Burun dolgusu

siz oncelikle iyi bir yerde gecici olan8ndan yaptirin. memnun kalirsaniz 2 yillik vs dediklerinden yaptirirsiniz. riske atmayin bence once 6 ayligi bir deneyin :)

tekrar ameliyat olmak istemediğimizden dolguya gidiyor tabi kafalar ama böyle riskleri de göze alamam..off bu işe bulaşanlara Allah sabır versin diyorum artık sadece..

tekrar ameliyat olmak istemediğimizden dolguya gidiyor tabi kafalar ama böyle riskleri de göze alamam..off bu işe bulaşanlara Allah sabır versin diyorum artık sadece..

Kesinlikle katılıyorum Rabbim sabır versin hepimize.kimimiz sağlıktan kimimiz farklı beklentilerden dolayı oluyoruz.umduğunnu bulanların dahi asla rahat ve doğal kullanamadığı kırılacak yumurta misaali yaşamaya devam etme çabalarıyla sürüp gidiyo bu tecrübe.burun gerçekten çok komplike bir yapı.karakteri oluşturan bir organ olması sebebiyle doktorlar işin içinden çıkamıyor çünkü Yaratan bizleri kusursuz yarattı bunu tabikiide haşa kul düzeltemez.demem o ki ameliyat olmuş ve sonrasında çökme eğilme olanların bile kesinlikle çok uzman doktorlara bu işi yaptırması gerekiyor.burun kemiğinizin erimesini duvarının çökmesini vs istemiyorsanız mutlaka çok iyi bu işleri bilenlerle görüşmeniz gerekiyor.ve ben doktlarla görüştüğümde burun sırtıma dolgu yapmak için BANA KEMİK YOĞUNLUĞU TESTİ YAPILDI.kemik yoğunluğum düşük çıkınca yapılmaması daha uygun oldu çunkü zaten yoğunluğu düşük kemiğin ustune dolgu yapilirsa çökme olasılığı (olmasa dahi) olmaması için en büyük tedbirdir. Yani demek istediğim nasılki bana bu kararları aldıran uzman doktorlar varsa önceliği insan olan mutlaka onları bulun.yoksa bu burun dolgu vs bütün bunlarin hepsi tamamiyle uzmanından tutun en alt elemanına kadar hepsi ticaret ce döner sermayede doönen ciddi paralardır.sadece bizlerin uyanık olması lazım

Bizim halimizden yine biz anlıyoruz fakat bunlardada vardır bir hayır.belki birileri okurda bu burun ameliyatlarını olmamaları gerektigini biz tecrübelilerden öğrenip soğuk bakarlar.en mükemmel estetikli burun bile yüzdeki altın oraı bozar.estetikli süper burnunu en çok beğenip memnun kalan kişi bile o burnunu doğal kullanamaz.bunlar gerçekler.eğer doğal kullanmamak için oluyorsa tabikiide kendisinin bileceği iştir.ama vicdanen bunları söylemek benim kesinlikle insanlık görevim.insan bi düşünür bunların işi gücü yok mu buralarda geziyo bu sitelerde yazıyo? Maalesef bu durumda oluyorsunuz işte bir başkası daha böyle olmasın diye yaptıranlara dahi moral vermek ya da beğenmeyenlerin revizyon sebebini ögrenip daha kötüsünü yaşamasın doğru revizyonu olsun, dogru dolgu yaptirsin vs bunları anlatmak.biz çektik (lafta değil!yaşıyoruz)siz çekmeyin(özde yaşamayın!) Diye

guzel ve dogal yapildiktan sonra, doktor da isin uzmaniysa ben problem gormuyorum.Hatta yeni burnuyla cok mutlu olan insanlar da var. yuzle orantili ve dogru yapildgi takdirde insanin ozguveninin gelmesini sagliyor.ben de kapali teknikle yaptrdim okdar dogal yapmis ki eskisinden farki yok burnumun ustune bile yatiyorum yaratilisi genlerimiz belirliyor maalesef kotu fenler de alabiliyoruz bazen lutfen herksin burnu yuzune uyumludur vs diye dusunmeyelim. kucucuk suratli kocaman ve yamuk burunlu insanlar var burda nasil bir oran ve estetikten soz edilebilir ki? nasil senin burnun sana yakisiyo denir goz gore gore? nasil ki koca surata kucuk estetikli bjr burun yakismiyorsa bu da yakismiyor.kimseyi yanlis yonlendrmek istemem. muhim olan dogru doktor ve gercekci istekler.benimki eskisine cok yakin hala genis bir burun ama yanlis anlamayin ben kucuk ve kavsli istemiyorum yuzume uyumlu ve duzgun istiyorum..gelin gorun ki eskisini begenmedigim icin ameliyat olmustum zaten hicbir problemim giderilmemis. eylulde tekrar revzyon olacagim. tabi ki tek duam bu sefer istedigim gbi olmasi.bu burun istedigim gbi olmadikca psikolojim duzelmeyecek.

