- 30 Ocak 2015
- 17.405
- 12.327
- 29
Anladım yaptırma imkanınız varsa hic beklemeyin yaptırın. Anneniz gelebilirse o gelsin baksın bebeğinize en azından bi hafta.İstanbul. Malesef çalışamıyorum. Dogum olunca ayrıldım. Bebeğim 2 yaşında ve benden başka bakacak ilgilenecek kimse yok
Galiba öyle olacakAnladım yaptırma imkanınız varsa hic beklemeyin yaptırın. Anneniz gelebilirse o gelsin baksın bebeğinize en azından bi hafta.
ameliyat oldun muÇok teşekkür ederim. 24 yaşındayım ve tüm ücreti zaten kendim ödüyorum, ama yarın ameliyat olacağım için bugün sustular çok şükür. Burun ucum düşük ve bu görünümü sevmiyorum takıntılı biriyim zaten. Ucu kalkık kavisli burunlar daha havalı genç ve sevimli bı görüntü veriyorlar. Zaten burun içim de baya kötü durumda nefes ve koku almakta zorluk çekiyorum. Çok iyi bı doktor buldum. Umarım her şey iyi geçer benim içinsonuçları paylaşırım sizinle unutmazsam alıntı yapın
Evetameliyat oldun mu
memnun musun hangi dr?
Ramazan erkin ünlü. Memnunum, burnum hayalimdeki gibi olmadı ama demek ki en fazla bu kadar olabiliyormus diye düşünüyorum, eskisinden daha iyi oldu kesinlikle.memnun musun hangi dr?
Bende merak ediyorum nasıl oldu. Fotoğraf bekliyorum. Bu arada bende rino oldum kavisli istedim ama çok pişmanım. Keşke siz doktoru dinleyip düz burun sırtı yapsaydınizRamazan erkin ünlü. Ama memnun olup olmadığımı henüz bilmiyorum çünkü yeni ameliyat oldum , tavsiye gibi olmasın yani
Daha çok erken burnum tam şeklini alması 6ayı buluyor. 6.aydan sonra birsey yaptırın yaptıracaksanız. Benim de ameliyat sonrası burun ucum yamuktu kanatların biri asağıda biri yukarıda gibi duruyordu. Hepsi zamanla oturdu ve suan gayet simetrik. 2haftalık burna sakın bişey yaptırmayın..Kızlar bende bir konuda bilgi almak istiyorum, rinoplasti olalı iki hafta oldu fskat burnumda kanat asimetrisi mevcut. Bazı forumlarda okudum bu duruma lokal anesteziyle müdahale ediyorlarmış sanırım yaptıran var mı sadece kanatlara müdahale?
Benim öncesinden de asimetrim vardır fakat burun içim düşük olduğu için o kadar dikkatimi çekmemişti. Geçen hafta tampon çıkarmaya gidince doktora sordum senin asimetrin vardı yapacak birşey yok dedi , bende sizin gibi ödem zannediyordum ama doktor böyle deyince endiselndim. Tam eşitlik beklemiyorm zaten ama doktorun asimetriye müdahale etmesi gerekmez mıydı , bakın resjm ekliyorum bugün 12. GunumDaha çok erken burnum tam şeklini alması 6ayı buluyor. 6.aydan sonra birsey yaptırın yaptıracaksanız. Benim de ameliyat sonrası burun ucum yamuktu kanatların biri asağıda biri yukarıda gibi duruyordu. Hepsi zamanla oturdu ve suan gayet simetrik. 2haftalık burna sakın bişey yaptırmayın..
İnşallah öyle olur, orda etin elime gelmesi tedirgin etse de beklemekten başka çare yok. Teşekkür ediyorum rahatlattiniz beni yorumunuzlaEvet tabii ki müdahale etmeli belki elinden geldiği kadar etmiştir de ama siz yine de 6 aydan önce birsey yaptırmayın burnun şekli çok değişecek inanın bana. İlk 3ay burnumun ucu top gibi kocamandı palyanco burnu gibiydi. Doktor dedi kalın derili olduğu için çok müdahale edemiyorum. burun ucun nolursa olsun biraz kalın olacak. ameliyat oncesi de söylemişti bunu okey demiştim. Ama dediğim gibi 3-4ay burun ucum kuculmedi asimetri de vardı ilk 2-3ay ama sonrasında çok değişiyor zamanla farkedeceksiniz bunu her gün farklılasıyor...
Önce sonra işte, normal bir burun oldu. Kavis attirmak için kendimi parçaladım, bu kadar attı. Zaten daha fazla atsaydi burnum domuz gibi olurdu heralde, çünkü kısa bir burnum varBende merak ediyorum nasıl oldu. Fotoğraf bekliyorum. Bu arada bende rino oldum kavisli istedim ama çok pişmanım. Keşke siz doktoru dinleyip düz burun sırtı yapsaydıniz
Ben böyle kavisli kalkık burun istiyordum, böyle olmadı tam olarak, daha düz oldu. Fotoğraflarımı ekledim yoruma, bakabilirsiniz. Ameliyat olduktan ve alcilarim alındıktan sonra bı daha doktora gitmedim. Nefes alma sorunlarım da çözüldü çok iyi bı doktor eğer sinirlendirmezsenizMerhaba ben de Ramazan hocaya olmayı düşünüyorum, hayalinizdeki nasıldı? doğal durmadığı için mi öyle dediniz. Ameliyat sonrası sürec hakkında da bilgi verir misiniz
benim de sağda şişkinlik var doktorum kıkırdak kendine yer aradığı için şiş masajla inecek dedi ama hiç mutlu değilim insanlar anlamıyor bile ameliyat olduğumu yada burnuma iltifat almıyorum ne bileyim estetik gibi durmuyor 3.ay oldu kaç ayda düzeldi sizin?Evet tabii ki müdahale etmeli belki elinden geldiği kadar etmiştir de ama siz yine de 6 aydan önce birsey yaptırmayın burnun şekli çok değişecek inanın bana. İlk 3ay burnumun ucu top gibi kocamandı palyanco burnu gibiydi. Doktor dedi kalın derili olduğu için çok müdahale edemiyorum. burun ucun nolursa olsun biraz kalın olacak. ameliyat oncesi de söylemişti bunu okey demiştim. Ama dediğim gibi 3-4ay burun ucum kuculmedi asimetri de vardı ilk 2-3ay ama sonrasında çok değişiyor zamanla farkedeceksiniz bunu her gün farklılasıyor...
6.ayda tam şeklini alıyor 6.aya kadar sabahları ödem falan da oluyordu. Ama hala bir tarafı biraz daha şişik gibi bakan anlamaz ama ben anlıyorum rahatsız edici değil bana gore sorun edeceğim birsey değil bana gorebenim de sağda şişkinlik var doktorum kıkırdak kendine yer aradığı için şiş masajla inecek dedi ama hiç mutlu değilim insanlar anlamıyor bile ameliyat olduğumu yada burnuma iltifat almıyorum ne bileyim estetik gibi durmuyor 3.ay oldu kaç ayda düzeldi sizin?