Burun estetiği 5 aydır evden çıkmıyorum

isimsiz128903

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2025
8
1
1
19
Arklar ben burun estetiği oldum ama doktor istediğim gibi yapmadı 5 ay oldu 6. Aya giricem psikolojim bozuk ve burnumun üzeri siyah nokta dolu çok var ve kalın deriliyim doktor ameliyatta deri inceltme yaptı ama istediğim gibi olmadı ne yapmam gerek fotoğraf koyuyorum

Burnun şimdiki görüntüsü nasıl, yüzünü sansürleyip yandan ve önden burnunu fotoğrafını atarsan yorum yaparız istersen tabi

Ya ben attımda bilmiyorum burayı özel mi oldu herkes görüyor ama fotoğrafta küçük çıkıyor uç kısmı beni rahatsız etti bilmiyorum ama
Evet burayı siteye üye olmayan kadını-erkeği tüm ziyaretçiler de görüyor. Gözü ağzı karalayıp sadece burnu gösterecek şekilde fotoğraf atabilirsiniz ben olsam öyle yapardım

Tatlim bunun icin evden cikmamak niye? Burnun yalnizca senin umrunda. Diger herkes kendi isine bakiyor, kendi hayatini yasiyor. Hayatinizi boyle seyler icin zindan etmeyin.

Düşündüğünüz kadar kötü değildir eminim.
Siyah noktalar için feddy metodu var arastirın ürunleri alin haftada bir nazikçe çok bastırmadan yapın.

Ben mesanı sil dedim gittimi peki şiödi o fotoğraf💞
Masa fotografindan bahsediyorsan duruyor hala. Ama ordan kimligin belli olmaz bosver. Odem var hala burnunda 6. Ayda. Bol su ic. Benim de cok sisti ucu. Odem ucuna inmis olabilir. Uzme kendini. Bir uye demis. Sokaga cikmamak ne demek. Biz kendimize bu kadar dikkat ediyoruz. Kimse senin burnuna senin baktigin gibi bakmiyordur

Masa fotografindan bahsediyorsan duruyor hala. Ama ordan kimligin belli olmaz bosver. Odem var hala burnunda 6. Ayda. Bol su ic. Benim de cok sisti ucu. Odem ucuna inmis olabilir. Uzme kendini. Bir uye demis. Sokaga cikmamak ne demek. Biz kendimize bu kadar dikkat ediyoruz. Kimse senin burnuna senin baktigin gibi bakmiyordur
Tamam teşekkü ederim💞

Siyah nokta oluşumu için yüzünüzü çift aşamalı (yağ bazlı temizleyici ve su bazlı temizleyici) temizlik yapmalısınız. Ondan sonra haftada iki ya da en fazla üç olacak şekilde salisilik asit kullanın. Bayağı azalma göreceksiniz siyah noktalarınızda. Sokağa çıkmayacak kadar psikolojinizini bozmayın, alışamamışsınızdır, onunda vakti var. Sürekli aynaya bakıp kendinizde kusur aramayın.

Back
X