- 21 Ağustos 2022
- 190
- 102
- 33
- 37
2011 yoılındaydı. O ameliyat gerçekten herşeyimi etkiledi. O ameliyata sonra kendimi beğenmeye başladım merhaba özgüvenim düştü. Bu sosyal hayatımada yansıdı. İnsanların bana eskisi gibi kıymet vermediklerini fatkettim. halbuki eskiden girdiğim her ortamda insanların kanı bana hemen ısınırsın. Şimdi. İse tam tersi insanlara itici geliyorum. Kimse beni tınlamıyor.Ne zaman olmuştunuz ameliyatı?
Yüzünüz toplamadı mı geri? Bence yanlış düşünüyorsunuz, sizin değeriniz yüzünüzden güzelliğinizden gelmiyor. Kendinize olan hassasiyetiniz böyle düşünmenize neden oluyor olabilir. Önceden güzelliğinizden gelen ilgiyi alamamak hayal kırıklığına uğratmış olabilir ama normal insanlar dünyayı böyle yaşıyor yani çok da kafaya takmanıza gerek yok. Size değer veren insanları bulun ve gerekiyorsa psikolojik yardım alın.2011 yoılındaydı. O ameliyat gerçekten herşeyimi etkiledi. O ameliyata sonra kendimi beğenmeye başladım merhaba özgüvenim düştü. Bu sosyal hayatımada yansıdı. İnsanların bana eskisi gibi kıymet vermediklerini fatkettim. halbuki eskiden girdiğim her ortamda insanların kanı bana hemen ısınırsın. Şimdi. İse tam tersi insanlara itici geliyorum. Kimse beni tınlamıyor.
Malesef yüzüm toparlanamadık. Gerçekten önceki yüz ifadem beni sempatik sıcakkanlı gösteriyordu. Girdiğim ortamlarda bir iki kişi hariç öyle problem yaşamıyorsun. Ama şimdi girdiğim yeni ortamlarda insanlar beni sevemiyor. Dışlıyorlar. Her hareketin gözlerine batıyor. Böyle olunca da diyorum yüz ifadeden kaynaklı bir durum muYüzünüz toplamadı mı geri? Bence yanlış düşünüyorsunuz, sizin değeriniz yüzünüzden güzelliğinizden gelmiyor. Kendinize olan hassasiyetiniz böyle düşünmenize neden oluyor olabilir. Önceden güzelliğinizden gelen ilgiyi alamamak hayal kırıklığına uğratmış olabilir ama normal insanlar dünyayı böyle yaşıyor yani çok da kafaya takmanıza gerek yok. Size değer veren insanları bulun ve gerekiyorsa psikolojik yardım alın.
Ne çirkin insanlar var dışlanmıyorlar. Bence bu durum sizin psikolojinizle alakalı ya da ortamınız sığ ve aptal insanlarla dolu olabilir. Mümkünse ve ortamınızı değiştirin ya da psikolojik destek alın.Malesef yüzüm toparlanamadık. Gerçekten önceki yüz ifadem beni sempatik sıcakkanlı gösteriyordu. Girdiğim ortamlarda bir iki kişi hariç öyle problem yaşamıyorsun. Ama şimdi girdiğim yeni ortamlarda insanlar beni sevemiyor. Dışlıyorlar. Her hareketin gözlerine batıyor. Böyle olunca da diyorum yüz ifadeden kaynaklı bir durum mu
Bende öyleyim, bence bu yüz orantılarımızla alakalı olabilir. Bize estetik olmazdı. Mesela tuvana Türkay nekadar güzel bir bayan oldu estetik ile. Yani kimi güzel kimi çirkin oluyor. Bu ideal burun yapılmadığı içinde olabilirEvet benimde doğal bir güzelliğim vardı. Dolgun yanaklar Göz önünde olan gözlerim vardı. Tek kusurum burnumda kemer olmasaydı. Ameliyatla düzeltilirse benden güzeli yok diyordum. Ama çok büyü konuşmuşum. Adam sadece kemerimi değil burnumu komple değiştirmiş. Kaydırak gibi bir burun yapmış bu da burnumun eskiye göre daha uzun gözükmesine neden oluyor ve o ameliyata sonra o dolgın yanaklar gitti. Dümdüz bir yüz çıktı ortaya sanki burun estetiği değil de yüz değiştirme ameliyatına girmişim. Beni hergören ne kadar zayıflamışsın deyip duruyor. Eskiden de zayıftım yüzüm çok toplu olduğu için kilolu gözüküyordum. Ve şuanda ne kasar kilo alırsam alayım yüzüm hep zayıf. Hayatımın en kötü kararını vermişim
Bilmiyorum ki halbuki burnum da sadwce kemer vardı. Ucu inceydi ve düşük bir burun da değildi yani kolay bir burundu. Adam öyle bir oynamış ki ucunu yuvarlak kocaman yapmış birde kay kay gibi olmuş. Burnumun yan tarafi daki kemikleri çok mu törpülemiş kiyüzüm çöktü. Estetikten sonradan çirkinleşen bir ben varım diye düşünüyorumBende öyleyim, bence bu yüz orantılarımızla alakalı olabilir. Bize estetik olmazdı. Mesela tuvana Türkay nekadar güzel bir bayan oldu estetik ile. Yani kimi güzel kimi çirkin oluyor. Bu ideal burun yapılmadığı içinde olabilir
