• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği-ankara

Reklammmm, bunlara inanmayın arkadaşlar hayatınızı mahvetmelerine izin vermeyin devlette çok deneyimli proflar var imkanınız yoksa devlete gidin bunlara denek olmayınn
Pardon, anlamadım? Kim neye inanmasın?
Kimse kimseyi zorla hareket ettirmiyor herkesin bir düşüncesi var herkes kendi isteğiyle iradesiyle davranabilir, burada hiç kimse devlette ol olma profda ol kesin stajyerde ol yada olma demiyor, söz konusu farklı bir durum vardı Onun açıklamalı konuşulması oldu onun dışında kim reklam yapmış yada yapıyor anlamış değilim

Pardon, anlamadım? Kim neye inanmasın?
Kimse kimseyi zorla hareket ettirmiyor herkesin bir düşüncesi var herkes kendi isteğiyle iradesiyle davranabilir, burada hiç kimse devlette ol olma profda ol kesin stajyerde ol yada olma demiyor, söz konusu farklı bir durum vardı Onun açıklamalı konuşulması oldu onun dışında kim reklam yapmış yada yapıyor anlamış değilim

öffff boş yapma ya size söylenmedi yapan kendini biliyor ayrıca... ericam ve kubrayigit her sayfaya not bırakmışlar dr övmüşler sanki ilk defa tanıyorlarmış gibi birbirlerini..birisi diyor ben ali kılavuzda oldum hem şöyle iyi böyle güzel hemde şu kadar, diğeri hemen döşeniyor yorumu aaaaa ne hoşşşşşş... 1 değil 2 değil her yerde karşıma çıkıyor. Allahından bulsun yapanlar dicek söz bulamıyorum.. böyle ucuz yere hayatı mahvolan insanlar var üçüncü dördüncü ameliyatı için gün sayıyor nasıl sakin kalınsın böyle bişeye sen neden atlıyosun benim yorumumda zorunuza ne gitti ayrıca, maddi olarak belli bir sınırı olan insanların en azından devlette PROF. da ameliyat olması daha mantıklı değil de nedir ? Kim reklam yapıyor anlamış değilim demişsin, anlatıyorum işte öğrenebilirsen eğer...

öffff boş yapma ya size söylenmedi yapan kendini biliyor ayrıca... ericam ve kubrayigit her sayfaya not bırakmışlar dr övmüşler sanki ilk defa tanıyorlarmış gibi birbirlerini..birisi diyor ben ali kılavuzda oldum hem şöyle iyi böyle güzel hemde şu kadar, diğeri hemen döşeniyor yorumu aaaaa ne hoşşşşşş... 1 değil 2 değil her yerde karşıma çıkıyor. Allahından bulsun yapanlar dicek söz bulamıyorum.. böyle ucuz yere hayatı mahvolan insanlar var üçüncü dördüncü ameliyatı için gün sayıyor nasıl sakin kalınsın böyle bişeye sen neden atlıyosun benim yorumumda zorunuza ne gitti ayrıca, maddi olarak belli bir sınırı olan insanların en azından devlette PROF. da ameliyat olması daha mantıklı değil de nedir ? Kim reklam yapıyor anlamış değilim demişsin, anlatıyorum işte öğrenebilirsen eğer...
Ali Kavuzlu nun şu anda kendi özel muayanesi var. Görüşmeye gittim oradan biliyorum hee ben ilk izlenim olarak memnun kalmadım ama ilgili alakalı bir doktordu ben elektrik alamadım kendisinden.

Pardonda bu kadar çemkirmenize hiç gerek yok doğru düzgün saygı çerçevesinde yazdım yazdıklarımı bu tepki neden yani? Doğru düzgün açıklamada bulunmanız yeterliydi. Sizin seviyenize düşmeyeceğim.

Ben ameliyat olmadan önce yıllarca araştırma yaptım sonunda karar verdim ve DR Ali Kavuzluya ameliyat oldum ve çok memnun kaldım. İnsanların uzun araştırmalar yaptığını biliyorum ve amacım yardımcı olmaktı. Ben burada resmimi bile paylaştım size fikir olsun diye öneride bulundum. Kimseyi zorla gidin Ali beye ameliyat olun diye zorlamadım. Ve baska konularda yazılarımda var. Kötü niyetinizden ve çirkin üslubunuzdan dolayı sizi kınıyorum. Bu şekilde sert çıkışınızda acaba bana başka bir doktorla çalışıyorda ve herkesi kötülemek için mi buraya girmiş diye düşündürmedi değil.

