• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun ameliyatından niye kimse memnun değil

Büyüme mevzusu ödem değil mi? Küçük burun nasıl büyüyebilir nasıl genişleyebilir? Ona bakılırsa benim de burnum küçük yandan az bi kemere sahipti ama yamuktu, yamukluk üstten bayağı belli ediyordu kendini. Tek istediğim kaydırak olmasın çok da kalkık yapmayın. Kaydırak yapmadı ama evet kaldırdı kaldırma nedeni de burnun zamanla düşmesi kaldırmasaydı daha asağıda bir görüntü olabilirdi. Kaçındı aydasınız? Ben de bantlar çıkınca burnum bana eskisine göre büyük gelmişti ama ödem yani küçük burun nasıl büyüsün
Burnu kemer alınınca daha geniş olan biriyim önden görüntü daha genişliyor düzgün yapılmazsa o yüzden her kemeri olan koşarak ameliyat olmasın bende hafif kemer vardı önden burnun o kadar sevimliydi ki dedim şu kemer gitse yeter gerisi iyi.adam kemeri aldı ama burnu düzgün yapmamış önden o kadar çirkin bir görüntü oluştu ki üstüne birde burunun gövde kısmı bir yana ucu bir yana döndü yani kemerden kurtulayım derken bir sürü sorun çıktı o yüzden her kemeri olan gidip ameliyat olmasın.

Olmayın ameliyat olmayın sadece görüntü için olmayın. Harammış en başta Allah in yarattığını beğenmeyip değiştirmek gibi oluyor. İyi araştırın. Ben haram oldugunu öğrendiğimde yıkıldım ama geri dönüşü de olmuyor maalesef. Hiç gerek yok o kadar gunaha girmeye gunah yükü çok ağır. Kesinlikle bulaşmayın. Memnun olsan bile haram bir durum. Sağlık sorunu varsa o düzeltilir sadece şekile dokunulmadan.
Allahta neden kimisine fındık gibi burun veriyor kimisine kazma gibi burun veriyor.versin herkese düzgün burun bizde olmayalım tövbe tövbe.

Allahta neden kimisine fındık gibi burun veriyor kimisine kazma gibi burun veriyor.versin herkese düzgün burun bizde olmayalım tövbe tövbe.
Rabbimiz bize verdiği bir çok nimetlede başka insanlar imtihan oluyor. Bu böyledir sabredersen kazanırsın kendi adıma konuşayım keşke sabretseydim az bir kemer yani ne olacakti ki görüntü için oldum. Ve çok çok pişmanım. Allah birseye yasak demişse ondan asla hayır çıkmıyor uzak durmak gerek😥

Burnu kemer alınınca daha geniş olan biriyim önden görüntü daha genişliyor düzgün yapılmazsa o yüzden her kemeri olan koşarak ameliyat olmasın bende hafif kemer vardı önden burnun o kadar sevimliydi ki dedim şu kemer gitse yeter gerisi iyi.adam kemeri aldı ama burnu düzgün yapmamış önden o kadar çirkin bir görüntü oluştu ki üstüne birde burunun gövde kısmı bir yana ucu bir yana döndü yani kemerden kurtulayım derken bir sürü sorun çıktı o yüzden her kemeri olan gidip ameliyat olmasın.
Doğru olabilir fakat ben de zaten bundan korkuyorum, en kötüsü septum deviasyonu yüzde 100 sonuç alınamıyor bundan. Hoca burnumu inceledi burnu daraltıcam daha küçük olucak dedi dedim okey yani şu an hoşuma gitmeyen bir durum yok ve cidden doğal yaptı kaydırak yapmadı. Ben ödemle uğraşıyorum şu an çünkü hafif asimetrik yapıyor burnu ödem

Rabbimiz bize verdiği bir çok nimetlede başka insanlar imtihan oluyor. Bu böyledir sabredersen kazanırsın kendi adıma konuşayım keşke sabretseydim az bir kemer yani ne olacakti ki görüntü için oldum. Ve çok çok pişmanım. Allah birseye yasak demişse ondan asla hayır çıkmıyor uzak durmak gerek😥
Merhaba siz neden her yere bunu yazıyorsunuz? Evet pişmansınız anlıyorum ama psikolojisi zaten kötü olan birine Allah yasak etmiş demek doğru değil istedi ve oldu memnun olursa olur olmazsa tıpta çare tükenmez. Burnunuzu atın bakalım ne eksik var

Yazıyorum çünkü benim yaşadıklarımı kimse yaşasın istemiyorum. Olmayıp kararsız olanlara fikir olur belki vazgeçerler diye yazıyorum. Beni uyaran olmadı etrafımda olanlar vardı pişman da olanlar varmış ama söylemediler iş işten geçince söylüyorlar. İnsanlar acımasız ben yandım oda yansın diyen çok maalesef. Ha gerçekten benim bu ameliyata ihtiyacım var mı diye iyi düşünüp karar vermek gerek. Çok çok aşırı farklıdır burun ya da sağlık sıkıntısı vardır o giderilir. Ama sonuçta Ameliyat yani zor ve bir sürü de para alıyorlar çok riski var. Ben acı tecrübelerle öğrendim umarım kimse böyle öğrenmek zorunda kalmaz.

