Burun Estetiği Hasta paylaşımları

Bu doktor malesef sürekli önümüze çıkıp duran Facebook reklamıyla tanındı ve sadece en başarılı olduğu hastaların resimlerini sayfasında paylaşıyor ben ve birçok kişiyide bu şekilde ümitlendiriyor. Ama burda bu güvenle gidip hüsrana uğrayan kişileri okuyunca da bir kez daha üzülüyorum demek ki herşey ününü duyurana kadar daha sonrasında nasıl olsa ismim artık bir marka oldu mantığıyla önem gösterilmiyor :-)

Arkadaslar merhaba tekrar,
Benim ameliyatimin ustunden yaklasik 5ay gecti. Bu gecen zamanda olan degisikliklerden bahsedicek olursam ilk basta benimde burnum cok kalktikti daha onceden de yazdigimda belirtmistim zaten. Endiselenmeyin o kalkiklik zamanla iniyo. Cok degil tabi ama ben su an kalkikligindan memnunum mesela. Daha da normale donuyo yani panik yapmayin bi 3ay falan bekleyin.
Su an ki sorunum mesela kalkiklik degil artik bariz bi sekilde belli olan yamukluk ve asimetri:KK43:
Benden daha once ameliyat olmus 6ayini ya da 1 senesini doldurmus olan arkadaslar varsa ayni durumu yasayan.. Yamukluk geciyo mu asimetri duzeliyo mu?? 5ay doldugu halde gecmediyse gecmez diye dusunuyorum cunku ben:KK64:

Benim ameliyatimin ustunden yaklasik 5ay gecti. Bu gecen zamanda olan degisikliklerden bahsedicek olursam ilk basta benimde burnum cok kalktikti daha onceden de yazdigimda belirtmistim zaten. Endiselenmeyin o kalkiklik zamanla iniyo. Cok degil tabi ama ben su an kalkikligindan memnunum mesela. Daha da normale donuyo yani panik yapmayin bi 3ay falan bekleyin.
Su an ki sorunum mesela kalkiklik degil artik bariz bi sekilde belli olan yamukluk ve asimetri:KK43:
Benden daha once ameliyat olmus 6ayini ya da 1 senesini doldurmus olan arkadaslar varsa ayni durumu yasayan.. Yamukluk geciyo mu asimetri duzeliyo mu?? 5ay doldugu halde gecmediyse gecmez diye dusunuyorum cunku ben:KK64:
Sizdemi bekir beye amilyat oldunuz ? 6. Ay kntrolu olmasi gerkiyor gidip ona sordunuzmu

Ben de 23 ağustosta bekir sivri ye ameliyat olcam ztn ameliyat olacak olmanin verdigi bir stres ve korku var böyle yorumlar görünce daha cok korkmaya başladım halbuki Dr uma çok güvenerek aldım ameliyat günümü benim burnumdan çok iyi bir sonuç çıkacağını söyledi herkeste durum aynı olmuyor demekki burun yapısına göre değişiklik gösteriyordur sonucta her dr hata yapiyordur mutlaka kimse kusursuz değil ben yine de iyi olcak diye motive ediyorum kendimi bakalimm

Ben de 23 ağustosta bekir sivri ye ameliyat olcam ztn ameliyat olacak olmanin verdigi bir stres ve korku var böyle yorumlar görünce daha cok korkmaya başladım halbuki Dr uma çok güvenerek aldım ameliyat günümü benim burnumdan çok iyi bir sonuç çıkacağını söyledi herkeste durum aynı olmuyor demekki burun yapısına göre değişiklik gösteriyordur sonucta her dr hata yapiyordur mutlaka kimse kusursuz değil ben yine de iyi olcak diye motive ediyorum kendimi bakalimm
İnşallah iyi olur Canım istediğin gibi geçer bende temmuzun 14 ün de oldum ameliyat benim burnuma da dedi senden güzel sonuç çıkartıcaz diye ve gerçektende öyle oldu nefeste ve şekilde şuanlık sorun yok umarım bu şekşlde böyle devam eder inşallah. Senin ki de güzel olur inşallah senin için dua edicem içini ferah tut sen sonuç olarak bu doktor da bir insan robot değil ki hep muhteşem burunlar yapsın ama sana onu söylemişse ve sende güvenmişsen umutlu ol Can'ım. En azından güvenerek yaptırıyorsun burada bir bayan yazmış cevap bile vermedi daha güvenmedim hiç ikna etmedi beni diyip sonra Bekir beye yaptırmış ben anlamıyorum güvenmiyorsun niye yaptırıyorsun sonra gelip doktoru karalıyor... Takma sen kafana çok değişik insanlar var içini rahat tut

