• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Burun ameliyatından niye kimse memnun değil

çünkü türk doktorları bu işte başarılı değil. ucuz diye dünyadan gelip burada oluyorlar başarılı olduklarından değil. başarılı olan 4-5 isim var onların da fiyatları çok yüksek zaten o paraya abd’de de olursun
Bence gayet başarılılar çevremde gayet güzel burunları olan insanlar oldu. Sadece biz fazlaca evhamlıyız çünkü çoğu kişi daha 1 sene olmadan 9. Gün buraya gelip ağlıyor olmadı diye, doktorların tek hatası yeteri kadar bilgi vermemesi

Bence gayet başarılılar çevremde gayet güzel burunları olan insanlar oldu. Sadece biz fazlaca evhamlıyız çünkü çoğu kişi daha 1 sene olmadan 9. Gün buraya gelip ağlıyor olmadı diye, doktorların tek hatası yeteri kadar bilgi vermemesi
ben 1 ay sonra burnumun olmadıgını anlamıstım. sis sis gececek diye doktorlar hasta oyalıyor. 3 kez burun ameliyatı oldum. suan asistan olarak burun ameliyatına girecek kadar bilgim var maalesef. basarılı falan degiller. sadece çok iyi pr yapıyorlar. ameliyat olan 10 kişide 5 kişi burnundan mutsuzsa bu başarı değildir kimse kusura bakmasın.

ben 1 ay sonra burnumun olmadıgını anlamıstım. sis sis gececek diye doktorlar hasta oyalıyor. 3 kez burun ameliyatı oldum. suan asistan olarak burun ameliyatına girecek kadar bilgim var maalesef. basarılı falan degiller. sadece çok iyi pr yapıyorlar. ameliyat olan 10 kişide 5 kişi burnundan mutsuzsa bu başarı değildir kimse kusura bakmasın.
Sizin yaşadığınız üç kötü doktor deneyiminden sonra bütün doktorlar kötü olmuyor 👍🏻 ameliyatı başarıyla sonuçlanmış bissürü insan var👍🏻 ayrıca 10 kişiden 5’inin bilimsel istatistik verilerini paylaşın biz de bilelim 😀

Katılıyorum size öncelikle Dr şuna iyi bakmalı sağlıklı bir burnu yeniden yapmak ne kadar mantıklı. İçine sağlık durumuna baktiysa bir sıkıntı yoksa hastayı yonlendirmeli ameliyat ciddi bir mesele çünkü çok riskleri var bunu en ince ayrıntısına kadar açıklamalı ve hasta ona göre karar vermeli. Yoksa insan bilmeden yanlış kararlar verebiliyor.

Sizin yaşadığınız üç kötü doktor deneyiminden sonra bütün doktorlar kötü olmuyor 👍🏻 ameliyatı başarıyla sonuçlanmış bissürü insan var👍🏻 ayrıca 10 kişiden 5’inin bilimsel istatistik verilerini paylaşın biz de bilelim 😀
Kesinlikle katılıyorum korku saçıp duruyor burda herkes.. Tabii ki kötü deneyimi olan da vardır ama ben de 1 aylık bir araştırma sonrasında ameliyatımı oldum çok mutluyum güzel bir burnun verdiği mutluluk hiçbir şeyde yok gerçekten

Kesinlikle katılıyorum korku saçıp duruyor burda herkes.. Tabii ki kötü deneyimi olan da vardır ama ben de 1 aylık bir araştırma sonrasında ameliyatımı oldum çok mutluyum güzel bir burnun verdiği mutluluk hiçbir şeyde yok gerçekten
İşte bu sitenin kötü yanı bu burnu oturmayan 8. Günden çok pişmanım diyor daha 1.5 ay yeni oldu burnum şiş tuhaf ben gelip ağlayayım o zaman burda doktorlar şöyle böyle diye. Hepsini savunmuyorum gerçekten kötü yapanlar var burda paylaşanlardan gördüm ama herkes aynı değil

facebook’a girin türkiye’de burun ameliyat tecrübelerini paylasan yabancı kadınlar var. onları takip edin. mutlu olan var mı? yarısından cogu mutsuz. şimdi sorun kimde? korku falan sacmıyorum. sadece pr’a kanıp 1 aylık arastırmayla kimseye olmayın diyorum. ben arastırdım yine olmadı… demek ki piyasa kötü.

bir de su var bazı kadınlar ameliyat sonrası problemlerini görmezden geliyor bir cok deformitesi olan burnunu sevebiliyorlar. yani insanın burnundan memnun olması için ya gercekten az bilmesi gerek ya da doktorun cidden iyi yapması…

facebook’a girin türkiye’de burun ameliyat tecrübelerini paylasan yabancı kadınlar var. onları takip edin. mutlu olan var mı? yarısından cogu mutsuz. şimdi sorun kimde? korku falan sacmıyorum. sadece pr’a kanıp 1 aylık arastırmayla kimseye olmayın diyorum. ben arastırdım yine olmadı… demek ki piyasa kötü.

