• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun estetiği 2,5 sorunlu burun(resimli) fikir verin lütfen

çok geçmiş olsun umarım aradığınız doktoru bulmuşsunuzdur

Bende yaklaşık 6 ay önce ameliyat oldum ödemler indikce sanırım gerçek burun ortaya çıkıyor ve ben ödemli halini daha çok seviyordum psikolojim mahvoldu canım seni çok iyi anlıyorum her sabah farklı bi burun ve her hafta dahada iniyor ödemleri sanırım sabretmemiz gerek biraz doktorum daha çok yeni 1 seneye anca inmiş olur ödemlerin dedi ki indikce ucunun kalkıklığıda iniyomuş gibi geliyor Düşücek diye aklım çıkıyor acil destekkk ☹ Fotoğraflarınıda ekledim yorumlarınızı bekliyorumm 😔 Pembe şallı ilk fotoğraf 3. Ay diğeri şuanki 6.ay

Eklentiler

• 7907E45D-703E-4FE6-AEFC-92C8B74BAC14.jpeg
    7907E45D-703E-4FE6-AEFC-92C8B74BAC14.jpeg
    69,4 KB · Görüntüleme: 519
  • 88B7D411-AC61-431C-AA17-D429F5EC35BB.jpeg
    88B7D411-AC61-431C-AA17-D429F5EC35BB.jpeg
    76,9 KB · Görüntüleme: 505
Bende yaklaşık 6 ay önce ameliyat oldum ödemler indikce sanırım gerçek burun ortaya çıkıyor ve ben ödemli halini daha çok seviyordum psikolojim mahvoldu canım seni çok iyi anlıyorum her sabah farklı bi burun ve her hafta dahada iniyor ödemleri sanırım sabretmemiz gerek biraz doktorum daha çok yeni 1 seneye anca inmiş olur ödemlerin dedi ki indikce ucunun kalkıklığıda iniyomuş gibi geliyor Düşücek diye aklım çıkıyor acil destekkk ☹ Fotoğraflarınıda ekledim yorumlarınızı bekliyorumm 😔 Pembe şallı ilk fotoğraf 3. Ay diğeri şuanki 6.ay

Kesinlikle ben de ödenli halini daha çok sevmiştim ödenler indi kusurlar meydana çıktı, ama sizin gayet iyi duruyor maşallah en azından belirgin bir sorunu yok

Eki Görüntüle 2619099 Eki Görüntüle 2619100 İşte benim burnumun iyileşme süreci😊İlk zamanlar çok yıpratmıştım kendimi ama gördümki sadece zamana ihtiyacım varmış. Bir çok kusur ödem şişlik kalkıklık VS makul seviyelere indi şükür. Sizinde böyle olacaktır eminim. Sabır yüksek moral çok önemli 😉
Gerçekten ne kadar çok değişiyor ya :) benimde 2 ay olmak üzere şişlikler var bazen aynaya bakınca şişliklerim de orantısız yandan sıkıntı yok ama önden insanın morali bozulabiliyor demekki burun anca oturacak sabırsızlık ile kendi burnumu bekliyorum şeklini ❤️❤️

Bence burnunuz çok güzel olmuş. Tek bir şey dikkatimi çekti. Hani şu burun kökü var ya iki deliği birleştiren, orası biraz aşağıda mı kalmış? Biraz daha yukarıda olsa daha güzel olurdu gibi geldi bana. Ama genel olarak baktığımda ben güzel bir burun görüyorum, canınızı sıkmayın lütfen.

Çok güzel olmuş :KK55:

Bence burnunuz çok güzel olmuş. Tek bir şey dikkatimi çekti. Hani şu burun kökü var ya iki deliği birleştiren, orası biraz aşağıda mı kalmış? Biraz daha yukarıda olsa daha güzel olurdu gibi geldi bana. Ama genel olarak baktığımda ben güzel bir burun görüyorum, canınızı sıkmayın lütfen.
Aynen öyle aşağıda kaldığı için üçgen gibi birşey oluşuyor orda ve burnu aşağıda gösteriyor hele bir de gülerken korkunç gözüküyor, o kadar takıldığım nokta var ki benim. Biraz zaman geçsin düzelmezse lokal anastezi ya da revizyonla düzeltiriz diyor yani ilkinde yapamayan ikincide düzeltecekmiş ya daha kötü olursa zaten ailem de asla bidaha dokundurtma diyor ben burunla yaşamak zorundayım bu doktor yüzünden. ELVAN YÜKSEL asla kimse ameliyat olmasın bu doktora gözyaşım kalmadı ağlamaktan

Aynen öyle aşağıda kaldığı için üçgen gibi birşey oluşuyor orda ve burnu aşağıda gösteriyor hele bir de gülerken korkunç gözüküyor, o kadar takıldığım nokta var ki benim. Biraz zaman geçsin düzelmezse lokal anastezi ya da revizyonla düzeltiriz diyor yani ilkinde yapamayan ikincide düzeltecekmiş ya daha kötü olursa zaten ailem de asla bidaha dokundurtma diyor ben burunla yaşamak zorundayım bu doktor yüzünden. ELVAN YÜKSEL asla kimse ameliyat olmasın bu doktora gözyaşım kalmadı ağlamaktan

Bakın burnunuz çok güzel. gerçekten iyi ki olmuşsunuz çok güzel olmuşsunuz. Ben sadece "ille de bir kusur arayacaksak şu olabilir" mantığıyla yazdım o mesajı. Yoksa burnunuzun orasının insanların dikkatini çekeceğini hiç sanmıyorum. Çok küçük detaylar bunlar. Önemli olan bütünüdür.

