Burun dolgusu Ankara

ipekkl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2018
2
0
1
26
Merhabalar arkadaşlar sitede yeniyim yardımınıza ihtiyacım var . Ankarada burun dolgusu yaptırım memnun kaldığınız bildiğiniz güvenilir yerler varsa bilgi verir misiniz? Ankaradayken görüşmek istiyorum bir hafta içinde şehir dışına çıkacağım çünkü. Lütfen fiyat ve hekim bilgisi verir misiniz:))

Mehmet Akgün ü öneririm kızılayda kliniği aratırsan çıkar işinde başarılı bir doktor ve ben tüm işlemlerimden çok memnunum hayli zamandır da herşey için giderim.

Çok teşekkürler:) peki dolgu fiyatı hakkında biginiz var mı son yaptırdığınız işlemden yola çıkarak? Mehmet beyi çok sık duydum ama işlem yapıldıktan sonra hiç ilgilenmediğini yazdıklarını görünce vazgeçmiştim

Burun dolgusu yaaptırmadım ama dudak dolgusu ve zayıflama gibi konularda çok yardımcı oldu Mehmet Akgün ben en son dolgu işlemim için 900 lira ödemiştim.1 dolgu kullanıldı üst dudağım için ilgi konusunda da işlem yapıldıktan sonra telefonla çağırıldım kontrol zamanlarım haber veriliyor.Herşey gönlünüzce olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…