- 2 Eylül 2016
- 190
- 216
- 103
- 29
Yanlış anlamayın ama İran ve Türkiye inanılmaz kötü bir şöhrete sahip burun ameliyatı konusunda ama dediğiniz gibi iyisi kötüsü var. Bizimkiler kötülüğü kısa burunlar yapmaları çoğu insanı botched bıraktı Realself olsun Reddit olsun.Ben de burun ameliyatı oldum ve aldığım en doğru karardı. İyi ki yaptırmışım. Çok mutluyum.
Ayrıca, Türk doktorları kötü yapıyor diye yerilmiş. Her milletten doktorun iyisi vardır kötüsü vardır. İngiltere de olsam ben de Türkiye de olmayın derdim. İstediğin zaman ulaşamayacağın bir doktora niye ameliyat oluyorsun ki ?
Ayrıca bence şans işi değil burun ameliyatı. Ben olmadan önce instagramdan bir sürü hastayla konuştum. Konuştuğum insanların da çevresinden birsürü kişi aynı doktora olmuş. Bir tane bile memnun olmayan yoktu. İnternette kötü yorum var mı inceledim. Doktora 40 tane soru sordum. Ve en sonunda kötü olmayacağına emin oldum.
Her ameliyat risk taşır. Ama bu iyi doktorda yüzde 5 veya 10 iken kötü doktorda yüzde 60 idir. O yüzden iyice araştırmadan ameliyat olursanız elbette mutsuz olursunuz.
Ben de sizin gibi ameliyat ettiği 5 kişiye yazdım 1’i memnun değildi yamuldu demişti ama yine burnu doğal ve güzel duruyordu. Doktorla da baya konuştum böyle istemiyorum şöyle istemiyorum septum deviasyonum vardı, burnumu yapan doktorum hariç bu işlerle ilgilenen bir abim var ona atmıştım burnumu kıkırdak eğriliğini düzeltmek zordur sancılı geçer ama çok başarılı geçmiş dedi. Bence bizim insanımızın beklentisi çok farklı. Veya durum plastik cerrahlar ile kbbci doktorların yeteneğine bağlı olabilir çünkü plastik cerrahların burnu iyi tanımadığı için genellikle bir süre sorun yarattığını okumuştum ben. Bu arada size tamamen katılıyorumBen de burun ameliyatı oldum ve aldığım en doğru karardı. İyi ki yaptırmışım. Çok mutluyum.
Ayrıca, Türk doktorları kötü yapıyor diye yerilmiş. Her milletten doktorun iyisi vardır kötüsü vardır. İngiltere de olsam ben de Türkiye de olmayın derdim. İstediğin zaman ulaşamayacağın bir doktora niye ameliyat oluyorsun ki ?
Ayrıca bence şans işi değil burun ameliyatı. Ben olmadan önce instagramdan bir sürü hastayla konuştum. Konuştuğum insanların da çevresinden birsürü kişi aynı doktora olmuş. Bir tane bile memnun olmayan yoktu. İnternette kötü yorum var mı inceledim. Doktora 40 tane soru sordum. Ve en sonunda kötü olmayacağına emin oldum.
Her ameliyat risk taşır. Ama bu iyi doktorda yüzde 5 veya 10 iken kötü doktorda yüzde 60 idir. O yüzden iyice araştırmadan ameliyat olursanız elbette mutsuz olursunuz.
İran baya berbat İranlı kadınlara bakarsanız anlarsınız ama Türkiye konusunda katılmıyorum yaYanlış anlamayın ama İran ve Türkiye inanılmaz kötü bir şöhrete sahip burun ameliyatı konusunda ama dediğiniz gibi iyisi kötüsü var. Bizimkiler kötülüğü kısa burunlar yapmaları çoğu insanı botched bıraktı Realself olsun Reddit olsun.
