- 11 Temmuz 2013
- 117
- 3
hay allah gecmis olsun canım ya :s 6 ay iyi sakınmışsın yine ben de 14. gün ilk darbemi yedim köpişim saolsun :d dikkat ediyim dedikce sürekli bi yerlere carptım hic olmadı uyurken elim carptı kendimi uyandrdm.d yok böyle acı,sızlama ya tarif edilemezz ama neyse ki burnum 40 gunluk oldu ve sapa saglam duruyor. daha tam kaynamadan bşey olmadıysa daha da olmaz heralde diyorum canım bozma moralini daha fazla
bende seyi merak ediyorum burun ucundaki hissizlik ne kadar sürüyo :sBiraz forumda araştırdım bişi olmamış. Birde daha önceden bizim ofiste olan biri var ona söyledim , bunamı ağlıyosun diye güldü..Kendisi ameliyat oldugunda ufak kızının kafası geri atınca burnuna vurmuş bişi olmaz 6 ay olmuş amelyat olalı ağlama artk dedi. Söylenenleri ve sizlerin yazdıkalrını okuyunca rahatladım biraz.
14.gunlukke mi darbe aldın. Evet onu okudum sureklı çarpıyorum biyerlere yazmışsın, o nedenle bişi oldumu diye merak ettim. o nedenle sanada sorayım dedim.
bende seyi merak ediyorum burun ucundaki hissizlik ne kadar sürüyo :s
merhaba. maalesef ben de aldım aynı darbeyi hem de cok erken alçı çıktıktan bir kaçgün sonra. naparim bilmiyorum doktora sordugumda bi sey olmaz demişti amaşuan 28. günüm hala burnumun sol tarafi çok acıyor kaskatı kesildi ve sürekli düşüyor gibi geliyor dogru düzgün hareket edemiyorum cok moralimi bozuyor. siz bir cozum buldunuz mu?kızlarrr bu başlığı açan bendim.yarın itibareyle 5 aylık ameliyatlı olucam ve darbe aldığım taraf küçük bi kısım burun kemiğime doğru batık sankii((üff yaa.burnumun o yanı diğeryanı gibi sağlam gelmiyo bana.iki tarafın şişlikleri de eşit iner di mi kızlar ?sanki bi tarafın kıkrdağı içeri batmış gibi çok üzülüyorum yaa. 3.ayda dr bakınca "bişey olmamış" demişti.böyle bi sorun yaşayan oldu mu kızlarr?cevap verirseniz çok mutlu olurum.
Ben yeni ameliyat oldum bugün 5. Günüm ve oğlumu öperken yanağına çarptı burnum çok acıdı bişey olurmu çok korkuyorum25 mesaj cevabını doldurmaya çalışıyorum kızmayın lütfen kızlar :)