Evet aynı şeyleri söylüyoruz sizde sıkıntı çekiyosunuz şuanda. olmayın dediklerim zaten burnunda hiçbir problemi olmayanlar ama onlara sorarsanız kendilerine göre problemli bir burunları var normal olmayan budur mutlaka psikologa görünmeliler.burnunda sıkıntı olanlara nefes açısından vs öyle olanlara bakınca burun formununda bozuk olduğunu görürüz.temel bozuk olunca çatı taşıyıcı sistem görevi görmez ki benim burnumda küçükken geçirdiğim kazadan dolayı destek yapılar yoktu yani bu ameliyatın ne olduğunu çok iyi biliyorum.burnunun kücük ve kavisli yapılmasını istemeyenlerde ameliyattan sonra kavisli bi burunla karşılaşınca piyango kendilerine patlar.burun komplike olduğu için siz nekadar düz bir sırt istesenizde doktor içerideki sıkıntıyı bildiği için istediğiniz düz sırt tamamı için uygun olmayabilir yani kimi zaman en en en iyi doktor bile size sizin istediğinizi yapamaz o bakımdan burun çok karışıktır doktor o anda ameliyatta neyi uygun görürse orada karar verir içeride yapılacaklara.çok duyarız ben şöyle istemiştim böyle oldu diye bundan kaynaklanır.burunda problemin olmaması zaten kapalı ameliyattır yani destek yapılarda bi sıkınti yoktur vs.bu sebeple kapalı olur.teknik çok şey konuşulabilir evet kiminin burnuna bakarız yüzüne göre büyüktür sanki burnu yapılsa çok iyi olacağını düşündüruŕ ama burnu uzun buyuk olan kişinin aynı oranda kulagıda uzun ya da büyüktür.kusursuzluktan kastettiğim bu.mükemmel bir oran zaten vardır yüzde.kaldıki bilim adamları doğuştan sakat olanların,down sendromlu ya da hilkat garibesi olarak doğanların bile nasıl bukadar kusursuz ve kendi içlerinde nasıl bukadar dengeli yaşabildiklerine şaşarlar.bir insanın kendisiyle barışık olamamasının tek sebebi zihni hastalıklardır.küçükken dalga geçilmiştir bu onun suçu değildir.görüntüsünden ciddi memnun olmayanlarda vardır saygı duyarım yaptırınca yakışanda çoktur zaten lafım bunlara değil.kimi meslegi için bile ameliyat olur yakışır mutlu mesut yaşar hiçbir problemi yoktur ama burunda kısıtlanma hissinin olmaması yalandır.çünkü doktor size burnunuzu darbelerden korumanız gerektiğini tembihler yastığa kafanızı rahatça gömmeniz bu gerçeği değiştirmezki.bu ve bunun gibi sıkıntıları anlatma ihtiyacı duyuyorum benim burnumda bana çok yakıştı bendede bi sıkıntı yok dolgu bile düşundüm sağolsun iyi doktorlar kemik yoğunluğum açısından yaptirmadı tehlikeyi söyledi.bende burda doktorların bana söylediklerini söylüyorum zaten.dolgu yaptıracaklara önce kemik yoğunluğu testi yapın diye söylüyorum.inşallah memnun kalırsınız ve tam anlamıyla istediğiniz gibi olur herşey herkesin gönlüne göre hayırlısıyla olsun inşallah

ne olurdu bunları olmadan önce görseydim okusaydım...

