyük ve burun kanatlarım hala geniş. Daha 3.ay kontrolüne gitmedim. Revizyon istiyorum birdaha ameliyat olabilirim bunu göze alabilirim ama param yok en kötüsüde bu kadar para biriktirdim öğrenciyim birdaha para bulamam ben. özel hastanede oldum revizyon ameliyat ücretli mi aynı doktora? Burnumu beğendim ama önden geniş ve yandan hala biraz kemer var gibi sizce nasıl? burnumun önceki halinide atabilirim isterseniz? Kimse ameliyat olduğumu anlamıyor bile
Merhaba yeni üye oldum şuan ilk yorumumu yapıyorum .Bende 10 gün önce estetik burun ameliyatı oldum ve 5 gün önce alçımı çıkarttı doktor .Artık yüzünü yıkayabılırsın rahatlıkla dedi .Arkadaşlar şaka gibi ama 5 gündür alçı çıktığından beri benim burnum komple sızlıyor ben burnuma dokunamıyorum dokunduğum an daha cok sızlıyor yüzümü yıkayamıyorum ancak dus aldığımda öyle kafamdan asagıya su tutuyorum sadece bu agrıyı uyurken hissetmıyorum ayakta olduğum sürece sıreklı sızlıyor agrıyor .Henüz kontrolüme 1 hafta var içim içimi yiyor bı sıkıntımı var burnumda diye .Sormak istediğim sizinde alçı çıktıktan sonra sızlama ağrınız oldumu olduysa ne zaman geçti.Merhaba , öncelikle geçmiş olsun . Benim de bir buçuk ay oldu . Tam bir hayal kırıklığı sizi o kadar iyi anlıyorum ki insan büyük bi beklenti ile ameliyat oluyor ama sonuç her zaman güzel olmayabiliyor. Ben de birden fazla problem car hepsini doktoruma söyledim ama biraz ben abartıyormuşum gibi davran
Merhaba ben de 22 gun once revizyon oldum sizin fotoğrafınıza baktim evet hiç ameliyat olmamış gibi duruyor ama şuna sevinin ilk ameliyatinizda çok fazla ugrasmadigi için ikinci ameliyat ne doktoru ne de sizi zorlamaz, çok oysaydi bu sefer çekerdi ve tekrar orayı doldurmak için ya dolgu yapardı yada kaburga kikirdagi yada kulak kikirdagi yada kadavra kikirdagi kullanmak zorunda kalırdı önden kötü durmuyor yandanda hafif çıkıntı var bunun için üzmeyin kendinizi herseyin çaresi var bekleyin sabırlı olun evet maliyet açısından çok ciddi rakamlar ben 4 katını ödedim ilk ameliyatima göre ama suan da benim de burnum istediğim kadar kalkık olmasada ideal bir burun oldu yamuktu yamukluk düzeldi falan memnunum suan ama ilerisini bilemeyiz 1 yılda aşırı değişiyor çünkü burun. Gecmis olsun tekrar hic üzülmeyin derimteşekkür ederim yorumunuz için burun kalkıklığı bencede iyi benim önceki burnum çok kemerliydi girmiş kemere ama tamamen kemeri almamış. Bilmiyorum sizce ne yapmalıyım revizyon hakkında bilginiz vsr mı?
Benim 1 gün sonra filan geçmişti. Silikon olmayan tamponlar çıkınca 2 gün filan ağrısını çekmiştimMerhaba yeni üye oldum şuan ilk yorumumu yapıyorum .Bende 10 gün önce estetik burun ameliyatı oldum ve 5 gün önce alçımı çıkarttı doktor .Artık yüzünü yıkayabılırsın rahatlıkla dedi .Arkadaşlar şaka gibi ama 5 gündür alçı çıktığından beri benim burnum komple sızlıyor ben burnuma dokunamıyorum dokunduğum an daha cok sızlıyor yüzümü yıkayamıyorum ancak dus aldığımda öyle kafamdan asagıya su tutuyorum sadece bu agrıyı uyurken hissetmıyorum ayakta olduğum sürece sıreklı sızlıyor agrıyor .Henüz kontrolüme 1 hafta var içim içimi yiyor bı sıkıntımı var burnumda diye .Sormak istediğim sizinde alçı çıktıktan sonra sızlama ağrınız oldumu olduysa ne zaman geçti.