- 29 Mart 2019
- 58
- 6
- 16
- 25
- Konu Sahibi FairyTale7
Doktorun ismi nedir ? Ve hangi hastane4.5 ay sonraki hali gördüğünüz gibi hayatım mahvolmadı
Eki Görüntüle 2225970
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorun ismi nedir ? Ve hangi hastane4.5 ay sonraki hali gördüğünüz gibi hayatım mahvolmadı
Eki Görüntüle 2225970
400 tl malzeme parasıDis telini ne akdara taktirdinz
Nerde hangi hastanede taktirdiniz ?400 tl malzeme parası
gazi üniNerde hangi hastanede taktirdiniz ?
Ne zaman taktirdiniz suanda da fiyati ayni migazi üni
18 yaşından küçük olmanız lazım. fiyatını medikalciden kendim satın aldım malzemeleri. 2017 de taktırdım bilememNe zaman taktirdiniz suanda da fiyati ayni mi
Dr ali kavuzlu ozel muaynehanesi varDoktorun ismi nedir ? Ve hangi hastane
Kime ameliyat oldunuz?Çok sağolun Allah razı olsun ama inanın derdim para değil ve en acısı ameliyat raporuma olmayan problerimi yazmış mesela çok iyi nefes alıyordum sadece estetik şekil için yattım ama sorunlarımın arasına burun tıkanıklığı yazmış.Bence adamın kesinlikle ileri derece kadın düşmanlığı ve pskolojik sorunları var burdan tanıştığım 4 hastasına daha aynı şeyi yapmış kadınların burnunun içini büzmüş mahvetmiş nefes alamıyor.Bu yaşadığımız öyle zor bir psikoloji ki inanın hiç bir para acımı dindiremez. Allah en kısa zamanda o ve onun gibi doktorların ipliğini pazara çıkarsın.Düşmanım bile benim o adamdan sonra yaşadıklarımı yaşamasın...
4.5 ay sonraki hali gördüğünüz gibi hayatım mahvolmadı
Eki Görüntüle 2225970 Bu kız Dr ali kavuzlunun eski asistanı Dr ali Kavuzlu asistanlarına hastasıymış gibi yorum yaptırıyor bu doktorun forum sitesindeki iyi yorumlarına ve Google yorumlarına itibar etmeyin.
Dr ali kavuzlunun asistanı bu kız Dr ali kavuzlunun forum sitesindeki hiç bir iyi yoruma itibar etmeyin. Google yorumlarına da aldanmayınInstagramda resimleriniz kontrol edin bari doktor Ali beyin asistanı işte orda da paylaşmış aynı kişi ..
Benimde bir arkadaşım ameliyat oldu ameliyattan önce yanına hasta ziyaretine gelmedi dr Ali kavuzlu arkadaşımın burnuda olmadı burnunu mahvetti dr Ali kavuzluDr Ali kavuzluya ameliyat olan başka bir hastanın yorumu kız iki kere ameliyat olmuş yine olmamış burnu 10 kerede ameliyat olsa olmaz acemi doktor çünkü Dr ali kavuzlu
"Şubat 2022 de dr. Ali Kavuzlu da rinoplasti ameliyatı oldum. Bu yorumu yazmak için ödemlerin tamamen gitmesini bekledim.
Öncelikle Ali bey in ve çalışanların samimiyeti ve ilgili olmalarını söylemem gerek. Fakat ödemlerin tamamen gitmesiyle burnumun şekli tamamen ortaya çıktı. İlk olarak burun delikleri simetri değil. Bunu ameliyat sonrasi da farketmistim ve soylemistim. Ödem vesayre denildi. Burun deliklerinin simetri olmasına 100% garanti vermese de bu denli profesyonel bir doktor dan boyle bir sonuc beklemezdim. Ikincisi ameliyat oncesi bir kac kere ustune basa basa kesinlikle kavizli bir burun istemedigimi ve doğal bir burun istedigimi soyledim. Zehra hemsire ameliyat oncesi hastane odasinda ziyaretime gelip son detaylari gorusmustuk. Burada tekrar kaviz istemedigimi ve duz bir burun sirti istedigimi belirtmistim. Sonuc olarak uzulerek soylemem gerekiyor ki burnum Ali hoca’nin deyimiyle “hafif süslü” yani kavizli bir burun oldu. Burnum sağ profilden farkli sol profilden cok farkli. Whatsapp uzerinden bu 2 yil boyunca her zaman sorunlari belirttim. Geri dönüs olarak ödemlerin devam ettigini soylediler hep. Sonuc olarak burnumun seklinden hic memnun degilim. O yuzden 3 yildiz veriyorum."