Yazıyorum çünkü benim yaşadıklarımı kimse yaşasın istemiyorum. Olmayıp kararsız olanlara fikir olur belki vazgeçerler diye yazıyorum. Beni uyaran olmadı etrafımda olanlar vardı pişman da olanlar varmış ama söylemediler iş işten geçince söylüyorlar. İnsanlar acımasız ben yandım oda yansın diyen çok maalesef. Ha gerçekten benim bu ameliyata ihtiyacım var mı diye iyi düşünüp karar vermek gerek. Çok çok aşırı farklıdır burun ya da sağlık sıkıntısı vardır o giderilir. Ama sonuçta Ameliyat yani zor ve bir sürü de para alıyorlar çok riski var. Ben acı tecrübelerle öğrendim umarım kimse böyle öğrenmek zorunda kalmaz.
İyi de kafaya koyan yapıyor bu işi ben oldum kimse olmasın istemem gibi bir düşünce yok ve buraya burnunu atıp memnun olmayan insanlara bakın hepsinin burnu güzel hepsi delik asimetrim var kimse olmasın diyor E zaten herkeste var bu? Bende de var. Burda burnu cidden deforme olmuş zarar görmüş memnun olmamakta haklı birkaç kişi gördüm çoğu kişiye baktım özelden de konuştum gayet güzel, herkes ne bekliyor bilmiyorum ama doktor çok güzel burunlar yapmıs. Ben doğal istedim doğal oldu bitti benim için olmak isteyen varsa da olsun

burun ameliyatı çok hassas bi rkonu
çok ama çok iyi araştırıp ameliyat olmak lazım
para az daha ucuz olsun diye düşünmemek lazım
doktorun yaptığı burunları iyi incelemek lazım
mutlaka kbb doktoruna yaptırın .
ben belki 5 yıl araştırdım bu konuyu ve en sonunda doğru doktoru bulup ameliyat oldum
benim nefes ve iç kemik eğrilği sorunum da vardı
doktordan düz inen dışardan esttik olduğu belli olmayacak şekilde bir burun istedim
amliyat olalı 4 yıl oluyor ,çok şükür hiçbir sorun yaşamadım ve dışardan bakan estetik olduğunu anlamıyor

burun ameliyatı çok hassas bi rkonu
çok ama çok iyi araştırıp ameliyat olmak lazım
para az daha ucuz olsun diye düşünmemek lazım
doktorun yaptığı burunları iyi incelemek lazım
mutlaka kbb doktoruna yaptırın .
ben belki 5 yıl araştırdım bu konuyu ve en sonunda doğru doktoru bulup ameliyat oldum
benim nefes ve iç kemik eğrilği sorunum da vardı
doktordan düz inen dışardan esttik olduğu belli olmayacak şekilde bir burun istedim
amliyat olalı 4 yıl oluyor ,çok şükür hiçbir sorun yaşamadım ve dışardan bakan estetik olduğunu anlamıyor
Aynı sorunlar bende de vardı ve aynı şekilde kaydırak gibi olmayan düz inen doğal bi burun istedim istediğim gibi de oldu

Bence hafif sorunlar varsa olunmamalı ama eğrilik varsa ciddi kemer varsa kesinlikle olunmalı. Benim büyük kemerim ve eğriliğim vardı bir bucuk ay oldu iyiki olmuşum diyorum. Eski halinden bin kat iyi. Şuanda çok doğal oldu . Sanki kendi burnum gibi(kalkık istememiştim onun için biraz pişmanım bir tık kalkık yaptırabilirmişim) iyi bir doktor bulmak önemli ve ameliyat öncesi ne istediğini bilmek önemli. Doktorların tarzını iyi analiz etmekte önemli her doktorun bir tarzı olduğunu düşünüyorum. Sürekli kalkık burun yapan doktora gidip ben doğal bir burun istiyorum demek riskli bence biraz. Tarzına uygun doktoru seçmekte önemli

İşte hiç adalet yok bence neyse sorgu suale girmeyim daha fazla bence bundan daha büyük günahlar var Allah onları affediyorsa bunu da affeder çok kafanıza takmayın derim.