İnşallah iyi olur Canım istediğin gibi geçer bende temmuzun 14 ün de oldum ameliyat benim burnuma da dedi senden güzel sonuç çıkartıcaz diye ve gerçektende öyle oldu nefeste ve şekilde şuanlık sorun yok umarım bu şekşlde böyle devam eder inşallah. Senin ki de güzel olur inşallah senin için dua edicem içini ferah tut sen sonuç olarak bu doktor da bir insan robot değil ki hep muhteşem burunlar yapsın ama sana onu söylemişse ve sende güvenmişsen umutlu ol Can'ım. En azından güvenerek yaptırıyorsun burada bir bayan yazmış cevap bile vermedi daha güvenmedim hiç ikna etmedi beni diyip sonra Bekir beye yaptırmış ben anlamıyorum güvenmiyorsun niye yaptırıyorsun sonra gelip doktoru karalıyor... Takma sen kafana çok değişik insanlar var içini rahat tut
Çok teşekkür ederim canım allah razı olsun dualar için gerçekten zor bir süreç Dr bul karar ver ameliyat gunu al derken şimdi de ameliyat korkusu ve bunun üstüne böyle olumsuz yorumlar daha da yipratiyor insanı bana moral verdin gerçekten inşallah iyi bir sonuç olcak güveniyorum ben Dr uma senin de burnun hayırlı olsun hersey istediğin gibi olsun inşallah

Benim de olalali daha iki hafta olmadi. Ameliyat oncesinde bi sikintim olmadi doktor ozellikle cok ilgiliydi ve cok gu en verdi bana. Ama ameliyattan sonra bikac sikinti yasadim ve doktora ulasmak mumkun olmadi. Doktorculuk oynayan asistani katiyyen doktorla gorusturmuyor. Burnuma darbe aldim doktor bir gorsun en azimdan icimiz rahatlasin dedik isi yokusa surdu doktorla gorusmek konusunda israrci oluca terslendik bu doktora ulasamama hakkindaki yorumlari once farketseydim bu ise hic girmezdim. Suanki haliyle ilgili konusmak ne kadar dogru bilmiyorum ama sekli de hic istedigim gibi degil. Keske guzel olsaydi da bu sikintilara degseydi bari. Memnun degilim.
Aynen bende senin gibi hiç beğenmiyorum nefesimde igrenç eski hali daha iyiydi ve okadar kötü ki yandan önden pskilojiö bozuldu kendime olan güvenim yok şuan

arkadaşlar bi kaç yorum okudum ama şaşırdım. ben ameliyatımı 13 ay önce oldum yani 1 yılı devirdim. ameliyatımdan 1 ay sonra ani tansiyon yükselmesi sonucu burun damarım patladı gece saat 2 falandı anında doktoru aradık ambulansta daha giderken korkudan panik oldum hemen doktoru aradım. bana sakın korkma istanbulda mısın istersen yapılacak işlemi ben yapabilirim tekrar dedi. lazerle damarı yakıyorlarmış kanama dursun diye. istanbul dışında yaşıyorum orayada gidemedim o halde neyse hastanede yattım 5 gün falan bekir bey 2 kere aradı nasıl oldun diye. ki üstelik yaşadığım durumun olduğum estetikle bi ilgisi olmadığını burdaki doktorlar söyledi. kliniğin numarasından hiç konuşmayı denemedim doktor beyle ben hep cep numarasından ulaştım. zaten bütün hastalara fotoğrafları watsapptan attığı için kişisel numarasını vermiş oluyor. ne zaman ulaşmak istesem ulaştım. böyle ulaşamadım ilgilenmediler yorumlarını görünce çok şaşırıyorum. ameliyat olmayı düşünen arkadaşlar sakın korkmasın burdaki yorumların doğruluk payı ne kadar varsa yanlışlık payı da vardır unutmayın... herksee tekrar geçmişler olsunnn umarım burnuşlarımız gün geçtikçe çok daha güzel olur

merhaba canım asimetri burun deliklerinde mi ? benimde burun deliklerim ilk ameliyattan sonra yamuktu bi 5-6 ay sonrasında toparladı. sanırım bünyeden bünyede farklılık gösteriyor bnm mesela hala şişik var biraz 13. ayımdayım

Bana da senin burnun harika olacak demişti. Hafif kalkik burun delikleri biraz üçgen vs vs demişti yani

8ne kadar saçma sapan konuşan insanlar var.kötü olan kötü dedi diye asagilayamazsin. İyi oldu diyenlere de kötü olanlar hakaret etsin o zaman. Ne guzel

Son düzenleme:
Bana da senin burnun harika olacak demişti. Hafif kalkik burun delikleri biraz üçgen vs vs demişti yani
Çok merak ettim burnunuzu bana özelden resim yollayabilirmisiniz? Bekir beye mi bıraktıniz yoksa istediginiz bi burun sekli var miydi bana da kalkik ve kavisli bir burun yapacağını söyledi ama ben fazla kalkik olmasını istemediğimi söyledim ve beğendiğim burunlari gösterdim benim yüzüme olacağını söyledi ameliyattan bi gün önce de karar veririz dedi.

Ben watsaptan resim yollamamistim. Istanbulda yaaiyorum zaten. Ameliyat sonrasi verilen numaralarin da kimi cevap vermedi ameliyat sonrasinda cevap verenlere de asistanlari falan cikti. Birinci ayima cok az kaldi ve suan en buyuk sorunum burnun bir tarafi daha iri yamuk gozukuyo bu sebepten de. Etrafimdakiler sislik olabilecegini soyluyor ama sanmiyorum bi fikriniz var mi sizce sislik midir

Merhaba arkadaşlar bekir bey e ameliyat olanlar reim yollaya bilirmi şuan çok kararsızım ve üç haftam kaldı acilll yardım lütfen

kızlar ameliyat için belirlenen ücret dışında herhangi bir ücret ödemem gerekiyor mu?

X