• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği doktor seçimi

aslizby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2020
69
36
38
Merhaba,burun estetiği olmak istiyorum ve doktor araştırıyorum.A plus diyebileceğimiz hatta akla ilk gelen ismin yaptığı burunlara açıkcası bayılmıyorum.Sadece hakkında hiç olumsuz yorum görmediğim için güven veriyor.Onun dışında şekil olarak yaptıkları işleri beğendiğim doktorlar var ama en ufacık kötü yorumda eliyorum.Sorum burun estetiği olup,memnun olanlara.Doktorunuza nasıl karar verdiniz? güveniniz nasıl oluştu? Kafam biraz karışık,teşekkürler cevabınız için.

Ben ilk ve tek görüştüğüm doktora oldum. Burnum süper ötesi muazzam olmadı ama çok kötü de değil. Seçtiğiniz doktorun hakkında birkaç kötü yorum da olabilir çünkü müracaat edilen revizyon oranı bile %15 ki burnu kötü olup revizyonla uğraşmak istemeyenler de çok fazla. Görüşmede doktorunuzun tavrına çok dikkat edin ve isteklerinizi dinliyor mu onu kontrol edin bence.

Kardeş isim vermemişsin bir sürü doktor var yorumlara resimlere bakınca mükemmel olan ama kıyıda köşede olumsuz yorumu olan.pahalı ünlü doktorların çoğu yorum sildiriyor.gidip doktorun tavrına bakın ameliyat olmuş kişilerle konuşun tavrı nasıldı ameliyat sonrası diye bence en net fikri bu verir instagram fotolarına falan kanmayın.

Back