• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun ameliyatından niye kimse memnun değil

kaynak isteyen facebooktaki 30 bin kişilik gruplara bakar. ingiliz haberlerine bakar. canım sen memnunsan cevren memnunsa ne mutlu. şanslı azınlık olarak hayatınıza devam edebilirsiniz. hala neyi iddia ediyorsun anlamıyorum. 30 tane yabancıların whatsapp grubuna üyeyim artı facebook grupları hepsinin burnu türkiyede mahvolmus. şimdi baska ülkelerde iyi doktor arıyorlar düzelttirmek için. bazısının da parası yok yine türkiyede doktor arayıp bulamıyor
Ablacım burnundan memnun olmayan insanların gruplarına girersen elbetteki böyle yargıya ulaşırsın sana diyorum ki bana bir makale sun ben de bakayım merak ediyorum cünkü

Ablacım burnundan memnun olmayan insanların gruplarına girersen elbetteki böyle yargıya ulaşırsın sana diyorum ki bana bir makale sun ben de bakayım merak ediyorum cünkü
facebooktakiler memnun olmayanlar degil türkiyede revizyon olanlar yada türkiyede estetik olanlar. gir bak ingilizce biliyorsan. 100 tane grup var sana hangisinin linkini atayım. sen neden merak ediyorsun ki sen memnunsan halinden neden kurcalıyorsun? bir makale tabiki yok fakat ingiltere özellikle ısrarla türkiyeye estetik ameliyatlara gitmeyin diye uyarıyor her allahın günü haberiz orada.

facebooktakiler memnun olmayanlar degil türkiyede revizyon olanlar yada türkiyede estetik olanlar. gir bak ingilizce biliyorsan. 100 tane grup var sana hangisinin linkini atayım. sen neden merak ediyorsun ki sen memnunsan halinden neden kurcalıyorsun? bir makale tabiki yok fakat ingiltere özellikle ısrarla türkiyeye estetik ameliyatlara gitmeyin diye uyarıyor her allahın günü haberiz orada.
Ekonomisi kötü diye ülkeye gelen adam önüne gelene ameliyat yaptırmasın o zaman :D bu hala bi kaynakça değil ben insanlara korku saldığınız için bilimsel veri istedim siz hala Facebook diyorsunuz

Ekonomisi kötü diye ülkeye gelen adam önüne gelene ameliyat yaptırmasın o zaman :KK70: bu hala bi kaynakça değil ben insanlara korku saldığınız için bilimsel veri istedim siz hala Facebook diyorsunuz
Bilimsel veriler de oralardan toplanıyor. Seninki de bilimsel veri değil. ben memnunum ebem memnun o halde yaşasın türk doktorları.

Abi memnunsan bi sal yani… 1 aylık araştırmayla memnunsan sal yani şanslısıb işte. kendi doktorunu öv ama türk doktorlarının övülecek tarafı kalmadı…

Bilimsel veriler de oralardan toplanıyor. Seninki de bilimsel veri değil. ben memnunum ebem memnun o halde yaşasın türk doktorları.

Abi memnunsan bi sal yani… 1 aylık araştırmayla memnunsan sal yani şanslısıb işte. kendi doktorunu öv ama türk doktorlarının övülecek tarafı kalmadı…
Offff ablacım kendin 3 ameliyattan memnun değilsin diye sonucu aşırı kötü olanlar grubuna girip kafayı bununla bozmuşsun 😭😭 sizden makale istedim zaten madem bilimsel veri oradan toplanıyor ve cidden merak ettiğim için soruyorum bunu az çok sosyal medyadasınız tiktok Instagram vs sürekli paylaşanlar arasında memnuniyetsizlik görmedim sizin dediğiniz çarpıcı geldi ben de yazılı metne dökülmüş veri istedim

Offff ablacım kendin 3 ameliyattan memnun değilsin diye sonucu aşırı kötü olanlar grubuna girip kafayı bununla bozmuşsun 😭😭 sizden makale istedim zaten madem bilimsel veri oradan toplanıyor ve cidden merak ettiğim için soruyorum bunu az çok sosyal medyadasınız tiktok Instagram vs sürekli paylaşanlar arasında memnuniyetsizlik görmedim sizin dediğiniz çarpıcı geldi ben de yazılı metne dökülmüş veri istedim
senin de 3. burun ameliyatın olunca görürüm kafayı neyle bozuyorsun:) Daha 10. gününmüş iddialı konuşma…

senin de 3. burun ameliyatın olunca görürüm kafayı neyle bozuyorsun:) Daha 10. gününmüş iddialı konuşma…
Iddiali konuşmuyorum hiç bir zaman konuşmadım. 1.5 ay oldu burnumda bariz hoşuma gitmeyen şeyler var ama 6 ayımı doldurmadan insanlara felaket tellallığı yapmıyorum. Türk doktorları çok kötü ameliyat olmayın demiyorum veya allahın verdiği burnu bozmayın demiyorum. Siz geçirdiğim ameliyatlar sonucu bu kanıya vardınız ve insanları böyle yönlendiriyorsunuz

