• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği 2,5 sorunlu burun(resimli) fikir verin lütfen

Eki Görüntüle 2619099 Eki Görüntüle 2619100 İşte benim burnumun iyileşme süreci😊İlk zamanlar çok yıpratmıştım kendimi ama gördümki sadece zamana ihtiyacım varmış. Bir çok kusur ödem şişlik kalkıklık VS makul seviyelere indi şükür. Sizinde böyle olacaktır eminim. Sabır yüksek moral çok önemli 😉
Cidden o kadar doğal durmuş ki estetik demem ne güzel güzelce oturmuş bütün sağlamış yüzünüze çok sevindim :)

Yerinizde olsam revizyona hiç kalkışmam 😊 Çünkü ikinci ameliyatta emin olun ilkinden on kat daha fazla yıpranıyosunuz çünkü buna son şans olarak bakıyosunuz ve günler ay gibi geliyor 😅 Ben ikinci ameliyatım için 7-8 sene bekledim mecburdum artık yaptırmaya. Eğer sizinki gibi bir burnum olsa asla asla olmazdım. Şu anki hali eminim çok daha iyidir 😊 Benim için şu an her şey yolunda ama yine de diken üstündeyim.
Teşekkürler yorumunuz için ama aynı valla hiç düzelme olmadı size de geçmiş olsun ne sıkıntınız vardı revizyon için

Peki doktorun yanına gidip şikayetleri belirtsen benim arkadasa dolgu yapayım demiş ama arkadasım kabul etmedi şikayetçi olacak il sağlıktan müfettişler gitsin zaten birçok açığını bulmuş doktorun ameliyat öncesi kapora falan alıyormus dudak dolgusu yapıyormuş sertifika olmadan yani uğraştıracak arkadas onu kiminle konussa şikayetci ama eş dost tanıdıklara yorum yaptırıyor instgramdan hatta takipcileri hep parayla alınma
Gideceğim bakalım ama o suratını görmeye bile tahammülüm kalmadı yine de sakinliğimi koruyup kendimi toplayıp gideceğim bakalım ne diyecek neden beceremediğine ne kılıf uyduracak. Aynem öyle takipçi satın alıyor işine gelen fotoğrafları paylaşıyor benim ameliyat fotoğrafımı koymadı asla mesela benim tüm tanıdıklarımın fotoğrafı var neden benimkini koymadı bi sorun var demek ki. Göndermesini istedim göndermedi ısrar edince yukardan çekilmiş falan açılı fotoğraf atıyor asıl yandan istediğime başka telefonda falan diye yalan söylüyor bir de.Gidince detaylı inclemek isteyeceğim zaten. İyi fikir ben de fatura vermedi diye şikayet edeyim.

Hatasını düzeltebilecek mi? Bak bu sayfalarda ünlü bir dr un mahvettiği burun resmi var. 2 revizyon ylapmış düzeltemeyince al parayı git demiş. Benim burnumun kemik kısmında değil de ucunda eğrilik var. Selfiede çok belli oluyor. Ben bunu folgu ile halledeceğim dedi ve ben çok inanıyorum dr uma.
Ben güvenmiyorum benimkine ama benim de sanki ucundan eğriliyormuş gibi fotoğraf atayım size acaba benimki de dolguyla düzelir mi siz de bana ayabilirseniz fikir olur

Arkadaşlarım kardeşlerim 2,5 ay önce yıllardır araştırmasını yaptığım burun ameliyatını oldum keşke olmasaydım diyorum o kadar bitmiş durumdayım ki psikolojim pert aynaya bakıp bakıp ağlıyorum, sorun bir değil bin. Burnumda bandajları çıkardığı andan itibaren bir çıkıntı var sağ tarafında her kontrolde dile getirdim masaj yap dedi her seferinde daha bastırarak masaj önerdi ama geçmiyor ikinci problem burnumun kütük hibi dümdüz kavissiz inmesi radixi çok yüksek bunu söylediğimde de çok takıyorsan törpüleriz onu altı ay bir sene sonra dedi. Bir de burnun dudakla birleşen kısmı çok kalın ve bunlar birleşince çok kötü görünüyor, ha kemer görüntüsünü söylemeyi unuttum neyse fotoğraflarda göreceksiniz zaten, şimdi ben ne yapayım ağlamaktan başka bişey yapamıyorum törpü diyor törpü benim şikayetlerimin hepsini gidermeyecek revizyon zaten en korktuğum şeydi. Allahım yardım et ya oyy. Yine de sizce törpüyle kemer gider kavisli ve çıkımtısız bir burun olabilir mi bu
Mükemmel burun diye bir şey yok. Varsa da doğuştan oluyor. cerrahi müdahale ile belirli ölçüde düzeliyor burun. bence burnunuz hiç fena değil. kusur aradıktan sonra bulunur. Önemli olan bu kusurların minimal olması. Güle güle kullanın, hiç dert edilecek bir şey burnunuzda.

