- 30 Aralık 2022
- 419
- 606
- 29
- Konu Sahibi merlinurse
İnsizyon sonrası skarlı iyileşme oldu ama skar revizyonu düşünmüyorum günlük hayatta dikkat çekmiyorYeni halinde kolumellada top gibi bir çıkıntı var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnsizyon sonrası skarlı iyileşme oldu ama skar revizyonu düşünmüyorum günlük hayatta dikkat çekmiyorYeni halinde kolumellada top gibi bir çıkıntı var
ben burnunuzu çok beğendim ama ilk ay ile 11.ay arasında burun delikleriniz düzelmiş sadece onun dışında çok büyük bir fark göremedim belki fotoda belli olmuyordurM Merveb2001 Burda fotoğraflarım var canım
Hiç düşmedi zaten bende düşer belki diye bekliyorum 14 aydırben burnunuzu çok beğendim ama ilk ay ile 11.ay arasında çok büyük bir fark göremedim belki fotoda belli olmuyordur
bence kalkıklığı ideal doktorunuz kimdiHiç düşmedi zaten bende düşer belki diye bekliyorum 14 aydır
6 Ay kullandım ben o aparatı maalesef kullanmayı bırakınca eski haline döndü umarım sizde işe yararÇok güzel olmuş benim de delikler eşit değil aparat verdi dikecekmiş hem umarım benim de düzelir
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için, gerçekten çok mutlu oldumBukadar güzel burunada nasıl olumsuz yorum gelir gerçekten çok saçma gayet güzel ve muazzam insanlar neyi hayal ediyorlar çok merak ediyorum bu sonuçta yaşayan dokular vücudumuzun nasıl tepki vereceğini yaşayıpta deneyimlicez bence çok zarif ve hoş bir burnunuz var mm’lik farklarda nazar boncuğunuz olsun bence hiç gerek yok gayet güzel
Kaşlarımda işlem yok kaş kalemiyle “özellikle” bu şekilde boyuyorum ve böyle mutluyum ben beğendiğime göre sıkıntı yokBurun guzel de kaşlar fecaat ya soylemeden gecemedim
Merhaba aynı sorunu yaşıyorum düzelme oldu mu acabaMalesef bende de aynı sorun var kolumella yamuk dikilmiş
Yüzde yüz düzelmedi ama gözüm alıştı şişlik inince biraz daha iyi durdu çünküMerhaba aynı sorunu yaşıyorum düzelme oldu mu acaba
Burnunuzun altındaki durum değişti miEki Görüntüle 3188101
Ben zaten günlük hayatta herkesin dikkatini çekip sormasıyla rahatsızlık duymaya başladım.
HayırBurnunuzun altındaki durum değişti mi
Bende de benzeri bir durum var kesi izi için krem aldım silikonlu doktor önermişti siz sordunuz mu ne diyor? Kabarık görüntü elde etmeyi nasıl başardılar bilemiyorum:/
İsmi C ile başlayan ünlü kremi aylarca düzenli kullanmama rağmen hiçbir işe yaramadı. Maalesef yara iyileşmesinin düzgün olmamasıyla ilgili bir sorun. Doktor skar revizyonu yapabiliriz istersen dedi ama ben cesaret edemedim.Bende de benzeri bir durum var kesi izi için krem aldım silikonlu doktor önermişti siz sordunuz mu ne diyor? Kabarık görüntü elde etmeyi nasıl başardılar bilemiyorum:/