Ayrıca bu tamamen şans işi bunu bilmek gerekiyor. Vurguladığım şey o önceden de bunu demeye çalıştım burda hanımların burun konulu başlıklarının neredeyse çoğunu inceledim revizyonluk burunlar vardı üzücü mesela bir hanımefendi 2. Revizyonunu Türk doktora yaptırmıştı çok memnun bunların şans işi olduğunu bilerek yorum yapalım🙏🏻

zaten insanlar dogal istiyorlar. bizim burdakiler barbie burun diye ufacık burnu kesip koyuyorlar. burun küçülünce geri dönüşü de çok zor. ufak yüze ufak burun olur da yüz büyükse barbie burun olur mu? herkese tek tip burun, flat columella… domuz tipli burun dolu ortalık.bu sebeple bir çok insan şikayetçi. biz böyle istemedik diye şikayetçi olanlar var bir de doktor hatalarından burnunda bir sürü deformite olanlar var. dava açsan türk adaleti kaç sene sürer bir de yabancıyız ne yapacağız bilmiyoruz diyorlar.
Valla onların yaptığınıda bizim toplum beğenmez bazıları gerçekten aşırı doğal yani adam kemeri almış ama burnu hiç kaldırmamış burun düşük sanki hiç ameliyat olmamış yada kemeri yeterince törpülememiş kemer gitmemiş,asimetrisi olan burnu hiç küçülmemiş hala yayık ve büyük olan çok insan gördüm.evet türk doktorların adı çıkmış kaydırak burun yapıyorlar diye ama kendileride hiç güzel yapmıyor bence şahsen türk doktorlarını tercih ederim onlarınkide 0 sıfır estetik ameliyat oluyorsak en azından var olan sorunlardan kurtulmak içinde oluyoruz 0’a yakın değişimdende buradaki çoğu insan memnun olmaz insanlar yaptırdığıma değsin güzel görünsün ister.onlarda gelip ucuz diye burada olmasınlar hep yazdım ben onların konularına burada ameliyat olmayın ne kontrole gelebiliyorsunuz ne hak arayabilirsiniz ordan vekalet verecekte dava takip edecekler zor işler bunlar herkes kendi ülkesinde olsun.çokça berbat edilmiş canada amerika ve avrupada ameliyat olmuş insanda vardı redditte bizim doktorların adının çıkması bizimkilere dışarıdan çok gelen olduğu içindir.

Valla onların yaptığınıda bizim toplum beğenmez bazıları gerçekten aşırı doğal yani adam kemeri almış ama burnu hiç kaldırmamış burun düşük sanki hiç ameliyat olmamış yada kemeri yeterince törpülememiş kemer gitmemiş,asimetrisi olan burnu hiç küçülmemiş hala yayık ve büyük olan çok insan gördüm.evet türk doktorların adı çıkmış kaydırak burun yapıyorlar diye ama kendileride hiç güzel yapmıyor bence şahsen türk doktorlarını tercih ederim onlarınkide 0 sıfır estetik ameliyat oluyorsak en azından var olan sorunlardan kurtulmak içinde oluyoruz 0’a yakın değişimdende buradaki çoğu insan memnun olmaz insanlar yaptırdığıma değsin güzel görünsün ister.onlarda gelip ucuz diye burada olmasınlar hep yazdım ben onların konularına burada ameliyat olmayın ne kontrole gelebiliyorsunuz ne hak arayabilirsiniz ordan vekalet verecekte dava takip edecekler zor işler bunlar herkes kendi ülkesinde olsun.çokça berbat edilmiş canada amerika ve avrupada ameliyat olmuş insanda vardı redditte bizim doktorların adının çıkması bizimkilere dışarıdan çok gelen olduğu içindir.
Demeye çalıştığım buydu ağzınıza sağlık

Demeye çalıştığım buydu ağzınıza sağlık
Valla bende revizyon oldum ama doktorlarımız bence genel olarak iyidir kötüsü denk geldi diye genelleme yapmamak lazım.mesela bende türkiyede ameliyat olan revizyon madurları diye grup açsam oraya revizyon madurları gelir ve sayıca revizyon maduru çok olur yani mantığını pek anlamadım ama mesela plastik cerrahi forumunda hertürlü ameliyatı her yerde olup memnun olan olmayan bir sürü insan var hani türklerin yaptığı denk gelmedi mi geldi ama adamlar ucuz diye benim bile hiç duymadığım tiplere yaptırmış.birazda şans işi mesela çok iyi doktorada gitsen kötü sonuç olabilir oyun hamuru değil ki işte.bizim paranın değeri düştü diye önüne gelen burada estetik oluyor madurlar çok olur tabi.

