• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun deliklerinde asimetri

sudiss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2023
4
0
1
24
Merhaba arkadaşlar, 2 hafta önce ameliyat oldum ve bugün bantları çıkardım. Burun deliklerinde ufak bir asimetri var gibi. Ödemden dolayı mıdır, yoksa kalıcı bir şey midir? Burun aparatı kullansam yardımı olur mu acaba? 2 haftaya doktorla muayenem var ona da danışacağım ama şimdiden merak ettim.

Merhaba arkadaşlar, 2 hafta önce ameliyat oldum ve bugün bantları çıkardım. Burun deliklerinde ufak bir asimetri var gibi. Ödemden dolayı mıdır, yoksa kalıcı bir şey midir? Burun aparatı kullansam yardımı olur mu acaba? 2 haftaya doktorla muayenem var ona da danışacağım ama şimdiden merak ettim.
Çok erken endişe etmek için üzülmeyin çok önemlidir şuan

Doktorum mutlaka ilk ay aparat kullanılması gerektigini soyleyip şiddetle oneriyor. Mutlaka ödemdir ama aparat tavsiye ederim
Birinci hafta kontrolümde sormuştum kullanmalı mıyım diye, gerek olmadığını ve deliklerimin zaten eşit olduğunu söylemişti ama bantları evde çıkarınca farkettim asimetrik olduklarını. 1. ay kontrolümde tekrar soracağım bakalım umarım ödemdir.

Back