-
- Konu Sahibi merlinurse
Şahsen burnunuzun şeklini çok beğendim minnak çok tatlı bir burun olmuş. Evet eşitsizlik var ama öyle çok dikkat çekmiyor ameliyata değmez yani. Bende aynı sorunu yaşıyorum benimkinin eşitsizliği sizinki gibi değil ama. Biri Hanya'ya bakıyor öteki Konya'ya. O kadar üzgünüm ki bu durum için. Sizinki bana hiç kötü gelmedi açıkçası. Geçmiş olsun
Kime oldunuz acaba?Bu benim burnuma benziyor ben memnunum siz neden memnun değilsiniz bilmiyorum gayet güzel olmuş yandan benimki bu kadar kalkık değil.burun delikleri dışında hiç sorun yok benceburun delikleride çok dikkat çekmiyordur eminim fotoda kusurlar daha çok belli olur.
Kime oldunuz?Şahsen burnunuzun şeklini çok beğendim minnak çok tatlı bir burun olmuş. Evet eşitsizlik var ama öyle çok dikkat çekmiyor ameliyata değmez yani. Bende aynı sorunu yaşıyorum benimkinin eşitsizliği sizinki gibi değil ama. Biri Hanya'ya bakıyor öteki Konya'ya. O kadar üzgünüm ki bu durum için. Sizinki bana hiç kötü gelmedi açıkçası. Geçmiş olsun
Ben Diyarbakır'da devlet hastanesinde oldum. Şekli şemali çok güzel aslında. Önden yandan gayet kibar duruyor. Bir tek delikler eşit değil. 40 gün oldu inşallah ödemlerdendir ama ilk günden beri hiç değişmedi, üzgün bir şekilde bekliyorum halaKime oldunuz?
Geçmiş olsun beğendiyseniz kurcalamayın yapısal eşit olamayabiliyor.özelden atabilirseniz fotonuzu bakmak isterim.kalın mıydı deriniz?Ben Diyarbakır'da devlet hastanesinde oldum. Şekli şemali çok güzel aslında. Önden yandan gayet kibar duruyor. Bir tek delikler eşit değil. 40 gün oldu inşallah ödemlerdendir ama ilk günden beri hiç değişmedi, üzgün bir şekilde bekliyorum hala
Ahmet lslama olmuştum önden bu arkadaşa benziyor ama yandan benimki daha doğal hafif kalkık sadece.Kime oldunuz acaba?
Bahsettiğiniz doktorun ismi bu platformda çok karşıma çıktı beğenilip tavsiye ediliyor açıkçası.kalın derili misiniz?öncedende burun delikleriniz eşit değilmiydi?Ahmet lslama olmuştum önden bu arkadaşa benziyor ama yandan benimki daha doğal hafif kalkık sadece.
Kalın derili demişti doktorum. Ya beğendim ama işte delikler asimetrik olunca tüm yüz asimetrik görünüyor her şeyi bozuyor gibime geliyor :) yolluyorum şimdiGeçmiş olsun beğendiyseniz kurcalamayın yapısal eşit olamayabiliyor.özelden atabilirseniz fotonuzu bakmak isterim.kalın mıydı deriniz?
Kalın deriliyim hayır benim 2. operasyondan öncede eşit değildi 1.operasyondan sonra doğuştan eşit olmayan burun deliklerim çok daha asimetrik olmuştu burnum C şeklindeydi.revizyonda minimal bir eşitsizlik kaldı zaten ahmet hoca bana eşit olmama ihtimalini söylemişti.burun deliklerine pek garanti veremiyorlar ben hangi doktora gitsem minimalde olsa asimetri olacaktır demiştiler öylede oldu.foto çekince karşıdan belli olmuyor ama mesela alttan çeksem belli olur.Bahsettiğiniz doktorun ismi bu platformda çok karşıma çıktı beğenilip tavsiye ediliyor açıkçası.kalın derili misiniz?öncedende burun delikleriniz eşit değilmiydi?
Alttan asimetri çoğu burunda var ve göze çarpmaz dikkat çekmez demişti benim doktorum.Karşıdan asimetri de eğer baştan belirgin asimetri varsa tamamen düzelmez tolere edilemeyecekse ameliyat kararını gözden geçirmek gerekir diyor.Kalın deriliyim hayır benim 2. operasyondan öncede eşit değildi 1.operasyondan sonra doğuştan eşit olmayan burun deliklerim çok daha asimetrik olmuştu burnum C şeklindeydi.revizyonda minimal bir eşitsizlik kaldı zaten ahmet hoca bana eşit olmama ihtimalini söylemişti.burun deliklerine pek garanti veremiyorlar ben hangi doktora gitsem minimalde olsa asimetri olacaktır demiştiler öylede oldu.foto çekince karşıdan belli olmuyor ama mesela alttan çeksem belli olur.
Canım merhabaa ben de ameliyat olalı 35 gün falan oldu aynı durum bende de var. Aslında sıkıntı doktor kaynaklı değil eski burnunda da asimetrik deliklerin ancak görünmediğinden öncesinde sen bunu fark etmiyordun tabi ki. Operasyonunda kanat cerrahisi yok doktor aynı açıda yukarı kaldırmış. Benzer durum bende de var. Eski burun deliklerimde simetrik olmadığından biri daha havada görünüyor, başta üzülmüştüm sonra eski fotoğraflarıma bakınca anladım. Düzelir mi bilmiyorm ama normal bakınca anlamıyorum. Fotoğrafta ama belirgin oluyor. Doktorumla henüz görüşmedim. Salı günü randevum var görüşlerini yazarım. Kendi burnumu da paylaşıyorum.
Alttan asimetri çoğu burunda var ve göze çarpmaz dikkat çekmez demişti benim doktorum.Karşıdan asimetri de eğer baştan belirgin asimetri varsa tamamen düzelmez tolere edilemeyecekse ameliyat kararını gözden geçirmek gerekir diyor.
Konu sahibine gelince açıkçası sadece oraya odaklanmış fotoda bile o kadar dikkat çekmiyorken günlük hayatta tüm yüzde hiç çekmiyodur diye düşünüyorum.Ben olsam bunun için tekrar opere olmazdım.
Merhaba burun kokunuzde inme sırtı dediğimiz yer. İnme ne zamana kadar oldu acaba. Benjim 2 ay doldu ve hala burun sırtı ve alın geçişi yüksek burnum hala çok büyük duruyor da.
Merhaba, ben sadece deliklere odaklanmıştım açıkçası. Burnum yandan hep güzeldi o yüzden hiç dikkat etmedim 14. aydayım.Merhaba burun kokunuzde inme sırtı dediğimiz yer. İnme ne zamana kadar oldu acaba. Benjim 2 ay doldu ve hala burun sırtı ve alın geçişi yüksek burnum hala çok büyük duruyor da.
Yeni halinde kolumellada top gibi bir çıkıntı varEki Görüntüle 3188101
Ben zaten günlük hayatta herkesin dikkatini çekip sormasıyla rahatsızlık duymaya başladım.
Kime ameliyat oldunuz ? burnunuz muhteşem olmuş önceden deliğiniz asimetrik olduğu için şu estetik olduğunuzdan daha dikkatli bakıyor insanlar ama muhteşem bayıldımArkadaşlar merhaba ben 11 ay önce rinoplasti operasyonu oldum. Deliklerimin arasında eşitsizlik var sizce küçültmek için tekrar operasyon yaptırmalı mıyım?