• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği-ankara

FairyTale7

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2018
346
444
103
Merhabalar,yaklaşık bir yıldır devlet hastanesine burun egriliğim kemik oluşumu ve burun ucu düşüklüğü bunların yanında nefes alma problemimin çözülmesi için başvurdum fakat her gittiğim doktor bi bahaneyle özele geçtiler bende öylece kaldım yani simfi onkolojiye bir doktor gelmiş gülhaneden gelme bir doktor acaba ismini duyan oldu mu merak ediyorum, ÖZGÜR HÜRKAL bu doktorun dısında baska bir doktor bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim teşekkürler şimdiden

Canım burun işi şakaya gelmez. Git özelde yaptır yaptıracaksan. Devletteki adamın çok da umrunda değilsin ki. Paran yoksa, öğrenci falansan yazın çalış biriktir. Ben öyle yapıcam. eylülde de ameliyat olucam. Mesut Kaya veya Orhan Aydın düşünüyorum.

Bence yanlış düşünüyosunuz, bu çok iyi dediğimiz doktorlar da zamanında stajyerlik yaptı, devlet hastanesinde çalıştı. Üstelik devlet hastanesinde kullanılan araç gereçler her zaman için özel hastaneninkilerden daha kalitelidir bilginiz olsun.

Canım burun işi şakaya gelmez. Git özelde yaptır yaptıracaksan. Devletteki adamın çok da umrunda değilsin ki. Paran yoksa, öğrenci falansan yazın çalış biriktir. Ben öyle yapıcam. eylülde de ameliyat olucam. Mesut Kaya veya Orhan Aydın düşünüyorum.
Merhaba Mesut Kaya hakkında bilginiz var mi

Bence yanlış düşünüyosunuz, bu çok iyi dediğimiz doktorlar da zamanında stajyerlik yaptı, devlet hastanesinde çalıştı. Üstelik devlet hastanesinde kullanılan araç gereçler her zaman için özel hastaneninkilerden daha kalitelidir bilginiz olsun.

adı üstünde stajyer. uzman değil assdfg :D işinin ehli değil. devlettekiler niye daha kaliteli olsun ne alaka

Orasida var doğru diyorsunuz inşallah devlet ha st anes
adı üstünde stajyer. uzman değil assdfg :KK70: işinin ehli değil. devlettekiler niye daha kaliteli olsun ne alaka
Uzman doktor olduğunda zaten atanıyor devlet hastanesine stajyer bir doktor devlet hastanesine ataması yapılıp kafasına göre tek başına ameliyat yapamaz

Bu iş tamamen şans mı desem nasip mi artık bilemiyorum.. Devlette burnunu yaptırıp çok iyi sonuç alan da var, özelde hatta çok bilindik doktorlara binlerce lira döküp istediği sonucu alamayanlar da. Bütçene ve doktorun sana verdiği güvene, oluşturduğu olumlu olumsuz izlenime göre değerlendirip karar vermek lazım. Herkes için en hayırlısı olsun.

Orasida var doğru diyorsunuz inşallah devlet ha st anes

Uzman doktor olduğunda zaten atanıyor devlet hastanesine stajyer bir doktor devlet hastanesine ataması yapılıp kafasına göre tek başına ameliyat yapamaz
yaa devlette doktorlar senin üzerinden ameliyatın nasıl yapıldığını öğreniyolar. Neme lazım. Mesela ben devlette diş teli taktırdım, öğrenciydi ve güzel sonuç aldım. Ama ciddi bi şey değil sonuçta diş düzgünlüğü. Ama burun işi şakaya gelmez ki. Michael jackson da olabilirsin Barbara Palvin de.

yaa devlette doktorlar senin üzerinden ameliyatın nasıl yapıldığını öğreniyolar. Neme lazım. Mesela ben devlette diş teli taktırdım, öğrenciydi ve güzel sonuç aldım. Ama ciddi bi şey değil sonuçta diş düzgünlüğü. Ama burun işi şakaya gelmez ki. Michael jackson da olabilirsin Barbara Palvin de.
Her alanda aynı şey geçerli olmuyor ama. Ayrıca arkadasın dediği gibi özelde bir sürü para döküp 2. 3. Düzeltme ameliyatını yaptıran çok kişi var kişiden kişiye değişiyor yani devlet özele bakmıyor bu mesele