bizim doktor en komplike burnu bile kapali teknikle yapiyor yani revzyonda bile kapali kullaniyor. evet psikolojik birseydir ve burnu istedigi gbi oldugu takdirde bu hastaliktan kurtulup mutlu olabilir. benim buyuk kalmasinin yaninds sol knatta cokukluk vardi o da duzelmemis ve sag ust tarafta kemik cikinti olusmus. Insan soyle bir bakınca michael jackson gbi olmadim en azindan ici kikirdak dolu burnum hala eskisi gbi buyuk yapisiyla pek oynanmamis vs diyebiliyor fakat bir yandan da ben onca parayi bunun icin mi verdim eskisinden hic farki yok diyor. 8-10.000 tl kolay kazanilmiyor. o yuzden su an epey mutsuzum. ve bir sonraki ameliyatta istedgim gbi olmazsa diye dusunmeden edemiyorum. bilmiyorum fakat ben bu burnu duzelttirince sanirim rahatlicam. cunku bu psikoloji isime de engel oluyor, sosyal yasamima da. Tabi cok iyi arastrilmali ne istedigimizi bilmeliyiz. doktorlar da bazen yaparz ederz vs diyor dedignz gbi ameliyattan sonra surprizzz? tomografiler cekiliyor deri kalinligi burun yapisi vs goruluyor muayenede. buna gore hastalara gercekci yaklasmalari ve olabilecek sonuclari soylemeleri gerekiyor.Ama bazen is ticarete de dokulebiliyor dedigniz gbi coook dikkat edilmeli ve uzerinde iyi dsunulmeli.dolgu konusunda kemik yogunlugu testini hic duymamistim. internette de gormedim hic direkt yapiyorlar. dikkat etmek lazim demek. bu arada ilk defa burnu guzel oldugu halde pisman insanlar goruyorum :S ins ben de boyle hissetmem

bu arada burnunuzu cok merak ettim gorebilmem mumkun mu??? :)

üzülmeyin..inanın herşeyde bir hayır vardır.eskiden neleri problem ettiğime bakar şaşardım.insana çok büyük bir ders veriyor hayata bakışınız değişiyor ama hayatımız değişiyor diyede kimse hayata bakışını bizim gördüğümüz açıdan görmesin.gitsin gezsin tozsun kendisiyle barışık olsun başka meşgaleler bulsun bir insanın ancak davranişlarının o kişiyi insan ya da güzellik kavramı kattiğını bilsin diye konuşuyoruz.o zaman görseniz belki yine yapardınız ama hiç olmazsa eminim soğuk bakılırdı.olacak olanın önüne geçilemiyor ama bunları söylememek ben kendime işte bunu yediremem..bukadar şeye üzülmemde birbaşkası daha benim yaşadıklarımı yaşarsa kahroluyorum çunkü ben ne yaşadığımı biliyorum.sizde sakın ümitsizliğe kapılmayın olmuş olan herşeyde bir hayır vardır.sizin daha kötüsüyle karşılaşmamanız içindi belki bu.biz şer görürüz ama aslında daha kötüsü için korudu bizi bu durum.ki bakın ben sağlıktan dolayı olmak zorunda kaldım düşünün sağlık sebebiyle bunları söyleyen birisinden duyuyorsunuz bunları.yani burnumda hem görüntü olarak hemde sağlık açısından problem olmasına rağmen görenleri rahatsız edecek boyutta bir burnu olan birisinden aslında o burnun yüzümde bir denge uyum olduğunu söylüyorum.varın gerisini siz düşünün.psikolog ve psikiyatrlar bile estetik doktorlarının hastaları ameliyat etmeden önce mutlaka ama mutlaka psikologdan bu ameliyatın neden yapılması istediğini açıklamaları için rapor istemeleri gerektiğini ısrarla söylerler.çunkü bu ameliyatların zihni bir hastalıktan mı yoksa gerçekten doğru tespitten dolayı mı ameliyat olmak istediğini anlamak zorunda olduklarını toplum açısından isterki bu ameliyatları olanların çoğunluk kısmında obsesif bozukluklar vs psikolojik sebepler yatar altında.ilaç tedavisiyle o kişinin artık yaşantısındaki normal olması gereken konulara takıldığını ameliyattan vazgeçtiğini görürler.bunlar gerçekler ama maalesef bizim ülkemizde insan kolay harcanıyor.sistem böyle çalışmadığı için ticaretteki iniş çıkışlar gibi ya vurgun yiyorsunuz ya da zirveye oynuyorsunuz.halbuki amaç sıkıntımızın düzeltilebiliyor olması olmalı.yaşadıklarımla bilinçlendirebiliyorsam ne mutlu bana.hepimiz için hep eniyisini hayırlısı ise olsun isterim.

