Burun estetiği olanlar bakabilir mi? (Fotoğraflı)

Bukadar güzel burunada nasıl olumsuz yorum gelir gerçekten çok saçma gayet güzel ve muazzam insanlar neyi hayal ediyorlar çok merak ediyorum bu sonuçta yaşayan dokular vücudumuzun nasıl tepki vereceğini yaşayıpta deneyimlicez bence çok zarif ve hoş bir burnunuz var mm’lik farklarda nazar boncuğunuz olsun bence hiç gerek yok gayet güzel

Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için, gerçekten çok mutlu oldum

Çok güzel bir burun.benim burnumdada bir delik biraz daha büyük ama benimki karşıdan belli olmuyor çünkü sizden bir tık daha düşük benim burun.ben olsam olmam küçük bir problem herkesin isteyeceği tipte bir burun olmuş bence.

Tabanı duzeltirsek dudak cizgine nasıl inecek kolumella anlamadım doğrusu. Çok şık burunla dudak arası mesafe açık sizin . Eski burnunuzda da kolumella tam ortali değil burun kanadının biri daha uzak benim gördüğüm şimdi lokalde burun kanadını da kesip dengeleyecek gibi. Ben lokal oldum kemer ve burun ucu kaldırma için . Zor ama değer

Bende de benzeri bir durum var kesi izi için krem aldım silikonlu doktor önermişti siz sordunuz mu ne diyor? Kabarık görüntü elde etmeyi nasıl başardılar bilemiyorum:/
İsmi C ile başlayan ünlü kremi aylarca düzenli kullanmama rağmen hiçbir işe yaramadı. Maalesef yara iyileşmesinin düzgün olmamasıyla ilgili bir sorun. Doktor skar revizyonu yapabiliriz istersen dedi ama ben cesaret edemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…