Yabancı forumlarda hiç önermiyorlar maalesef. Botched kalıp doktor dönüş alamayan çok hasta varmış ama bu doktorlar öyle bilinmeyen doktorlar sa değil ya. Çok ünlü doktorlar gördüm aralarında.İran baya berbat İranlı kadınlara bakarsanız anlarsınız ama Türkiye konusunda katılmıyorum yabilmiyorum genelde yapılan burunlar çok doğal geliyor bana
Ya benimki çpk erken dönem biliyorum ama ben de sordum arkadaşım vardı yaptıran ama maalesef şu an için nefesimde bir sıkıntı olmasa bile aşırı derecede kalkık kendisi ineceğini söyledi. Hayırlısı bakalım yaBen de sizin gibi ameliyat ettiği 5 kişiye yazdım 1’i memnun değildi yamuldu demişti ama yine burnu doğal ve güzel duruyordu. Doktorla da baya konuştum böyle istemiyorum şöyle istemiyorum septum deviasyonum vardı, burnumu yapan doktorum hariç bu işlerle ilgilenen bir abim var ona atmıştım burnumu kıkırdak eğriliğini düzeltmek zordur sancılı geçer ama çok başarılı geçmiş dedi. Bence bizim insanımızın beklentisi çok farklı. Veya durum plastik cerrahlar ile kbbci doktorların yeteneğine bağlı olabilir çünkü plastik cerrahların burnu iyi tanımadığı için genellikle bir süre sorun yarattığını okumuştum ben. Bu arada size tamamen katılıyorum
İniyo baya hatta ben daha fazla inmesini istemiyorum bile JAJJSJWJJDJWJDYa benimki çpk erken dönem biliyorum ama ben de sordum arkadaşım vardı yaptıran ama maalesef şu an için nefesimde bir sıkıntı olmasa bile aşırı derecede kalkık kendisi ineceğini söyledi. Hayırlısı bakalım ya
İnşallah benim de öyle olur ya. Revizyon için uğraşmak istemiyorum tekrar. Umarım senin de kalır öyleİniyo baya hatta ben daha fazla inmesini istemiyorum bile JAJJSJWJJDJWJD
Bu arada doktorunuz kimdi?İniyo baya hatta ben daha fazla inmesini istemiyorum bile JAJJSJWJJDJWJD
İran kötü üne sahip ama Türkiye için aynısı geçerli değil bence. Yani hele bu alanda İran ile Türkiye'nin bir tutulmaması gerek. Değiller çünkü.Yanlış anlamayın ama İran ve Türkiye inanılmaz kötü bir şöhrete sahip burun ameliyatı konusunda ama dediğiniz gibi iyisi kötüsü var. Bizimkiler kötülüğü kısa burunlar yapmaları çoğu insanı botched bıraktı Realself olsun Reddit olsun.
Tamam da ben Türkçe biliyorum. Hocanın hastalarıyla konuştum arkadaşlarım o hocaya oldu. Stili de gayet doğal duruyordu. Adam yine bana kısa ve dik bir burun verdi gerçi daha 20.gündeyim ama. Sizin tecrübenizin iyi olması herkes için iyi olduğu anlamına gelmiyor ki. Siz hangi doktora ameliyat olmuştunuz ?İran kötü üne sahip ama Türkiye için aynısı geçerli değil bence. Yani hele bu alanda İran ile Türkiye'nin bir tutulmaması gerek. Değiller çünkü.
Ben de bir sürü yabancının videolarını izledim. Türkiye deki doktorları övüyorlardı. Hatta yurt dışında Avrupa ve Amerika'daki ameliyat olup nerdeyse burunlarını kaybetmiş insanlar da gördüm.
Türkiye'de kötü ameliyat deneyimi olanları da gördüm. O da kendi iş bilmezlikleri. Taaa hiç bilmedikleri başka bir ülkedeki kendi dillerini tarım yamalak konuşan barbie burun yapan insana ameliyat olurlarsa olacak olan budur.
Benim durumum maalesef. Çpk çok çok pişmanım gerçi 20 güm oldu ama doktor biçmiş bırakmış.hayal ile gerçegin farklı olmasından kaynaklı domuz burun ile bir ömür geçirmek istemezdim öbür türlü diyorsun allah beni böyle yaratmış ama bir insan bozdumu bu insana koyar ve dalga konusu olursun parası ile çirkinleşti derler ve alay edenler olur
Geçmiş olsunBenim durumum maalesef. Çpk çok çok pişmanım gerçi 20 güm oldu ama doktor biçmiş bırakmış.
evet diyorum kimse anlamıyor doktorlarımızı herkes ama herkes karalıyor ki ben şahidim o yüksek fiyat alan egosu gökte olan ünlü doktorlar bile ne pislikler yapmıslar. baska doktoru kendi adına ameliyata sokma mı dersin, olumsuz yorumları silip hastayı tehdit etmeler mi, ayrıca hasta azıcık sikayetci olsun hemen ghostinge baslıyorlar. Bunlar yabancu hastaya yapılıyor diye size yapılmayacak degil bugün oh olsun dediğiniz- ki bu bence cok ama çok fena fesat bir düşünce- yarın başınıza gelebilir. doktorlarımızın iş etiği yok.Yanlış anlamayın ama İran ve Türkiye inanılmaz kötü bir şöhrete sahip burun ameliyatı konusunda ama dediğiniz gibi iyisi kötüsü var. Bizimkiler kötülüğü kısa burunlar yapmaları çoğu insanı botched bıraktı Realself olsun Reddit olsun.
