• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği mağduriyet i

Sizce dava etmeli miyim ?

• Evet kesinlikle

OY: 2 100,0%
  • Hayir hiç uğraşma

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    2

riri2134

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2016
989
464
43
32
Iyi geceler konu başlığı gibi kısaca anlatmak istiyorum bu konuda fikirlerinizi benim için çok önemli ..ben geçen yıl bir arkadaştan bir doktor önerisi aldim benim burnum da et ve çok küçük bir kemik cıkıntısı vardi. bunun icin kapalı teknikle ameliyat olmak istedim .fakat arkadaşın verdiği numara × sağlık danışmanlık şirketiyle irtibatta geçtim .Bunlar burun fotoğrafımı taleb ettiler ve bende gönderdim. Sonra dönüş yapıp evet uygundur diyip aradilar on bir ödeme talep ettiler gönderdim. Tabi bunu yaparken bir çok vaad edildi.burnumuza bir şey olmayacak herşey bizim güvencemizde garanti veriyoruz gibi gibi bir çok cümle .daha sonra × doktor kapalı teknikle değil mi diye teyit etmek istedim .Bunlar hayır başka doktor açık teknikle yapacak dediler ve ben bunu kabul etmek istemedim bunlarda doktor çok iyi bize guvenin biz yapamayacağımız hiç birşeyi yapmıyoruz ve ayrıca açık ameliyat ile kapalı teknik arasında hiç bir fark yok ufak kesi dışında bunlar beni bu şekilde ameliyatta ikna ettiler .ameliyattan önce doktorla görüşmek istedim merak etmeyin ameliyat günü doktor sizi 1 saat erken görecek detayli bilgi vericek .zaten burnunuza değişiklik olmuyacak diye garanti verildi .ameliyat günü annemle beraber gittik doktor geldi ve sadece 10 dk bir konusma yaptık bana burnun iyi sırtı iyi yüksekliği iyi evet dedim sadece nefes ve hafif cıkıntıyı söyledim. Oda burnunu hafif daralatalım dedi ve çok az ucunu kaldıralım dedi ben bunu kesinlikle istemedim .ısrar etti çok güzel olacak diye tamam çok az daraltin ama ucunu kaldirmayın dedim .doğal dursun burnum da değişiklik istemiyorum dedim doktorda merak etme dedi .ameliyatta 4 saat kaldim.bir gün hastanede kaldıktan sonra eve geldim burnumun farklı durduğunu sırtının oyuldugu ve kısa olduğunu fark ettim ve panik atak geçirdim sürekli, doktor la kaç defa konuştum hayır burnun aynı sana öyle geliyor gibi şeylerle gecistirildim .muayenesine gittim milimetrik çalıştım dedi ameliyata sorun yoktu merak etme diye .at el çıktıktan sonra panik atak krizlerim devam etti çünkü üzerimde ki şoku atlatamadim .özguvenim bitti resmen aöf öğrenciydim okula devam edemedim çalışıyordum işe gidemedim . Ve yaptığı burun kısa kavisli küçük ve ucu kalkik burun tek açıklamasi herkes bu burunlari seviyor bende öyle yaptim diyor ! ( bu açıklamada 3 ayda ve kız kardeşim yanımda eğer begenmezse n 6 ay bekle eski hâline getireceğini söyledi. ) × sağlık danışmanlık şirketi bunu doktor yaptı o düzeltecek dediler .doktor da git psikatriye tedavi ol kendinle yabancılaşma durumun var aslında burnum aynıymış .her defasında başka bir aciklama .× sağlık danışmanlık şirketi e o zaman niye ameliyat oldunuz aynı kalsın diye değil mi diye bir üste çıktılar tepki verince bu defa sizi ameliyatta ikna eden eleman işten ayrıldı size ne vaad edildi bilmiyoruz tabi satışını yaptı gitti diye söylediler .ben daha cok kötü oldum bunların yaptıkları bir şikayet sitesine yazdım beni arayarak sen 24 yaşindasin gencsin bizim kurumla baş edemezsin diyerek üstü kapalı bir şekilde tehtit edildim .sikayetimi geri almak zorunda kaldım. ve hergün × sağlık şirketin telefonda söyledikleri şeyler yüzünden defalarca kriz ve panik atak geçirdim 3 aydan sonra görüşmeyi kestim × sağlik danışmanlik sirketi .doktor bana 6 ayda önce gelme diye yazdı 1 ayimda ve bende gitmedim zaten.9 ay boyunca insan içine çıkamadım çalışmadım .Bunlara maddi manevi tazminat davası açsam kazanabilir miyim ? Nasil bir yol izlemeliyim yardımcı olursanız çok sevinirim. ( not: bunlar senin eski burnun cok çirkindi sana guzelik yaptik diyorlar .6 ay bekle seni mağdur etmiyecez eski burnunu tekrar yapicaz dediler sonraları çok farkli konuşup psikolojimi iyice bozdular )yok efendim benim aslına kbb uzmanına ameliyat olsaymisim burnumu cok daha kotu hale getirirlermis gibi gibi şeyler )

Back