Ah canım ne deyim ki bilemedim ama hakkını savun o kdar para veriyor bir de acı çekiyoruz istediğimiz gibi olmayınca insan kahroluyor .parasını iade alanlar bile var ya da cimer e şikayet edip süründürenler. Ama inşallah istediğin gibi düzelir burnun

Ben güvenmiyorum benimkine ama benim de sanki ucundan eğriliyormuş gibi fotoğraf atayım size acaba benimki de dolguyla düzelir mi siz de bana ayabilirseniz fikir olur
Buarada 6 ay olmuşsun .6 ay kontrolünü ihmal etme mukakkak git görsün hem dolgu olayını da öğrenirsin ameliyat fotonu da mutlaka görmek iste

Merhabalar burnunuz ne durumda acaba ben de aynı sorunu yaşıyorum revizyon oldunuz mu aynı doktora.bilgilendirirseniz o kadar memnun olurum ki

Arkadaşlarım kardeşlerim 2,5 ay önce yıllardır araştırmasını yaptığım burun ameliyatını oldum keşke olmasaydım diyorum o kadar bitmiş durumdayım ki psikolojim pert aynaya bakıp bakıp ağlıyorum, sorun bir değil bin. Burnumda bandajları çıkardığı andan itibaren bir çıkıntı var sağ tarafında her kontrolde dile getirdim masaj yap dedi her seferinde daha bastırarak masaj önerdi ama geçmiyor ikinci problem burnumun kütük hibi dümdüz kavissiz inmesi radixi çok yüksek bunu söylediğimde de çok takıyorsan törpüleriz onu altı ay bir sene sonra dedi. Bir de burnun dudakla birleşen kısmı çok kalın ve bunlar birleşince çok kötü görünüyor, ha kemer görüntüsünü söylemeyi unuttum neyse fotoğraflarda göreceksiniz zaten, şimdi ben ne yapayım ağlamaktan başka bişey yapamıyorum törpü diyor törpü benim şikayetlerimin hepsini gidermeyecek revizyon zaten en korktuğum şeydi. Allahım yardım et ya oyy. Yine de sizce törpüyle kemer gider kavisli ve çıkımtısız bir burun olabilir mi bu
Mrblar ben de aylardır elvan yüksel’i araştırıyorum. İnstadan sürekli makyajlı filtreli burunları paylaşıyor ama çok emin olamadım. Sorun olmazsa öncesi sonrası fotosu atar mısınız? O kemik sorunu genel de oluyormuş sanırım. Lütfen yardımcı olun.

Canım ben 3. Revizyonumu oldum 12 gün önce. Hepsini aynı doktora oldum. Ve 3 ameliyat arasında her zaman 1 yıl 4 ay gibi bir süre bekledim.İlk iki ameliyatım acık bu sonuncusu kapalı teknik ile oldu. Dediğin gibi hayatı kendine zehir etmene ne gerek var? Sadece burundan ibaret değiliz canım. Hem birisi yüzümüze bakınca inan ki bütün olarak beyin algılıyor. Kendimizi nasıl inceliyorsaj ayna da o sekilde incelemiyorlar bizi. Seni cok iyi anlıyorum kendini begenmiyorsun mutlu değilsin aynaya bakınca burunda ki sorunlar yüzünden. Ben de öyle hissediyordum ama sonrasında boşverdim gitti. Aynaya gecip kendimi incelemeyi bıraktım. Bunlara kafaya takarak şimdi ki zamanı anı kacırıyoruz. Halbu ki 5 dk sonra ölecegiz belki. Belki de sabaha uyanamayacagız. Ben 3 ameliyatımı olmayacaktım eger doktorum benden ücret isteseydi. Dolguyla idare ederim diyordum kendime . Sen doktorunla asla iletişimi bozma. Bağırıp cagırmayla bir sey olmuyor. Ha tabi artık güvenmiyorsan doktoruna bir sey diyemem canım.
Canım geçmiş olsuj aynı doktora ameliyt oldugunu yazmıssın ben 2 yıl sonra aynı doktora burun ucu olacağım nasıl bir süreç biraz aydınlatır mısın lütfen çok kafam karışık ve korku var ustumde cevap verirsen memnun olurum