Doğru olabilir fakat ben de zaten bundan korkuyorum, en kötüsü septum deviasyonu yüzde 100 sonuç alınamıyor bundan. Hoca burnumu inceledi burnu daraltıcam daha küçük olucak dedi dedim okey yani şu an hoşuma gitmeyen bir durum yok ve cidden doğal yaptı kaydırak yapmadı. Ben ödemle uğraşıyorum şu an çünkü hafif asimetrik yapıyor burnu ödem
Bende septum deviasyonu vardı mesela ilk ameliyattan sonra tekrarladı ikinci ameliyatı oldum şuan düzeldi ama inşallah yine olmaz yani uzun vadedeki sonuca bakmak lazım 2-3 yıl gibi.

Bence hafif sorunlar varsa olunmamalı ama eğrilik varsa ciddi kemer varsa kesinlikle olunmalı. Benim büyük kemerim ve eğriliğim vardı bir bucuk ay oldu iyiki olmuşum diyorum. Eski halinden bin kat iyi. Şuanda çok doğal oldu . Sanki kendi burnum gibi(kalkık istememiştim onun için biraz pişmanım bir tık kalkık yaptırabilirmişim) iyi bir doktor bulmak önemli ve ameliyat öncesi ne istediğini bilmek önemli. Doktorların tarzını iyi analiz etmekte önemli her doktorun bir tarzı olduğunu düşünüyorum. Sürekli kalkık burun yapan doktora gidip ben doğal bir burun istiyorum demek riskli bence biraz. Tarzına uygun doktoru seçmekte önemli
nerede oldunuzz

Bazılarının burnu gercekten yüzüne göre anormal büyük vs olabılıyor onlar yaptırınca bebek gıbı oluyorlar
Ama misal benım kardesım ınce guzel burnu vardı
Sadece hafıf kemer ve burun ucum düşük derdi
Ama bakınca bır problem yok
En son yaptırdı .. burnu tamam kemık duzelmıs
Ama alnına yukarı dogru gelen yere sankı kemik eklemısler kalınlasmıs bırde burun ucu kocaman
Kızın burnu büyüdü
Şiş inecek dedıler hayır inme filan olmadı
Kücücük burun ucu şimdi kocaman duruyor
Valla okadar para verıp rezıl oldu . Ama yandan bakınca tamam hafıf düzelmiş o begenıyor 😅😅

burada ameliyatından memnun olanlar hangi doktora ve ne kadara olduğunu da yazabilirse çok güzel olur aslında
Kızkardesımın doktoru tampon alcı fılan kullanmıyor
Amelıyat sonrası agrı sızı olmadı
Morarma şişlik (beyaz tenli)
Aksam kaldı sabah taburcu oldu
Ama bana yaptırması sacma geldi..hafıf olan egrılıgı gıttı.burun ucu kocaman oldu 😅

Bende septum deviasyonu vardı mesela ilk ameliyattan sonra tekrarladı ikinci ameliyatı oldum şuan düzeldi ama inşallah yine olmaz yani uzun vadedeki sonuca bakmak lazım 2-3 yıl gibi.
Tekrarlama riski yüzde kaç? Mesela benim ucumda vardı böyle çok göze batan cinsten değildi açıkçası

Tekrarlama riski yüzde kaç? Mesela benim ucumda vardı böyle çok göze batan cinsten değildi açıkçası
Çok fazla olan birşey değilmiş aslında bence doktor hatası çünkü burnumda olmayan bir sürü sorunda oldu nasıl bir burun yaptıysa ne şekli düzgündü ne fonksiyon😂kasaptı herhalde piyasadada yok yani adını arattım bulamadım.

benim yaptıralı bir sene oluyor ben çok memnunum açıkçası. burada daha fazla negatif yorumlarla karşılaşmanızın sebebi beğenenler başlık açıp bence yorumlatmazlae onun yerine daha çok sıkıntı yaşayıp çare bulmak isteyenler yazıyor bence

benim yaptıralı bir sene oluyor ben çok memnunum açıkçası. burada daha fazla negatif yorumlarla karşılaşmanızın sebebi beğenenler başlık açıp bence yorumlatmazlae onun yerine daha çok sıkıntı yaşayıp çare bulmak isteyenler yazıyor bence
Kesinlikle katılıyorum ben olmadan önce burda gezince çok korkmuştum hala korkuyorum çok yanlış bilgi var

çünkü türk doktorları bu işte başarılı değil. ucuz diye dünyadan gelip burada oluyorlar başarılı olduklarından değil. başarılı olan 4-5 isim var onların da fiyatları çok yüksek zaten o paraya abd’de de olursun

Back