• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun Deldirmek

withoutyou

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2016
1.909
3.121
53
27
Uzun zamandır karar veremiyorum. Ama sanırım artık deldireceğim :D
Burnunu deldirenler bana yardımcı olabilir mi? Acıyor mu, ne kadar sürede kapanır çıkarsam, bakımı nasıl, iltihap kapar mı öğrenmek istiyorum. :)

Geçenlerde bir üye pişmanlığından bahsediyodu ama kim olduğunu hatırlayamadım

Evlenmeden önce tam 3 defa deldirdim. Çokta yakistirirdi herkes ama hep iltihap kaptı. Kaç kez doktora gittim vücudun metali kabul etmiyorum dedi. Ne kremler surdum de geçmedi. Kız kardeşim benle birlikte deldirdi hiçbişey olmadı ben ondan sonra 2 kez daha deldirdim hep yara oldu. Ağrısı da cabasi. Iyi düşünün bence. Bu arada ben şu an kullanmıyorum zaten yaradan dolayi takmadım kapandı.

Lisede deldirmiştim 15 yıl gecti üzerinden hiçbir sorun yaşamadım kişiye göre değişiyor böyle şeyler.
Hiç mikrop kaptırmadım ilk ay dikkat ettim sonra benden bir parça oldu...
Tavsiyem burnunuz tam olarak iyileştikten sonra halka küpe kullanmanız çünkü böylece küpe burnunuzdan düşmez ve kapanmaz...Sabit durduğundan müdahale etmenize gerek kalmadığı içinde mikrop almazsınız..

Üç kez deldirdim beş altı kez de kendim deldim.
Burun acayip bir organ, hızmayı çıkarınca iki saatte kapanıveriyor o delik nedense.
Evet deldirince acıyor. Evet iltihap da kapıyor iyi bakmaz temiz tutmazsan.

Bir kez deldirdim bir hafta onların taktiği (bnm sectigim hizmayı) cikarmamam söylendi tabancayla deldi çok çok az acidi ama bnm canım kolay kolay yanmaz zaten ☺ bikaç gun biraz acio tabi sonra değiştirdim canım sıkıldıkça bi sorun yasamadim ama hiç uzun süre çıkardığım olmadı ama cabuk kapanio die biliorum ...

9 senedir burnum delik.. çok seviyorum :KK37:
Bazen hızma düşünce kendimi eksik hissediyorum:-)
İlk deldirdigimde iltihap olmuştu ama 2.sefer aynı sorunu yaşamadım temiz bakarsan bişey olmaz, deldirirken çok acımıyo ama tabi bazen hızma degiştirirken yine acıyo:KK39: biraz meşakatli bi iş iyileşene kadar falan :KK66:

Ben 14 yaşımda deldirdim. Şimdi 30um.
Bir sorun cikmadi. Kuyumcudan altin piercing almışdi annem.

Bakimi normal yüz bakimi yani... cikario yüzümü yikardim.

6 senedir takmiyorum meslek dolayi...hala kapanmadi. Oldugu gibi duruyor. Sorun yoj benim icin. Belki birgün yine takarim

Back
X