bir de su var bazı kadınlar ameliyat sonrası problemlerini görmezden geliyor bir cok deformitesi olan burnunu sevebiliyorlar. yani insanın burnundan memnun olması için ya gercekten az bilmesi gerek ya da doktorun cidden iyi yapması…
İyi de biri memnunsa siz niye karışıyorsunuz anlamadım? Burun estetiğinizden bekletiniz nedir tam olarak? Üç kez kötü bir ameliyat geçirmişsiniz ve burda memnun olan insanı da soğutuyorsunuz. Facebook bilimsel bir veri değil. Ayrıca pr yapan doktora gitmeyin siz de. Baya korku saçıyorsunuz çünkü burun estetiğini ben bilecek değilim zaten doktor bilecek

İyi de biri memnunsa siz niye karışıyorsunuz anlamadım? Burun estetiğinizden bekletiniz nedir tam olarak? Üç kez kötü bir ameliyat geçirmişsiniz ve burda memnun olan insanı da soğutuyorsunuz. Facebook bilimsel bir veri değil. Ayrıca pr yapan doktora gitmeyin siz de. Baya korku saçıyorsunuz çünkü burun estetiğini ben bilecek değilim zaten doktor bilecek
Fakat dedikleri yanlış değil. Türkiye biraz araştırınca yurtdışında kısa ve aşırı kalkık burun yapmakla ün salmış. Sadece dikkatli olun deniliyor.

Merhaba hanımlar tekrardan, buraya yeni üye oldum ama anlamadığım bir şey var neden herkes ameliyat olup 1 sene sonra hiç memnun olmuyor? Buraya çoğu hanım burunlarını atmış o kadar kötü durmuyor ama sürekli bi sorun varmış gibi davranılıyor bu sorun bir süre sonra mesajları okuyana da bulaşıyor bence, ilk kez kemik oluştuğunu burdan öğrendim mesela. Nasıl bir burun hayali ile girip tam tersi ilk başta memnun olup ondan sonra pişman oluyorsunuz? Mesela burun ameliyatımın 10. Günü falan bantlandım burnum çok dik doktorum da bilgi vermişti kadınlarda 90 dereceden fazla yapıyorum genelde düşüyor dedi, ama buradakiler burnum düştü revizyon düşünüyorum direkt diyor ve o da korkunç geliyor açıkçası 😩😩
Bence doktor çok önemli benım 8 sene oldu ben çok memnunum he tabi insanın kendi burnu gibi olmaz şu konuda yani aman sert bişey gelmesin etmesin çabası yoksa diğer türlü memnunum ve herkeste ne kadar doğal ne kadar güzel diyo hala ama cevremde olanlar pişman doktor mahfetmıs benım çok şükür doktorum güzeldi kuzenlerimde yaptırdı aynı doktorda onlarda memnun kaldı yani anlıycagın doktorunun çok usta olması ve senin ne istediğini dikkate almalı kendi istediğine göre değil👍🏻😇

çünkü türk doktorları bu işte başarılı değil. ucuz diye dünyadan gelip burada oluyorlar başarılı olduklarından değil. başarılı olan 4-5 isim var onların da fiyatları çok yüksek zaten o paraya abd’de de olursun
Hiçte öyle değil valla onlar burnu çok aşırı doğal yapıyor bizim burdakilere uymaz reddit plastic surgery bölümü var avrupa amerikada olan bir ton insan var çok kötü burunlar var bir bakın derim her türlü estetik yaptıran var orda.

Estetik ameliyata gerçekten ihtiyacı olan yoksa aşırı farklı bir durum gibi onun dışında savunulacak hiç bir yanı yok. En güzeli Allah in verdiği şeklidir en sagliklisida. Hele ki şu dönemde iş ticarete dökülmüşken kendinizi harcatmayın. Aldanmayın İnternette gezen olumlu yorumlara mutlu görünen paylaşımlara kanmayın. Olanlar için artık çok geç ama olmayanlar olmayın kesinlikle. Herkeste aynı sekil tek düze burunlar sıkıyor artık.

Fakat dedikleri yanlış değil. Türkiye biraz araştırınca yurtdışında kısa ve aşırı kalkık burun yapmakla ün salmış. Sadece dikkatli olun deniliyor.
Yurtdısındakilerin çoğu ekonomimiz kötü daha ucuza estetik yaptırma düşüncesi için geliyor o yüzden onlara pek üzüldüğüm söylenemez :D

canım bak sen mutluysan ne güzel şanslı azınlıksın hem de sadece 1 ay gibi kısa araştırmayla. ben senin yaptıgını önermiyorum insanlara herkes senin gibi şanslı degil. o sebeple sen sanslısın diye doktorlar basarılı olmuyor. istatistik bilimi diye bir sey var. orana dökünce cogu mutsuz. herkes iyi arastırsın. ben pr yapana gitmedim zaten:) gidenler daha beter durumda. ülkemizde botcher doktor furyası var. hatta yabancılar liste yapmışlar. botcher doktorların. içinde adı olmayan 3-4 doktorumuz var sanırım sadece :D