Buradan yazılarına cevap yazdığım, yorum yaptığım kimseyi tanımıyorum.Biraz dikkatli olun derim iftira boyutunda ilerliyorsunuz.kubrayigit ameliyat fotoğrafını paylaşmış bir fikir olsun diye.Çok da güzel olmuş bence.Hayatı da mahvolmuş gibi görünmüyodu yani.:KK48: Keşke siz de bir fotoğrafa bakıp doktoru araştırıp öyle yorum yapsaydınız.Doktorun adını da yanlış yazıyorsunuz.Konuya da bence fazlasıyla uzaksınız

Ben ameliyat olmadan önce yıllarca araştırma yaptım sonunda karar verdim ve DR Ali Kavuzluya ameliyat oldum ve çok memnun kaldım. İnsanların uzun araştırmalar yaptığını biliyorum ve amacım yardımcı olmaktı. Ben burada resmimi bile paylaştım size fikir olsun diye öneride bulundum. Kimseyi zorla gidin Ali beye ameliyat olun diye zorlamadım. Ve baska konularda yazılarımda var. Kötü niyetinizden ve çirkin üslubunuzdan dolayı sizi kınıyorum. Bu şekilde sert çıkışınızda acaba bana başka bir doktorla çalışıyorda ve herkesi kötülemek için mi buraya girmiş diye düşündürmedi değil.
4.5 ay sonraki hali gördüğünüz gibi hayatım mahvolmadı
20190114_114319.jpg

Kesinlikle bakmıyor örneğin ben ciddi bir nefes problemim vardı çok araştırıp ozelde bir KBB doktoruna on bine yakın bir miktara ameliyat oldum ama memnun değilim. Yani, bu berbat sonucu alacağımı bilsem devlette olurdum en azından param az giderdi. Öyle de böyle de ikinci ameliyata muhtaç kalacaksak madem..
Bende 1 ay önce Ankarada devlet hastanesinde burnumda et büyümesi kemik eğriliği gibi bazı sıkıntılardan ameliyat oldum.Bunları olurken hep düşündüğüm birşeydi burun ucu düşüklüğü ve kemeride söyledim ücretli olarak ameliyat ettiler.Amaaa sonuç burun sırtı yamuk ödem falanda değil bildiğin burun yamuldu .Daha erken düzelir diyorlar ama bilmiyorum uyku diye birşey kalmadı moralim sıfır.İyi düşünün bencede .

kendinizi ispat etme çalışmalarınız da pek hoş :)) burayı sonradan okuyacak olan arkadaşlara uyarımı yaptım benim gönlüm ferah reklam akıyo böyle yerlerde. barış çakır emre ilhan teoman doğan emre üregen süreyya şeneldir süleyman taş yiğit tiftikçioğlu alev camcıoglu ömer faik sagun aykut özpür ve daha niceleri varken umarım yanlış tercih yapmaz kimse shopsuz günler diliyorum herkese :))

kendinizi ispat etme çalışmalarınız da pek hoş :)) burayı sonradan okuyacak olan arkadaşlara uyarımı yaptım benim gönlüm ferah reklam akıyo böyle yerlerde. barış çakır emre ilhan teoman doğan emre üregen süreyya şeneldir süleyman taş yiğit tiftikçioğlu alev camcıoglu ömer faik sagun aykut özpür ve daha niceleri varken umarım yanlış tercih yapmaz kimse shopsuz günler diliyorum herkese :))
EVET BEN KENDİMİ ISPAT ETTİĞİMİ DÜŞÜNÜYORUM KEŞKE SİZDE REKLAM OLDUGUNU ISPAT EDEBİLSEYDİNİZ

Canım burun işi şakaya gelmez. Git özelde yaptır yaptıracaksan. Devletteki adamın çok da umrunda değilsin ki. Paran yoksa, öğrenci falansan yazın çalış biriktir. Ben öyle yapıcam. eylülde de ameliyat olucam. Mesut Kaya veya Orhan Aydın düşünüyorum.
Orhan Aydın’ı öneririm 👌🏻

evet yorumları sildiriyorlar .shop yapanları biliyorum bende instadan hasta devşiriyorlar resmen. Tr de estetik zor hakikaten. Dediğin gibi Allaha havale etmek lazım. Ben senin için şunu söylemek istiyorum. Eğer ameliyat olduysan ve memnun kalmadıysan. Şikayet et. Başta sana bi kağıt imzalatmış olmaları gerek. Genelde de bununla tehdit ediyorlar ve sanki şikayet etsende eline bişey geçmeyecek havası estiriyorlar. Bu doğru değil. Sağlık açısından bi problem olmasa bile yani sadece şeklini beğenmediysen bile verdiğin paranın fazlasını alırsın. istersen avukat numarası verebilirim özelden Nerden biliyosun dersen; bi estetik grubumuz var whatsapp da ordan bi cok arkadas sikayetlerde bulundu ve söylediklerine göre 20bin ödeme yaptıysan 30bin civarı bi para alıyormuşsun. Tabiki sağlık ve güzellik önce gelir ama iş bu raaddeye geldiyse. şikayet et ve hakkını ara mutlaka.. Geçmiş olsun tekrar.RAbbim gönlüne göre versin
Merhaba.bende hatalı bir ameliyat oldum sonuç çok kötü oldu nasıl şikayet edebilirim?