Her alanda aynı şey geçerli olmuyor ama. Ayrıca arkadasın dediği gibi özelde bir sürü para döküp 2. 3. Düzeltme ameliyatını yaptıran çok kişi var kişiden kişiye değişiyor yani devlet özele bakmıyor bu mesele
Kesinlikle bakmıyor örneğin ben ciddi bir nefes problemim vardı çok araştırıp ozelde bir KBB doktoruna on bine yakın bir miktara ameliyat oldum ama memnun değilim. Yani, bu berbat sonucu alacağımı bilsem devlette olurdum en azından param az giderdi. Öyle de böyle de ikinci ameliyata muhtaç kalacaksak madem..

adı üstünde stajyer. uzman değil assdfg :KK70: işinin ehli değil. devlettekiler niye daha kaliteli olsun ne alaka
Hahaha keşke okusaydınız yazdığımı. Stajyer olmadan doktor olunmaz çünkü, önce staj yaparsınız yani. Bu aşırı ünlü doktorlar da okul okudular tusa girdiler staj yaptılar, onlar da zamanında stajyer halleriyle ameliyatlar yaptılar, devlet hastanesinde çalıştılar. Kendi doktorum da devlet hastanesinde çalıştıktan sonra kliniğe geçti, orhan aydın da bundan bikaç yıl önce devlet hastanesinde çalışıyordu tevfik sözen de

Diş düzgünlüğü önemli değil mi? Yüzde en çok dikkat edilen yerlerden biri diş ve devlet hastanesine muhalefet olmak için söylüyorsunuz bence bu lafları. Bakın herkes bilir ki devlet hastanesinde hastasınızdır, özel hastanede müşterisinizdir. Birçok farklı özel hastanede birçok farklı konuda tedavi gördüm ve sonuç sıfır. Devlet hastanesinin yoğunluk gibi bir dezavantaja sahip olmasına rağmen gerçekten bilgili ve ilgili doktorlarla burada karşılaştım.

Hahaha keşke okusaydınız yazdığımı. Stajyer olmadan doktor olunmaz çünkü, önce staj yaparsınız yani. Bu aşırı ünlü doktorlar da okul okudular tusa girdiler staj yaptılar, onlar da zamanında stajyer halleriyle ameliyatlar yaptılar, devlet hastanesinde çalıştılar. Kendi doktorum da devlet hastanesinde çalıştıktan sonra kliniğe geçti, orhan aydın da bundan bikaç yıl önce devlet hastanesinde çalışıyordu tevfik sözen de
hahahahha biliyorum tabii ki önce devlette çalıtıklarını. ama o zamanlar acemi oluyolar işte. uzman olduklarını hissettiklerinde özele geçiyolar.

Diş düzgünlüğü önemli değil mi? Yüzde en çok dikkat edilen yerlerden biri diş ve devlet hastanesine muhalefet olmak için söylüyorsunuz bence bu lafları. Bakın herkes bilir ki devlet hastanesinde hastasınızdır, özel hastanede müşterisinizdir. Birçok farklı özel hastanede birçok farklı konuda tedavi gördüm ve sonuç sıfır. Devlet hastanesinin yoğunluk gibi bir dezavantaja sahip olmasına rağmen gerçekten bilgili ve ilgili doktorlarla burada karşılaştım.
diş düzgünlüğünün hayati önemi yok arkadaşım. burundan nefes alıyosun. iyi devlette ol banane

diş düzgünlüğünün hayati önemi yok arkadaşım. burundan nefes alıyosun. iyi devlette ol banane
Yani benim burnumda da nefes alma problemim olmadığından ikisine de estetik gözüyle bakıyorum ve ikisi de insana ilk bakıldığında dikkat çeken yerler ben devletin artılarını söyledim tutup da sizin gibi yönlendirme yapmadım sizi eleştirmemdeki neden oydu

merhaba ben 3 ay önce oldum Dr Ali KAVUZLU inanilmaz memnunum hem kbb doktoru olduğu için nefes problemimide rahat cozdu resmen nefes almaya başladım size tavsiye ederim resimde atarim isterseniz

Eklentiler

• Screenshot_20181221-222040_Instagram.jpg
    Screenshot_20181221-222040_Instagram.jpg
    122 KB · Görüntüleme: 326
Back