Burun ameliyatı sonrası darbe almak

Biraz forumda araştırdım bişi olmamış. Birde daha önceden bizim ofiste olan biri var ona söyledim , bunamı ağlıyosun diye güldü..Kendisi ameliyat oldugunda ufak kızının kafası geri atınca burnuna vurmuş bişi olmaz 6 ay olmuş amelyat olalı ağlama artk dedi. Söylenenleri ve sizlerin yazdıkalrını okuyunca rahatladım biraz.

14.gunlukke mi darbe aldın. Evet onu okudum sureklı çarpıyorum biyerlere yazmışsın, o nedenle bişi oldumu diye merak ettim. o nedenle sanada sorayım dedim.

bana da 2 yaşında bi ufaklık kafa atmıştı çok sertt değil ama yine de canım çok yanmıştı ama çok şükür birşey olmadı

bende seyi merak ediyorum burun ucundaki hissizlik ne kadar sürüyo :s

Son düzenleme:
Ameliyat olali 7 gun oldu sakinan goze cop batar ya bugun elbise denerken alcim takildi simdide tam uyuycam oglumu opup yatiyim dedim kolu carpti bir tarafimda sizi var insallah bisi olmaz 😞

Sabah yastıkta burnuma vurdum. Yastığı hızlı çekmisim vurdum çıt diye ses geldi. Henüz 4 günlük burnum ve tampon alci duruyor kanama olmadı az şu geldi o zaten geliyordu. Moralim çok bozuldu annemin yüzünden oldu yastığın altın da eli bir şeyler arıyor yok diyorum arıyor sinirlendim çekince suratına vurdum yastığı ah anne ah ne deyim ben sana

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Burnumda 5 gunluk alci varken , kizimi giydirmek icin comeldim. Dizinin mesafesini ayarlayamayan biraz guclu kuvvetli kizim burnuma tam alttan bir guzel parlatti. Alci burnumdan firladi uctu. Kendimi boks macinda hissettim resmen. Bu kadar sey bosa gitti dedim. Ama doktorum saglam dikmis yapmis valla hicbirsey olmadi Allaha cok sukur. O darbeyi gorseydiniz burnun saglam cikmasina ihtimal vermezdiniz.

2 gün sonra 5. ayım dolacak. 5 aydır çok dikkat ediyorum ama yine de ufak tefek darbeler alıyorum. Bu akşam da eğilirken masanın köşesine çarptım. Çok sert veya hızlı değildi ama canım çok yandı ve burnumun ucu kızardı ciddi şekilde. Bi de revizyon ameliyat, zaten iyice hassas burnum oynana oynana mahvoldu,çok korkuyorum kızlar :'( doktorum çok dikkat edeceksin yoksa yamulur bak diye korkuttu zaten offffff...

Burnuma darbe aldim kemer oluştu odemmi kemikmi bilmiyorum 2 ay oldu ameliyat olalı
Düzelir mi acaba??

Ay ben de 3. Aydayım burnuma telefon düştü mesajlaşırken. Ses çıkmadı ama biraz şişti kemer keri. Telefonda tam gövdesinr değil de ortaya doğru düştü. 10 saniye sonra acı geçti ama korkuyorum sizce ne olur

Merhaba hanımlar,
Bende bugün oğlumla şakalaşırken burnuma hızlı bir kafa darbesi yedim ağrım ya da kanamam olmadı ancak kemer kısmında olan hafif şişlik baya belirgin hale geldi ameliyat olalı tam 1 ay oldu bundan önce ufak darbeler olmuştu ama bu ciddi sayılır onlara istinadenAcaba ödem iner mi kemer kısmındaki ?törpülendiği için henüz tam inmemiş hafif bir ödem vardı zaten çok endişelendim yine

Burun ameliyatımın 25.gününde burnumun sol tarafından darbe aldım doktorum eğilmiş burnun Dedi tersine masaj verdi olmazsa bi operasyona gerçek kalırsa çaresiNe bakacağız Dedi ne olur bunu yaşayan varsa bana yazar mı

Arkadaşlar. Burmjöa çok darbe aldım ama 2. 3. Aydan sonraydı. Burun masajıkı da çok yapmıyordım. Duvara çarptım telefon düştğ burnuma, viledanın sapı çarptı... darbe aldığım an direk şişti zaten ama iki güne indi hep bikaç sabit şişlik dışında. Onlar da burnumun simetrikliğini bozuyodu. Başka bi kbb doktoruna görünmek zornda kaldım. Dedi masajlarnı gğzl yapmamışsın. Burnuna yağlı bi krem sür masaj yap dedi iliöparmakla daire çizerekmovalama hareketi gösterdi baya da bastırdı. Ben korkudan bastrmadan yapıyordım masajları . Arkadaşlar inanın ayna karşısına geçtim ve masajla burun şişlerime şekil verdim eşit dağıttım. Az biraz simetriksizlik kaldı onu da düzeltmeyrmkorktm bgn çok uğraştığım için burnumla yarın devam edecem inşallah. Şişliklerinixe masaj yapın düzeliypr

1 saat kadar önce 4 yaşında ki kuzenim hiç beklemediğim anda uzanırken yüzüme tokat attı burnuma da değdi eli ve çok sert vurdu yanağımda acısını hissettim ama beni asıl korkutan burnuma zarar vermiş olma ihtimali hemen doktorumu aradım yarın gel nasıl oldu nasıl becerdiniz dedi. ameliyat olalı 2 ay oldu umarım herhangi bir sorun yoktur (((

Arkadaşlar 45 gün önce rinoplasti oldum dün başındaki gözlük kayıp gözüme düştü çok ağır bir şey değildi ama bugün Kemer'in üstünde bir şişlik belirdi doktor buz uygulaması yap deri geçer mi sizce?? Daha önce böyle bir şey yaşayan varsa geçti mi çok korkuyorum???

merhaba. maalesef ben de aldım aynı darbeyi hem de cok erken alçı çıktıktan bir kaçgün sonra. naparim bilmiyorum doktora sordugumda bi sey olmaz demişti amaşuan 28. günüm hala burnumun sol tarafi çok acıyor kaskatı kesildi ve sürekli düşüyor gibi geliyor dogru düzgün hareket edemiyorum cok moralimi bozuyor. siz bir cozum buldunuz mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…