Gecmis olsun benim de 1 ay olmak üzere. Fakat gören cok kotu demeye başladı maalesef. Evet ben de beğenmiyorum cirkinlestim
KayseriGeçmiş olsun. Hangi şehirde oldunuz?
Bence öyle düşünmeyin. Daha 1 ay olmuş zamanla değişirGecmis olsun benim de 1 ay olmak üzere. Fakat gören cok kotu demeye başladı maalesef. Evet ben de beğenmiyorum cirkinlestim
Merhabalar burnunuz nasil kuculdumu istediginiz gibi oldumuGecmis olsun benim de 1 ay olmak üzere. Fakat gören cok kotu demeye başladı maalesef. Evet ben de beğenmiyorum cirkinlestim
Hala aynı ama ben bu halini çooook seviyorumMerhabalar burnunuz nasil kuculdumu istediginiz gibi oldumu
Siz bana resim atmistiniz cok guzeldi zatenHala aynı ama ben bu halini çooook seviyorum
Aaa benim kpnu olunca mesaj geldi yukarıya bakmadan cevapladım soryySiz bana resim atmistiniz cok guzeldi zatenkumsal hanim buyuk kaldi yazmista ona sormustum kuculmusmu diye
Problem yokAaa benim kpnu olunca mesaj geldi yukarıya bakmadan cevapladım soryy
Hala ayniMerhabalar burnunuz nasil kuculdumu istediginiz gibi oldumu
İrfan özyazganKayseri de kıme oldunuz acaba
Bende ona cok nıyetlennmıstım ama cok gun verınce kendı ozel doktoruma gıttım ahmet tuna erene oldum bende 2. Senem cok memnunumİrfan özyazgan
Çok sevindim adınıza benim de 2 ay oldu 2 yıla gecseydim bendeBende ona cok nıyetlennmıstım ama cok gun verınce kendı ozel doktoruma gıttım ahmet tuna erene oldum bende 2. Senem cok memnunum
Gecmıs olsun cnm
Çokta fark olmuyor bende sabırsızlıkla bekliyordumÇok sevindim adınıza benim de 2 ay oldu 2 yıla gecseydim bende
Deriniz kalin ise odemler falan daha gec iniyomus insallah ondandirHala ayni
Benim gibi herkes de ayni şeyi düşünüyor
Iri ve şekilsiz
Sislik dışında sekil olarak burun kanatlarımı ayni birakmis zaten sorunum ilk buyduDeriniz kalin ise odemler falan daha gec iniyomus insallah ondandir