Bizim doktor mu? sizler burada çoğunluksunuz anladığım kadarıyla.bende revizyonun kapalı olarak yapıldığını ilk kez duyuyorum ki revizyonlarda sadece açma işlemi bile 40dk bulabiliyor gittiğim doktorlardan revizyonun bile çok riskli olduğunu duydum kapalı olmasına çok şaşırdım bu yüzden.sizlerin doktorunuzun ismini öğrenebilir miyim rica etsem? ben kalp sağlığım açısından olmak zorundaydım anlattiklarımın hiçbiri pişmanlıkla ilgili değil.mesajı almak isteyen için sadece öneri tedbir bilinçlenmek doğru adımı atmak.birçok paylaşımımda burnunuzda ciddi bi problem yok ve memnun değilseniz ameliyat yerine dolguyu araştirin bile yazan biriyim.amacim probleme doğru çözümü bulmak.mesela burnunuzdaki asıl problem burun ucunuzdadir ama siz tamamına estetik yaptirirsaniz yanliş bi çözüm olur.sorun burun kanatlarinizdaysa lazerli burun estetigi rinoplasti yerine. çözümü sorunun oldugu yere dogru uygulamayı yapmaktır.belki hiç estetik gerekmeyecek yüze yanaklara sakaklara kaşlara rötüşla çözülecek?işte doktor size problemin aslında ne olduğunu söyleyendir.bu ülkede bunun hakkını veren insanlar vardır eminim herkes aynı katagoride değil ama maalesef doktor yerine biz hasta olarak kendimiz yüzümüze tespit koyup burun diyoruz halbuki neden başkadır.doktor ne için var?size burun değil yüzünüzün şurasına şunu yaparsak doğru olur ya da gerçekten problem burunsa doğru uygulamayı yapmasıdır bence..bendeki tek uygulama rhinoplastiydi yoksa çok araştırdım.pişmanlık değil yanlış anlaşılmasın.8-10 bin revizyonlar 15bine variyor? Bu paraları canınıza değil malınıza verin yatırım yapın diye doğru uygulama yapılması şart söylediklerimin hiçbiri pişmanlığın yanından geçmiyor.atarım resmimi güzel bir burun zaten hiçbir problemi yok çok şükür.ameliyat olduğum zamanlarda çok kişiye attım burada fotoğraflarımı süreci doğrulamak için konuştuğum herkesde çok yardımcı oldu süreci doğrulamak için atıyordum resimlerimi bunun dışında resmimi atmak istemiyorum..

Cok dogru tespitlerde bulunmussun agzina saglik..benim de psikolojik bir hataymis olduktan sonra anladim..benim burnum kotu deildi simdi de kotu deil ama aklim eski ifademde yuzumun ahenginde kaldi cabalarim hep eskiye donebilmek..simdi tuttum bu ince dudaklari napicam ay bu yanaklari nasil eriticem derdindeyim..cunku denge ve uyum kayboldu bunlari okuyan ameliyat olmamis biri malesef anlayamiyor..hala bana burnun ne guzel simariklik yapiyosun diyenler de var ama kendimi ifade edemiyorum iste basina gelmeyen anlamiyo..

Kesinlikle başına gelmeyen anlayamıyor ve sizi çok iyi anlıyorum bendede herkes beğeniyor nekadar yakıştıgini söylüyolar ama mesele yakışması ya da çok daha güzel olması değil uyumun ve dengenin bozulması.burun estetiģi yaptiranların kaşlara kontür üst dudağa dolgu yanaklara dolgu alna dolgu çene estetiği kulak estetiği yapmalarınin nedenide bu zaten çunkü yüzün tamamı altın orandır nekadar kemeriniz olursa olsun aynı şey geçerlidir.bende çok uğraştım çok araştırdım bu duruma bakarsam yüzümü burun sırtımı kulaklarımı doldurara doldura var olan mimiklerimi de kaybetmek istemediğim için vazgeçtim.revizyon tehlikesi için dolgu yapılabilir ama o da kemiğe kötü etki etmezse bunu da bilemezsin.çok karışık olaylar mükemmel olur herşey yolundadir 10sene sonra burun ucun düşer vs vs çevremde çok var 7sene dayandı burnu doktorla hiçbir ilgisi yok tamamen kişinin kemik kıkırdak yapısıyla ilgili yani doktoruda dört dörtlükken.sabır cidden oyüzden çökme ya da düşme gibi sorunlar olmadıkça artık yüzümle uğraşmamaya karar vermekle sonuçlandı benim sürecim.yine soranlara mutlaka yardımcı olmalıyız ama şu konudaki fikrimde hiçbir zaman değişmeyecekki o da Ameliyat herhangi bir şeyin en en son çözümüdür yani o ameliyata gelene kadar milyon tane tedaviyle ameliyat olmayabilirsiniz bence en iyi seçenek bu.en en iyiside kendisiyle kişinin barışiık olması.öyle bir burna sahip değilsin işte kabul et :)