Estetik ameliyata gerçekten ihtiyacı olan yoksa aşırı farklı bir durum gibi onun dışında savunulacak hiç bir yanı yok. En güzeli Allah in verdiği şeklidir en sagliklisida. Hele ki şu dönemde iş ticarete dökülmüşken kendinizi harcatmayın. Aldanmayın İnternette gezen olumlu yorumlara mutlu görünen paylaşımlara kanmayın. Olanlar için artık çok geç ama olmayanlar olmayın kesinlikle. Herkeste aynı sekil tek düze burunlar sıkıyor artık.
katılıyorum burnum kırık sacma sapan yamuk olmasa hiiiç girmezdim bu işlere sonu b*k oluyor çünkü

Hiçte öyle değil valla onlar burnu çok aşırı doğal yapıyor bizim burdakilere uymaz reddit plastic surgery bölümü var avrupa amerikada olan bir ton insan var çok kötü burunlar var bir bakın derim her türlü estetik yaptıran var orda.
zaten insanlar dogal istiyorlar. bizim burdakiler barbie burun diye ufacık burnu kesip koyuyorlar. burun küçülünce geri dönüşü de çok zor. ufak yüze ufak burun olur da yüz büyükse barbie burun olur mu? herkese tek tip burun, flat columella… domuz tipli burun dolu ortalık.bu sebeple bir çok insan şikayetçi. biz böyle istemedik diye şikayetçi olanlar var bir de doktor hatalarından burnunda bir sürü deformite olanlar var. dava açsan türk adaleti kaç sene sürer bir de yabancıyız ne yapacağız bilmiyoruz diyorlar.

Ben bundan 27 sene once yaptirdim burnumu hic burun ucum zerre düşmedi ilk gunki gibi memnunum.Benden sonra 2 kardesim yaptirdi ama baska bir doktora benim burnum gibi guzel olmadi onlarinki.Sonra bir arkadasim baska bir doktora yaptirdi burnunu onunda eski burnundan bir fark yok gibi.Bence doktor cok onemli.Işinin ehliyse ne burun ucu düşüyor nede sorun

Yurtdısındakilerin çoğu ekonomimiz kötü daha ucuza estetik yaptırma düşüncesi için geliyor o yüzden onlara pek üzüldüğüm söylenemez :KK70:
Ben bundan 27 sene once yaptirdim burnumu hic burun ucum zerre düşmedi ilk gunki gibi memnunum.Benden sonra 2 kardesim yaptirdi ama baska bir doktora benim burnum gibi guzel olmadi onlarinki.Sonra bir arkadasim baska bir doktora yaptirdi burnunu onunda eski burnundan bir fark yok gibi.Bence doktor cok onemli.Işinin ehliyse ne burun ucu düşüyor nede sorun
Bazıları özellikle düşme payı bırakıyor diye biliyorum. Doktorun tekniği ile ilgili.

canım bak sen mutluysan ne güzel şanslı azınlıksın hem de sadece 1 ay gibi kısa araştırmayla. ben senin yaptıgını önermiyorum insanlara herkes senin gibi şanslı degil. o sebeple sen sanslısın diye doktorlar basarılı olmuyor. istatistik bilimi diye bir sey var. orana dökünce cogu mutsuz. herkes iyi arastırsın. ben pr yapana gitmedim zaten:) gidenler daha beter durumda. ülkemizde botcher doktor furyası var. hatta yabancılar liste yapmışlar. botcher doktorların. içinde adı olmayan 3-4 doktorumuz var sanırım sadece :KK70:
Ben sizden kaynak istedim bilimsel veri benim gözlemlerime göre de arkadaşlarım çok memnun biz çevre bakımından bakacaksak bu işe nesnel olanı yakalayamayız sadece çok kesin konuşuyorsunuz arkadaşlarım kuzenim falan bu işten çok memnun siz başınızdan geçen kötü deneyimle birlikte sürekli kötü yorumlara odaklanmışsınız

Ben sizden kaynak istedim bilimsel veri benim gözlemlerime göre de arkadaşlarım çok memnun biz çevre bakımından bakacaksak bu işe nesnel olanı yakalayamayız sadece çok kesin konuşuyorsunuz arkadaşlarım kuzenim falan bu işten çok memnun siz başınızdan geçen kötü deneyimle birlikte sürekli kötü yorumlara odaklanmışsınız
kaynak isteyen facebooktaki 30 bin kişilik gruplara bakar. ingiliz haberlerine bakar. canım sen memnunsan cevren memnunsa ne mutlu. şanslı azınlık olarak hayatınıza devam edebilirsiniz. hala neyi iddia ediyorsun anlamıyorum. 30 tane yabancıların whatsapp grubuna üyeyim artı facebook grupları hepsinin burnu türkiyede mahvolmus. şimdi baska ülkelerde iyi doktor arıyorlar düzelttirmek için. bazısının da parası yok yine türkiyede doktor arayıp bulamıyor

Back