Siz benim burnumu görseniz, hem düşündüğümden çok daha büyük, hem dümdüz hem de sağ tarafında kemer var ki benim eski burnum kemerli değildi. İlk dikişler çıktığında eve gelip saatlerce ağladım. Aynaya bakıp bakıp sabret bir yıl geçsin dedim kendi kendime, şimdi tam bir yıl oldu ama pek bir şey değişmedi maalesef. Revizyonu iyiden iyiye düşünmeye başladım ama kafam çok karışık, kendi doktoruma 1 yıl kontrolüne gitmedim daha muhtemelen düzeltelim diyecektir ama maliyeti ne olur iyi sonuç alır miyim hiç emin değilim. Kaldı ki çok memnun olmadığım icin aynı doktora tekrar bir operasyon daha yaptırmak Çok mantıklı gelmiyor. Farklı doktorlar çok ucuk fiyatlar veriyor. Bir taraftan da 1 yıl daha beklesem mi diyorum çok kararsızım... Hep kendi derdimi anlattım kusura bakmayın, sizin burnunuzu ben kötü bulmadım, gerçekten çok erken henüz ve Doktorların bir bildiği var ki en az 1 yıl beklenmeli deniyor. Biraz sabredip zamanla karar vermek en dogrusu, hep diyorlar ya mükemmel burun yoktur eskisine göre daha güzel burun vardır diye sizinkinin eski halini bilmiyorum ama gayet dogal ve düzgün görünüyor. Estetikli gibi durmuyor. Ben de hep öyle olsun istemiştim ama artık acaba yanlış mi düşündüm, doğal olsun derken abarttım mi diyorum şimdi kendi burnuma bakıp. Sanırım bu çok ince bir çizgi ve biraz da şans.