Burun estetiği alışma süreci

Merhaba geçmiş olsun burnunuz şu an nasıl acaba özelden foto atmanız mümkün mü?
Benim de burun ucu indirme işlemine ihtiyacım var ama sırtı da oyuldugu için sağlam bir revizyon gerekecek gibi
Merhaba benim burnumda uzatma yapmadi doktor öncelikle onu söyleyeyim yani kikirdak falan eklemedi. Evet ilk burnumu kısaltmisti ama çok değil. Ucunu da aşırı kisaltmamis sadece yukarı dikmisti. Basit bir işlemdir doktora göre. Cok arastirdim bu islemi yaptiranlar vardi. Revizyonla sivriligi gitti ve ucunu aşağıya konumlandirdi dikisleri söktü sanirim yeniden aşağıya dikti. Ilk foto ilk hali. İkinci foto revizyondan sonraki hali. 1 yil oldu ameliyat olalı

Eklentiler

• 1000140018.jpg
    40 KB · Görüntüleme: 13
  • 1000140017.jpg
    64,6 KB · Görüntüleme: 14
Son hali çok güzel görünüyor, çok orantılı. Darısı başıma diyeceğim ama benim sırt odemler indikçe tumsekli cukurlu oldu ve diğer doktorlar kıkırdak gerekecek üstelik kulak yetmez dedi maalesef. Sizin adınıza çokk mutlu oldum

Peki burnunuz ameliyatsiz haline yakın yumuşadı mi acaba
Benim 2 ay geçti ve insan gibi silemiyorum bile

Peki burnunuz ameliyatsiz haline yakın yumuşadı mi acaba
Benim 2 ay geçti ve insan gibi silemiyorum bile
Maalesef yumusamadi. Üstelik yumuşak olmasını da onlar ayarliyormus kendisi bu bilgiyi de vermişti laf arasında ben de demiştim ki yumuşak olsun. Orta derece yumuşak yapayım çökme olmasın ileriki yıllarda dedi yine kendi bildiğini okumuş ve sert yani orta yumuşak falan da değil. Ben de çok silemiyorum

Ah baştan bilseydim bu çimento gibi ağırlığı yüzümün ortasında hissedince anladım ama çok geç

Ah baştan bilseydim bu çimento gibi ağırlığı yüzümün ortasında hissedince anladım ama çok geç
Bu konuya inanın ben de çok takıldım ama 5 yıl önce ameliyat olan arkadaşımın burun ucu yumusakti. Kuzenimin de yumuşak iki yıl oldu. Benimkine destek konulmus ondan sert bunu biliyorum

3.ay önce revizyon oldum.burnumun kıkırdak olan kısmı çok sert .böylemi kalacak ki

Emin olun bu hissi ilk 6 ay herkes yaşadı sizin daha 1 ay olmamış. Burnunuza zaman verin oturacak ve ucu da inecek hem de artık keşke inmese diyecek kadar. Eminim burnunuz da siz de çok güzelsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…