Korktuğum yanıt gerçektenAsil basari uzun donem sonuçlardır. Burnunda ki bant daha cikmadan buraya gelip, doktor övenler varburnunuz deforme olmus, ben kortizona karsiyim. Kortizon daha da deforme ediyor bana kalırsa. Ozelde konustugum ve kortizon yaptiran cogu kisinin burnu da fiyasko... Revizyon dusunurseniz, ,revizyonda isim yapmis bir doktor tercih edin derim. Kokten, sirttan uca dogru bir kayma var. Biraz da gaga burnu andırıyor, bu goruntu zamanla ilerleyebilir ama duzelmez. Burnunuz kucuk ama dolgu ile duzelebilir fakat ben burunda dolguya da karsiyim. Karar sizin :)
Gözüküyor kayma, onceki konunuza baktim. Burnunuz daha bir butun halindeymis. Suan kok baska, uc baska... Sirt arada kaybolmus. 1 yiliniz dolduysa baska doktora gosterinKorktuğum yanıt gerçektenHiç istemiyorum 2. ameliyatı ne yapacağım bakalım. Sırttan uca kayma olduğunu nasıl anladınız?
Hayır daha 4 ay oldu. O yüzden ödem olabilir mi diye düşünüyordum ben deGözüküyor kayma, onceki konunuza baktim. Burnunuz daha bir butun halindeymis. Suan kok baska, uc baska... Sirt arada kaybolmus. 1 yiliniz dolduysa baska doktora gosterin
Ne yazık ki böyle bir ödem söz konusu değil 4 ay geçmişHayır daha 4 ay oldu. O yüzden ödem olabilir mi diye düşünüyordum ben de
Bana revizyon yolu gözüküyor o zaman... Ağlamak istiyorumNe yazık ki böyle bir ödem söz konusu değil 4 ay geçmiş
Revizyon 1 yılı doldurmadan yapılmaz bir şey daha kesinlikle dolguya falan başvurmayın burna yapılan dolgular kayabiliyormuş en iyisi revizyon yineBana revizyon yolu gözüküyor o zaman... Ağlamak istiyorum
Dolgu düşünmüyorum zaten sabırla bekleyeceğim 1 yılın dolmasınıRevizyon 1 yılı doldurmadan yapılmaz bir şey daha kesinlikle dolguya falan başvurmayın burna yapılan dolgular kayabiliyormuş en iyisi revizyon yine
Nefes alıyorum bir şikayetim yok o konuda artık. Hatta git gidede iyileşiyor nefes alışım. Son fotoğrafı biraz zoomlarsanız belki görebilirsinizSon fotoğrafınız çok karanlık burnunuz net görülmüyor ama bence sorunlu bir görüntünüz yok. Tabii öncesi neydi bilmiyorum ama bana 15. günü beğendiyseniz şimdiki hali de kötü gelmedi. Nefes alabiliyorsanız ben olsam kesinlikle ameliyat falan düşünmezdim.
Ön profilden önceden burnum o kadar şişti ki şu an çok güzel görünüyor. Önden beğeniyorum. Ama yandan bu çıkıntı beni üzüyor. Gerçi bu çıkıntı daha da büyüktü zamanla azaldı. Revizyon kararı için erken zaten beklemeye devam edeceğim. Yarın giidp bir doktorumla görüşeceğimÖn profilden mutlumusunuz peki yani görüntü nasıl önceki halinizden daha iyiysen tabiki son karar yine size ait revizyon konusunda
5. AydayımBencede burnunuzun iyice oturmasını beklemenız en doğrusu doktorlar 3-4 ay burnunuzu unutun 5. aydan sonra burun kendini gösterir diyorlar dilerim herşey gönlünüzce olur sabırlı bir süreç
Çok yeşekkür ediyorum umarım öyle olurHiç stres olmayın eminim zaman geçtikçe oturacak burnunuz size güzel gelmeyen taraflara gözleriniz alışacak belkide daha da beğeneceksiniz bakalım bugün doktorunuz ne dicek dilerim güzel şeyler söyler
Bugün kontrole gittim detaylı muayene oldum burnumdakiler ödemmiş zaten beklemeye devam ediyorum bakalımnefes problemi yok ve önden memnunsanız ameliyat için acele etmeyin derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?