Hayır yalnız değilsin, amleyat öncesi aynı benim burnum da incecikti ucu, hafif belli belirsiz kemer vardı. Şimdi kocaman bir uç top gibi uzun birde sivri, kavisli garip bişey. Hiç uymadı bana. Zaten üzüntüden baygınlık yaşıyorum sık sık. Kardiyolojide takipteyim o kadar pişman oldum ki bedenim bu üzüntüyü kaldıramıyor gibi şuanBilmiyorum ki halbuki burnum da sadwce kemer vardı. Ucu inceydi ve düşük bir burun da değildi yani kolay bir burundu. Adam öyle bir oynamış ki ucunu yuvarlak kocaman yapmış birde kay kay gibi olmuş. Burnumun yan tarafi daki kemikleri çok mu törpülemiş kiyüzüm çöktü. Estetikten sonradan çirkinleşen bir ben varım diye düşünüyorum
Basarili olanda var fiyat yüksek olunca iyi oluyo diye bir şey yok çok yüksek fiyata olanda var cemremde ama sonu hüsran.çünkü türk doktorları bu işte başarılı değil. ucuz diye dünyadan gelip burada oluyorlar başarılı olduklarından değil. başarılı olan 4-5 isim var onların da fiyatları çok yüksek zaten o paraya abd’de de olursun
Doktoruda iyi araştırmak lazım bence bilmeyip çok araştırmadan amrliyat olunca ya olmuyo begenilmiyo ben ameliyat olmadan çok araştırdım bı tane bile olumsuz yorum yapan var mı nasıl diye araştırmadigim hastane doktor kalmamıştı 3 4 ay boyunca hepsine gittim nerde ne kadar yapiyolar diye ve şu anda çok memnunum devlette oldum prof Dr a tam istediğim gibi bı burun oldu ve uygun fiyata sa olmuştumben 1 ay sonra burnumun olmadıgını anlamıstım. sis sis gececek diye doktorlar hasta oyalıyor. 3 kez burun ameliyatı oldum. suan asistan olarak burun ameliyatına girecek kadar bilgim var maalesef. basarılı falan degiller. sadece çok iyi pr yapıyorlar. ameliyat olan 10 kişide 5 kişi burnundan mutsuzsa bu başarı değildir kimse kusura bakmasın.
Bende revziyon rinoplasti oldum araştırınca gerçekten güzel sonuç aliniyoAyrıca bu tamamen şans işi bunu bilmek gerekiyor. Vurguladığım şey o önceden de bunu demeye çalıştım burda hanımların burun konulu başlıklarının neredeyse çoğunu inceledim revizyonluk burunlar vardı üzücü mesela bir hanımefendi 2. Revizyonunu Türk doktora yaptırmıştı çok memnun bunların şans işi olduğunu bilerek yorum yapalım
Sizin de yüzünüz zayıfladı mı. Anı kiloda olmamarağmen beni her gören ne kadar zayıflamışsın diyorlar. Birde sürekli hasta mısın diye soruyorlar. Çünkü gerçekten suratım çok ruhsuz duruyorHayır yalnız değilsin, amleyat öncesi aynı benim burnum da incecikti ucu, hafif belli belirsiz kemer vardı. Şimdi kocaman bir uç top gibi uzun birde sivri, kavisli garip bişey. Hiç uymadı bana. Zaten üzüntüden baygınlık yaşıyorum sık sık. Kardiyolojide takipteyim o kadar pişman oldum ki bedenim bu üzüntüyü kaldıramıyor gibi şuan
Aynı şeyi söylediler zayıflamışsın dedi herkes. Bende aynı kilodaydım. Burnumun kalkık ve öne doğru sivri durmasından öyle algılandığını düşünüyorumSizin de yüzünüz zayıfladı mı. Anı kiloda olmamarağmen beni her gören ne kadar zayıflamışsın diyorlar. Birde sürekli hasta mısın diye soruyorlar. Çünkü gerçekten suratım çok ruhsuz duruyor
Kime oldunuz?Bende revziyon rinoplasti oldum araştırınca gerçekten güzel sonuç aliniyo
burun estetiği insanı rezil de eder vezir de doktorunu çok iyi seçmek gerekMerhaba hanımlar tekrardan, buraya yeni üye oldum ama anlamadığım bir şey var neden herkes ameliyat olup 1 sene sonra hiç memnun olmuyor? Buraya çoğu hanım burunlarını atmış o kadar kötü durmuyor ama sürekli bi sorun varmış gibi davranılıyor bu sorun bir süre sonra mesajları okuyana da bulaşıyor bence, ilk kez kemik oluştuğunu burdan öğrendim mesela. Nasıl bir burun hayali ile girip tam tersi ilk başta memnun olup ondan sonra pişman oluyorsunuz? Mesela burun ameliyatımın 10. Günü falan bantlandım burnum çok dik doktorum da bilgi vermişti kadınlarda 90 dereceden fazla yapıyorum genelde düşüyor dedi, ama buradakiler burnum düştü revizyon düşünüyorum direkt diyor ve o da korkunç geliyor açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?