evet yorumları sildiriyorlar .shop yapanları biliyorum bende instadan hasta devşiriyorlar resmen. Tr de estetik zor hakikaten. Dediğin gibi Allaha havale etmek lazım. Ben senin için şunu söylemek istiyorum. Eğer ameliyat olduysan ve memnun kalmadıysan. Şikayet et. Başta sana bi kağıt imzalatmış olmaları gerek. Genelde de bununla tehdit ediyorlar ve sanki şikayet etsende eline bişey geçmeyecek havası estiriyorlar. Bu doğru değil. Sağlık açısından bi problem olmasa bile yani sadece şeklini beğenmediysen bile verdiğin paranın fazlasını alırsın. istersen avukat numarası verebilirim özelden Nerden biliyosun dersen; bi estetik grubumuz var whatsapp da ordan bi cok arkadas sikayetlerde bulundu ve söylediklerine göre 20bin ödeme yaptıysan 30bin civarı bi para alıyormuşsun. Tabiki sağlık ve güzellik önce gelir ama iş bu raaddeye geldiyse. şikayet et ve hakkını ara mutlaka.. Geçmiş olsun tekrar.RAbbim gönlüne göre versin
Çok sağolun Allah razı olsun ama inanın derdim para değil ve en acısı ameliyat raporuma olmayan problerimi yazmış mesela çok iyi nefes alıyordum sadece estetik şekil için yattım ama sorunlarımın arasına burun tıkanıklığı yazmış.Bence adamın kesinlikle ileri derece kadın düşmanlığı ve pskolojik sorunları var burdan tanıştığım 4 hastasına daha aynı şeyi yapmış kadınların burnunun içini büzmüş mahvetmiş nefes alamıyor.Bu yaşadığımız öyle zor bir psikoloji ki inanın hiç bir para acımı dindiremez. Allah en kısa zamanda o ve onun gibi doktorların ipliğini pazara çıkarsın.Düşmanım bile benim o adamdan sonra yaşadıklarımı yaşamasın...

Çok sağolun Allah razı olsun ama inanın derdim para değil ve en acısı ameliyat raporuma olmayan problerimi yazmış mesela çok iyi nefes alıyordum sadece estetik şekil için yattım ama sorunlarımın arasına burun tıkanıklığı yazmış.Bence adamın kesinlikle ileri derece kadın düşmanlığı ve pskolojik sorunları var burdan tanıştığım 4 hastasına daha aynı şeyi yapmış kadınların burnunun içini büzmüş mahvetmiş nefes alamıyor.Bu yaşadığımız öyle zor bir psikoloji ki inanın hiç bir para acımı dindiremez. Allah en kısa zamanda o ve onun gibi doktorların ipliğini pazara çıkarsın.Düşmanım bile benim o adamdan sonra yaşadıklarımı yaşamasın...

Merhaba, durumunuza çok üzüldüm tam süreyya şeneldiri birine önermiştim hemen sonrasında yazdıklarınızı okuyunca olumsuz görüşlerin de olduğunu belirttim, benim anlamadığım şu var, bu iyi ve pahalı olan tüm doktorlar süreyya beyi takip edip örnek alıyor, aynı zamanda bu adam hiç instagram hesabında diğer doktorlar gibi deli gibi burun paylaşımları yapmıyor, ne bileyim bu sebepten baa hüven kazandırıyordu, ayrıca bir arkadasım ona ameliyat olmuş kadavra dan kıkırdak alıp eklemişlerdi ve çocuk çok memnundu.. şu an şaşkınım

Merhaba, Haldun Kamburoglu ve Ali Kavuzlu ile ilgili görüşleriniz nelerdir? Yakin zamanda ameliyat olan var midir? Bugün Haldun Bey'den ancak 27 Ağustos tarihine randevu alabildim. Ali Bey ile de mesajlastim, henüz gün almadım fakat muayenenin ücretsiz olduğunu ve operasyonun 7500-8000 TL civarında olacağını söyledi. Sizler de goruslerinizi, onerilerinizi paylasirsaniz cok sevinirim, teşekkürler

yaa devlette doktorlar senin üzerinden ameliyatın nasıl yapıldığını öğreniyolar. Neme lazım. Mesela ben devlette diş teli taktırdım, öğrenciydi ve güzel sonuç aldım. Ama ciddi bi şey değil sonuçta diş düzgünlüğü. Ama burun işi şakaya gelmez ki. Michael jackson da olabilirsin Barbara Palvin de.
Dis telini ne akdara taktirdinz

Back