aynı durum, biçip bırakıyorlar barbie burun diye. sanki herkesin yüzü fındık kadar. türk milletinin kafası da yüzü de genelde genis olur. bu yüze bu burun olur mu? simetrik bile yapamıyor çoğuBenim durumum maalesef. Çpk çok çok pişmanım gerçi 20 güm oldu ama doktor biçmiş bırakmış.
Evet benimde doğal bir güzelliğim vardı. Dolgun yanaklar Göz önünde olan gözlerim vardı. Tek kusurum burnumda kemer olmasaydı. Ameliyatla düzeltilirse benden güzeli yok diyordum. Ama çok büyü konuşmuşum. Adam sadece kemerimi değil burnumu komple değiştirmiş. Kaydırak gibi bir burun yapmış bu da burnumun eskiye göre daha uzun gözükmesine neden oluyor ve o ameliyata sonra o dolgın yanaklar gitti. Dümdüz bir yüz çıktı ortaya sanki burun estetiği değil de yüz değiştirme ameliyatına girmişim. Beni hergören ne kadar zayıflamışsın deyip duruyor. Eskiden de zayıftım yüzüm çok toplu olduğu için kilolu gözüküyordum. Ve şuanda ne kasar kilo alırsam alayım yüzüm hep zayıf. Hayatımın en kötü kararını vermişimSana yüzde yüz katılıyorum çok güzel ifade etmişsin. Benim doğal halim güzelken hafif bir kemer yüzünden gittim amelyat oldum 1 yılı geçti halen kendime gelemedim Allahım ben ne yaptım diye
herkes der ya yüzde güzelliği belirleyen burundur diye yanlışmış dünyadaki en ünlü doktorun röportajını izlemiştim göz güzelliği en önemlisiymis .Bence zamanla burnunuza alışırsınız gözlerinizi öne çıkaran makyajlar yapın daha iyi olurEvet benimde doğal bir güzelliğim vardı. Dolgun yanaklar Göz önünde olan gözlerim vardı. Tek kusurum burnumda kemer olmasaydı. Ameliyatla düzeltilirse benden güzeli yok diyordum. Ama çok büyü konuşmuşum. Adam sadece kemerimi değil burnumu komple değiştirmiş. Kaydırak gibi bir burun yapmış bu da burnumun eskiye göre daha uzun gözükmesine neden oluyor ve o ameliyata sonra o dolgın yanaklar gitti. Dümdüz bir yüz çıktı ortaya sanki burun estetiği değil de yüz değiştirme ameliyatına girmişim. Beni hergören ne kadar zayıflamışsın deyip duruyor. Eskiden de zayıftım yüzüm çok toplu olduğu için kilolu gözüküyordum. Ve şuanda ne kasar kilo alırsam alayım yüzüm hep zayıf. Hayatımın en kötü kararını vermişim
Ne zaman olmuştunuz ameliyatı?Evet benimde doğal bir güzelliğim vardı. Dolgun yanaklar Göz önünde olan gözlerim vardı. Tek kusurum burnumda kemer olmasaydı. Ameliyatla düzeltilirse benden güzeli yok diyordum. Ama çok büyü konuşmuşum. Adam sadece kemerimi değil burnumu komple değiştirmiş. Kaydırak gibi bir burun yapmış bu da burnumun eskiye göre daha uzun gözükmesine neden oluyor ve o ameliyata sonra o dolgın yanaklar gitti. Dümdüz bir yüz çıktı ortaya sanki burun estetiği değil de yüz değiştirme ameliyatına girmişim. Beni hergören ne kadar zayıflamışsın deyip duruyor. Eskiden de zayıftım yüzüm çok toplu olduğu için kilolu gözüküyordum. Ve şuanda ne kasar kilo alırsam alayım yüzüm hep zayıf. Hayatımın en kötü kararını vermişim
Valla bakalım ya benimki de indi baya ama hala yüzüme uygun değil. Sen uzattır ben de arkandan geliyorumaynı durum, biçip bırakıyorlar barbie burun diye. sanki herkesin yüzü fındık kadar. türk milletinin kafası da yüzü de genelde genis olur. bu yüze bu burun olur mu? simetrik bile yapamıyor çoğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?