Eki Görüntüle 2619099 Eki Görüntüle 2619100 İşte benim burnumun iyileşme süreci😊İlk zamanlar çok yıpratmıştım kendimi ama gördümki sadece zamana ihtiyacım varmış. Bir çok kusur ödem şişlik kalkıklık VS makul seviyelere indi şükür. Sizinde böyle olacaktır eminim. Sabır yüksek moral çok önemli 😉
Sanki sizin de mi burun sirtinin hemen yaninda bi cikintiniz vardi? 1 yil sonraki hali harika gorunuyor masallah. Benim 3.ayim burun sirtimin sol tarafina dogru tam sag ve tam soldan belli olmayan fakat cenemin koprucuk kemigi hizasinda oldugu capraz acidan o cikinti kemer gibi gorunuyor gecmez diye cok korkuyorum

kime yaptırdınız burnunuzu acaba?

Bende tavsiye etmiyorum elvan yükseli burnum eski haline göre kötü.
Ankaradaki elvan yukselden mi bahsediyorsunuz. Bu pazar ameliyat oldum harika gecti. İstedigim sekil oldu tabi sisliklerim henuz inmedi . Ustelik ne kanama ne morarma ne ultra bir sisme ne kizariklik yasadim. Gayet tertemiz mis gibi Ve sorularımada yeterli cevabi aninda aldim. Hemsiresi dahi yazdi iyimisin nasilsin diye . Bir yanlislik olmali diye düşünüyorum.

Merhabalar? Nasılsınız? Burnunuz nasıl oldu ödemler inince? Memnun musunuz? Bende elvan hocayı düşünüyorum. Lütfen bilgi verir misiniz?

Ankaradaki elvan yukselden mi bahsediyorsunuz. Bu pazar ameliyat oldum harika gecti. İstedigim sekil oldu tabi sisliklerim henuz inmedi . Ustelik ne kanama ne morarma ne ultra bir sisme ne kizariklik yasadim. Gayet tertemiz mis gibi Ve sorularımada yeterli cevabi aninda aldim. Hemsiresi dahi yazdi iyimisin nasilsin diye . Bir yanlislik olmali diye düşünüyorum.
Evet.Zaten ameliyatlar artık çok kolay geçiyor,sonuçta bi hizmet alıyoruz tabi bunlar olacak ben sonuçtan memnun değilim dikiş izim çok kötü duruyor burum kanadım yarık gibi şuan beklemedeyim düzeltme yollarını arıyacağım benım sansızlığımmı anlamadım ama ben keşke olmasaydım dedim.

Evet.Zaten ameliyatlar artık çok kolay geçiyor,sonuçta bi hizmet alıyoruz tabi bunlar olacak ben sonuçtan memnun değilim dikiş izim çok kötü duruyor burum kanadım yarık gibi şuan beklemedeyim düzeltme yollarını arıyacağım benım sansızlığımmı anlamadım ama ben keşke olmasaydım dedim.

Acaba yara kaynamada keloid falanmi olustu ? Cunku bazi insanlarin yaralarini kaynamasida sizin anlattiginiz sekilde oluyor ama bu ne sizin nede doktorun elinde olan bir durum oluyor . Ne kadar zaman once ameliyat oldunuz ?

Acaba yara kaynamada keloid falanmi olustu ? Cunku bazi insanlarin yaralarini kaynamasida sizin anlattiginiz sekilde oluyor ama bu ne sizin nede doktorun elinde olan bir durum oluyor . Ne kadar zaman once ameliyat oldunuz ?
Hayır keloid değil öyle olsa orta kısımdada olurdu attığı dikişler zaten açıldı bana göre gereksiz bir dikişti ona göre burunu acınca delıklerde eşitsizlik olmuş o yüzden yapılmış ama öncesinde yoktu

Hayır keloid değil öyle olsa orta kısımdada olurdu attığı dikişler zaten açıldı bana göre gereksiz bir dikişti ona göre burunu acınca delıklerde eşitsizlik olmuş o yüzden yapılmış ama öncesinde yoktu
Sizin burnunuzu cok merak ettim oncesi sonrasi varsa gormek isterim açıkçası.

Back