Burun Estetiği Ameliyatı ve Sonrası

Evet herkes öyle diyor sabret inecek öyle kalmaz şiş olduğu için diyorlar ama insan tedirgin oluyor yine de sizin ne kadar oldu ameliyat olalı

Benim bugün tam 15 gün oldu. Doktor kontrolünden geldim şimdi. Masaj yaptı kendisi, üç tane masaj hareketi gösterdi. Bayram sonrası tekrar gideceğim. O sürece kadar da bu masajları yapacağım ama kendi yaptığı masajda kenar kısımdaki şişlikleri dağıttı. Resmen before-after gibi oldum o an. :) Ödemim çok varmış, masajla iyi geleceğini ve burnuma çok iyi baktığımı söyledi. Yine dikişler için bepanthol önerdi.

Bence çok iyi görünüyorsunuz.
Bant çıktıktan sonra burnunuzun üzerinde bant izleri kaldı mı? Benim şu an o durumda, gözeneklerim tıkanmış. Siyah siyah görünüyor. Doktoruma bugün sordum, bebek şampuanıyla ovalayıp temizlememi önerdi. Ameliyat sırasında bantların tutması için sprey sıkıyorlarmış. O izler ondan kaynaklıymış. Siz bir şey yaptınız mı?

Teşekkür ederim. Hiç korkmayın, inanın anlamayacaksınız bile. Motivasyonunuzu yüksek tutun, sakin bir kafayla gidince daha da rahat oluyorsunuz. Zaten endişeli bir şekilde ameliyata girenler şu an o hallerine gülüp geçiyorlar. Kendinizi boş yere telaşa vermeyin. Sonucunu düşünün öncelikle, ne kadar güzel olacağına dair. Ben hep öyle yaptım. :)
Benim 9. gün burnum bantlıydı ve insan içine çıkabilecek haldeydim. Belki burnunuz bantlı olur, o da dert değil zaten. Bantlı şekilde gezilebiliyor, ben dışarıda çok gördüm burnu bantlı insan.
Morluk bünyeden bünyeye değişiyor aslında benim sadece yüzümde hafif sarılıklar kalmıştı. Onları da kapatıcıyla kapatmıştım çok aşırıya kaçmadan. Ameliyat sonrası ananas yemenizi öneririm. Benim şişliklerime çok iyi geldi.

Ben tampon çıktıktan sonra yan yatmaya başladım. Burnum bantlıydı o süreçte ama çok dikkatli bir şekilde yattım.
Sabredin, sonucu güzel olacak. Benimde en büyük derdim sırt üstü yatmaktı.
Ben ameliyat olalı 40 gün oldu 10 gündür yan yatıyorum çok şükür :)) sen baya erken yatmissin ben cesaret edememistim doğrusu ve çok sisligim vardı cevabın için teşekkürler

Ya benim 56. Gunum hala burun ucum cok sis top gibi be kocaman. Bu normal bi durummu. Burun ucum etli ve kalinmis. Boyle kalma olasılığı nedir yaaa cok kotuyum 2 aydir surekli elimde ayna sizofrene bagladim

Ya benim 56. Gunum hala burun ucum cok sis top gibi be kocaman. Bu normal bi durummu. Burun ucum etli ve kalinmis. Boyle kalma olasılığı nedir yaaa cok kotuyum 2 aydir surekli elimde ayna sizofrene bagladim
Benim de aynı şekil ve çok korkuyodum doktorum 6 ay içerisinde büyük oranda ineceğini söyledi. Gerçekten neredeyse yarı yarıya iniyor gördüğüm kadarıyla ancak benim de hala sis ama emin ol.inicek sis kalma olasılığı yok gibi bir şey ödem çünkü o

Gercektenmi ya boyle seyler duymaya cok ihtiyacim var peki kac aydan sonra gozle gorulur inmeye basladi cunku 56. Gunum 2 ay oldu nerdeyse hic gelisme yok

Gercektenmi ya boyle seyler duymaya cok ihtiyacim var peki kac aydan sonra gozle gorulur inmeye basladi cunku 56. Gunum 2 ay oldu nerdeyse hic gelisme yok
Abimden görüyorum ben oda oldu ve 3. Ayın sonunda baya bir inmişti kişiden kişiye değişir ancak emin olun 3. Ayın sonunda fark baya olacak benim daha 40. Günüm biraz indi

Abimden görüyorum ben oda oldu ve 3. Ayın sonunda baya bir inmişti kişiden kişiye değişir ancak emin olun 3. Ayın sonunda fark baya olacak benim daha 40. Günüm biraz indi
İnşallah canim cok kafama takıyorum. Ozellikle disardski tepkiler canimi cok sikiyor. Ee hani buyuk kalmis bu bolemi kalacak vs gbi

İllaki inecek o ödemler, deri yapısındandır. Başkaları ne diyor? Acaba sen mi fark etmiyorsun hep burnunu incelediğin için Belki milim milim iniyordur.
Ya canim disarinin tepkileri inan daha cok canimi sikiyor. Bu sisler boylemi kalacak buyuk kalms v.s gbi seyler offf cok pismanim suan yaaa

Ya ben de dün akşam 6gibi ameliyat oldum gece çıkış yapıp eve geldim. Ağrım sızım yok ama nasıl bakmalıyım burnuma? Dikiş yerine krem sürmeli miyim? Hemşire sürme tamponlar çıkana kadar dedi ama benim aklıma yatmadı sonuçta orası enfeksiyon kapabilir.. okyanus suyuyla temizliği nasıl yaptınız acaba burnunuza mı damlattınız?şimdiden teşekkür ederim insan çok panik oluyor...

Ben burnumun inmesini hic istemiyom bu buruna baltıkca morelim alt üst oluyo bilmiyom ama sanki doktor kafasina göre takılıp bi burun yaptı en korktugum burnu yaptı özlekilr dedim resim gösterek böyle olmasin meger onu yapmakla karaliymis cevremdekiler hic kalkık kavis gibi durmuyo diyince kaynar sular döküldü en beteri ise keske estetik uzmanina gitseydin demelerine üzülüyom allah yine belami verdi cok mutsuzum arkadaslar bu burun son kalan huzurumuda aldi allah kahretsin !

Merhaba canım bende ameliyat olalı 40gunu geçti öncelikle doktorunu dinlemlisin burun bakımın için ancak ben tampon varken de dikislere doktorumun verdiği bı göz pomadini sürmüştüm doktorun burun temizleme için verdiği sprey veya temizleme suyunu da burnuna dikkatlice sikmalısin şahsen kendim sıkıyordum ayna karşısında başkaları carpabiliyodu geçmiş olsun

Ya benimdoktor hiç ilgilenmedi çok canım sıkıldı bi de özelde yaptırdım sözde tamponluyken nasıl bakım yapacağıma dair hiçbir fikrim yok zaten hiçbir şeyde söylemedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…