• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği doktor seçimi

cfd_eng

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2017
50
12
3
Merhaba arkadaşlar, defalarca konu açtım sürekli araştırma halindeyim ama bir türlü ameliyat olmak için doktor bulamıyorum. Öncelikle nefes sorunum olduğu için kbb doktoru düşünüyorum, çok ince transparan bi derim var. En fazla 7 bin tl ödeyebileceğim İstanbul veya Ankara'da ameliyat olanlar doktor önerisi yapabilir misiniz? Çok kalkık kavisli bir burun istemiyorum doğal olması önemli benim için

Merhaba arkadaşlar, defalarca konu açtım sürekli araştırma halindeyim ama bir türlü ameliyat olmak için doktor bulamıyorum. Öncelikle nefes sorunum olduğu için kbb doktoru düşünüyorum, çok ince transparan bi derim var. En fazla 7 bin tl ödeyebileceğim İstanbul veya Ankara'da ameliyat olanlar doktor önerisi yapabilir misiniz? Çok kalkık kavisli bir burun istemiyorum doğal olması önemli benim için
Canım ben Nisa’n 25 de oldum instagram adresim karagoz.banu dm atarsan yardımcı olurum eski halinide ordan atarım yeni hali zaten mevcutdoktorum serhat Tuncer Ayse estetikte çalışıyor

Benim sorunum; sağ taraftan kemik eğriliği, sol taraftanda burun ucu kıkırdağı kırığıydı. Tabi bu sıkıntılar yüzümdeki orantıyı bile bozmuştu yamuk gibi duruyordu. Daha çok kısa bir süre geçmesine rağmen elde edilen sonuçtan mennunum. Artık sağdan ve ön profilden resim çekilmekten korkmuyorum.

Ameliyat sürecinde yaşadıklarımı elimden geldiğince anlatmaya çalıştım ama sanırım izlemek daha ayrıntılı olacaktır :-)

Olmayı düşünenlerin merak ettikleri şeyleri, olanlarında izlerken yeniden o günlere döneceği şeyleri anlattığımı düşünüyorum.

Ben çok şükür ağrısız acısız bir burun ameliyatı süreci yaşadım, şuandaki halinden de oldukça mennunum.

İstediğim doğrultusunda doğal bir burun tercih ettim ve o şekilde bir sonuç çıktı ortaya. Zaman geçtikçe daha da düzelecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X