Bakın burnunuz çok güzel. gerçekten iyi ki olmuşsunuz çok güzel olmuşsunuz. Ben sadece "ille de bir kusur arayacaksak şu olabilir" mantığıyla yazdım o mesajı. Yoksa burnunuzun orasının insanların dikkatini çekeceğini hiç sanmıyorum. Çok küçük detaylar bunlar. Önemli olan bütünüdür.
Tabi ki eskisinden iyi durumda ama beklentimi karşılamadı, takıntı yaptım biraz haklısınız aslında herkes aynı şeyi söylüyor küçük sorunlar var evet ama aşırı göze batmıyor, ameliyat olmuş gibi güzel bir burun hissi de vermiyor bana göre. Teşekkür ederim yorumunuz için tekrar :)

Arkadaşlarım kardeşlerim 2,5 ay önce yıllardır araştırmasını yaptığım burun ameliyatını oldum keşke olmasaydım diyorum o kadar bitmiş durumdayım ki psikolojim pert aynaya bakıp bakıp ağlıyorum, sorun bir değil bin. Burnumda bandajları çıkardığı andan itibaren bir çıkıntı var sağ tarafında her kontrolde dile getirdim masaj yap dedi her seferinde daha bastırarak masaj önerdi ama geçmiyor ikinci problem burnumun kütük hibi dümdüz kavissiz inmesi radixi çok yüksek bunu söylediğimde de çok takıyorsan törpüleriz onu altı ay bir sene sonra dedi. Bir de burnun dudakla birleşen kısmı çok kalın ve bunlar birleşince çok kötü görünüyor, ha kemer görüntüsünü söylemeyi unuttum neyse fotoğraflarda göreceksiniz zaten, şimdi ben ne yapayım ağlamaktan başka bişey yapamıyorum törpü diyor törpü benim şikayetlerimin hepsini gidermeyecek revizyon zaten en korktuğum şeydi. Allahım yardım et ya oyy. Yine de sizce törpüyle kemer gider kavisli ve çıkımtısız bir burun olabilir mi bu
Eski burnunuzu yuklerseni daha iyi yorum yapabiliriz. Sadece şu fotoğraflara bakıp yorum yapacak olursam şunu diyebilirim yazdıklarınıza haklisiniz. Radiksten burun sırtına doğru burun kalın iniyor. Burun sırtımda kemer oluşmuş zamanla yükselebilir .Burun bağı da bi değişik olmuş.... hafif kavis istediğinizi ameliyattan önce belirttiniz mi. Normal de sizi görsem burnunuzda acayip bi kusur bulmam. Ama suan bilincli inceleyince evet haklısınız estetil bir burin degil.ins soruny cozersiniz

Merhaba, öncelikle burnunuzu bahsettiğiniz şişlik dışında çok beğendim. Burnunuz çok yeni olduğu için ödem tutma ihtimali de çok yüksek. Ödem çayı içip masajlarınıza devam edin. Tavsiyem yüzüstü uyuyorsanız sırtüstü uyumaya başlayın. 3 ay sonra bile çok farklı olacak burnunuz. 1.5 senede tamamen oturuyor. Lütfen üzülmeyin :(

Çok geçmiş olsun , insanın beklentilerinin karşılanmamış olması çok üzücü oluyor, eğer revizyon gibi bir düşünceniz varsa bence başka bir doktora yaptırmalısınız. Hayatta halledilmeyecek hiç bir şey yoktur , Çok fazla yıpratmayın kendinizi .

Eski burnunuzu yuklerseni daha iyi yorum yapabiliriz. Sadece şu fotoğraflara bakıp yorum yapacak olursam şunu diyebilirim yazdıklarınıza haklisiniz. Radiksten burun sırtına doğru burun kalın iniyor. Burun sırtımda kemer oluşmuş zamanla yükselebilir .Burun bağı da bi değişik olmuş.... hafif kavis istediğinizi ameliyattan önce belirttiniz mi. Normal de sizi görsem burnunuzda acayip bi kusur bulmam. Ama suan bilincli inceleyince evet haklısınız estetil bir burin degil.ins soruny cozersiniz
Teşekkür ederim yorumunuz zaten normal insan burnu gibi ama insan burnu güzel olsun diye yaptırdığı için beklediğini bulamamk çok kötü oluyor umarım çözerim sağolun

Merhaba, öncelikle burnunuzu bahsettiğiniz şişlik dışında çok beğendim. Burnunuz çok yeni olduğu için ödem tutma ihtimali de çok yüksek. Ödem çayı içip masajlarınıza devam edin. Tavsiyem yüzüstü uyuyorsanız sırtüstü uyumaya başlayın. 3 ay sonra bile çok farklı olacak burnunuz. 1.5 senede tamamen oturuyor. Lütfen üzülmeyin :(

Teşekkür ederim yorumunuz için derdimle dertlendiğiniz için, ödem artık çok çok azdır bemce 4 ay oldu şuan hala aynı, o çıkıntı bantlar çıktığı andan itabaren vardı hala var. Düzeleceğini hiç sanmıyorum teşekkür ederim tekrar

Çok geçmiş olsun , insanın beklentilerinin karşılanmamış olması çok üzücü oluyor, eğer revizyon gibi bir düşünceniz varsa bence başka bir doktora yaptırmalısınız. Hayatta halledilmeyecek hiç bir şey yoktur , Çok fazla yıpratmayın kendinizi .

Çok teşekkür ederim yorum yaptığınız için, doktor bana bekle zaman geçtiğinde düzeltelim diyor bende hiç güvenemiyorum güvendiğim başka bir doktora muayeneye gideceğim bakalım, ilkinde yapamayan ikinci de nasıl düzeltsin, revizyon fiyatları da çok yüksek düşünüyorum düşünüyorum çözüm bulamıyorum

Back