A
aynen oyle cnm o nefret ettigim dogal burnumun fotolarina bakiyorum yuzumle uyumu uc kikirdaklari ne kadar guzel ve duzenliymis yuxun kivrimlarina uygun buyumus heleki o uc kikirdaklar harikaymis simdi sipsivri bi burun ucum var igrencburun sirtim yok yanaklar one firladi burun iceriye girdi allahim deliricem artik 1 yil oldu hala icimden atamadim acisini burdan dr tavsiye edenlerin de vebali var benim bu hale gelmemde

Evet bizim doktor. Ben bi arkadasmla beraber ameliyat oldum .kendisi bu forumds degil ama aliskanlik olmus.Isimini vermek istemiyorum. Cunku memnun degilim ve 1 yilim da dolmadi.(oturmasi icin gecen sure) 1 yil dolunca burnumun resmini ve ismni de paylasirim gerekirse. benim eski halini hic degstrmemis ayni zaten. madem burnum guzeldi niye ameliya ihtiyacin yok vs demedi? ya da sadece ucunu duzeltelim vs demedi... herkes para kazanma derdinde maalesef kimse bize gerek yok ya da sorun asil su kisminda demiyor.Ben de burdan okudugum yorumlarla onu secmstim.hicbirine guvenmiyorum artik kendim de hayatta kimseyi tavsiye etmem.Ayrica burda bi arkadas vebal vs demis kimse vebal altnda degil.. o yaptiranlar memnundur ben memnunum tavsiye ediyorum demistir size kimse gdip zorla ona olun demiyor. tabi sahte hesap actirip gercek hastaymis gbi guzel guzel yorumlarla insanlari etkileyenler haric...

Slm geçmiş oksun diyim önce.
Bukadar açık yürekli olmanız çok hoşuma gitti
Bende oek sevmem burnumu ama ameliyata asla cesaretim yok bide tek tarafında burun kanadında çöküklük var doğuştan gelen karakteristik bişey kaza vs değil. Sadece bu düzeltilse yeter bana ama çok korkuyorum ve hiç güvenmiyorum dr lara. Siz neden kullanamıyosunuz burnunuzu ne gibi problem oluyo?
Benim gibi olanlara ne yapılıyo bi fikriniz varmı

burnunu bence sev,ben eski burnumu öyle özlüyorum ki ah ah anlatamam..yani hep sölüyorum insanlar sizin yüzünüze bakıp oha burna bak demedikleri sürece olmayın ameliyat hiç birşey doğalı gibi olmuyor..benim burnum çok küçültüldü ve kalkık, eskisi uzun ve hafif kemerliydi meğerse esas yüzüme anlam katan burnummuş..neyse velhasıl burnunuzda doğuştan olan çökme için en iyi tavsiye tabi ki dolgu..dolgu geçici ama tekrarlandıkça kalıcılığı artıyormuş bence denemeye değer geçici şeylerden de korkmamak lazım.

Bu konularda en ufak bi bilgim yok. Dolguyuda şimdi burda öğrendim. İnşallah sende atlatırsın sorunlarını. Çok teşekkür ederim samimi cvbın için

Villien sen kime ameliyat olmustun? cok kavisli gozukmuyor aslinda dogal gbi ama sirti daha yuksek olsa dumduz olsa dahs cok sevecektin sanirim

Kesinlikle vebal altina firildigini dusunuyorum ben burdan adres su surdan ulasin gidin gorusunle gittim sadece gorusmeye gitmistim kendimi 2 hafta sonra ameliyathanede buldum cunku algimla oynandi burnun cok kotu vs dendi gonderildigim yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…