Yurtdısındakilerin çoğu ekonomimiz kötü daha ucuza estetik yaptırma düşüncesi için geliyor o yüzden onlara pek üzüldüğüm söylenemez :KK70:
Ben bundan 27 sene once yaptirdim burnumu hic burun ucum zerre düşmedi ilk gunki gibi memnunum.Benden sonra 2 kardesim yaptirdi ama baska bir doktora benim burnum gibi guzel olmadi onlarinki.Sonra bir arkadasim baska bir doktora yaptirdi burnunu onunda eski burnundan bir fark yok gibi.Bence doktor cok onemli.Işinin ehliyse ne burun ucu düşüyor nede sorun
Bazıları özellikle düşme payı bırakıyor diye biliyorum. Doktorun ö
Valla bende revizyon oldum ama doktorlarımız bence genel olarak iyidir kötüsü denk geldi diye genelleme yapmamak lazım.mesela bende türkiyede ameliyat olan revizyon madurları diye grup açsam oraya revizyon madurları gelir ve sayıca revizyon maduru çok olur yani mantığını pek anlamadım ama mesela plastik cerrahi forumunda hertürlü ameliyatı her yerde olup memnun olan olmayan bir sürü insan var hani türklerin yaptığı denk gelmedi mi geldi ama adamlar ucuz diye benim bile hiç duymadığım tiplere yaptırmış.birazda şans işi mesela çok iyi doktorada gitsen kötü sonuç olabilir oyun hamuru değil ki işte.bizim paranın değeri düştü diye önüne gelen burada estetik oluyor madurlar çok olur tabi.
siz ne için revizyon olmuştunuz ?

Kesinlikle katılıyorum ben de bunu anlatmaya çalıştım

Merhaba hanımlar tekrardan, buraya yeni üye oldum ama anlamadığım bir şey var neden herkes ameliyat olup 1 sene sonra hiç memnun olmuyor? Buraya çoğu hanım burunlarını atmış o kadar kötü durmuyor ama sürekli bi sorun varmış gibi davranılıyor bu sorun bir süre sonra mesajları okuyana da bulaşıyor bence, ilk kez kemik oluştuğunu burdan öğrendim mesela. Nasıl bir burun hayali ile girip tam tersi ilk başta memnun olup ondan sonra pişman oluyorsunuz? Mesela burun ameliyatımın 10. Günü falan bantlandım burnum çok dik doktorum da bilgi vermişti kadınlarda 90 dereceden fazla yapıyorum genelde düşüyor dedi, ama buradakiler burnum düştü revizyon düşünüyorum direkt diyor ve o da korkunç geliyor açıkçası 😩😩
Cok memnunum ben🤣

Burnu kemer alınınca daha geniş olan biriyim önden görüntü daha genişliyor düzgün yapılmazsa o yüzden her kemeri olan koşarak ameliyat olmasın bende hafif kemer vardı önden burnun o kadar sevimliydi ki dedim şu kemer gitse yeter gerisi iyi.adam kemeri aldı ama burnu düzgün yapmamış önden o kadar çirkin bir görüntü oluştu ki üstüne birde burunun gövde kısmı bir yana ucu bir yana döndü yani kemerden kurtulayım derken bir sürü sorun çıktı o yüzden her kemeri olan gidip ameliyat olmasın.
Ben kemerimi cok gencken bir hevesle törpületmistim. Simdi pismanim. Ince bir kemerin önden verdigi gölgeleri ve inceltmeyi estetik ameliyatlarla yakalamak zor oluyor gibi. Simdiki aklim olsa kemeri elletmeyip ucuna islem yaptirirdim. Revizyonumda tekrar ekletmek istedim ama olmadi. Tabii ki zevk ve tercih meselesi ama hafif kemerlerini düzletenleri görünce icimde hep bir hüzün oluyor.

Ben kemerimi cok gencken bir hevesle törpületmistim. Simdi pismanim. Ince bir kemerin önden verdigi gölgeleri ve inceltmeyi estetik ameliyatlarla yakalamak zor oluyor gibi. Simdiki aklim olsa kemeri elletmeyip ucuna islem yaptirirdim. Revizyonumda tekrar ekletmek istedim ama olmadi. Tabii ki zevk ve tercih meselesi ama hafif kemerlerini düzletenleri görünce icimde hep bir hüzün oluyor.
Evet bunu farketmiştim bende ameliyat olduktan sonra hafif kemer olunca önden ince duruyor ameliyat olunca doktor kıkırdak eklediği için falan o incelik olmuyor anca çok ince derili zarif burnu olanlarda oluyordur.

Back