merhaba ameliyatımın 2 gününde tamponlar alındığı gece alçı varken arkadaşımın eli çarptı burnuma çok diildi acıdı biraz ama çıt die bir ses geldi burnumun kemer kısmından acaba bi sorun olur mu ciddi anlamda bilgisi olan varsa lüften yardım etsin msn atsın bana acil endişeleniyorum acaip ? sabahında çok ağrım olmadı yani ağrı var ama aynı ağrı anormal bir ağrı olmadı yani
merhaba ameliyatımın 2 gününde tamponlar alındığı gece alçı varken arkadaşımın eli çarptı burnuma çok diildi acıdı biraz ama çıt die bir ses geldi burnumun kemer kısmından acaba bi sorun olur mu ciddi anlamda bilgisi olan varsa lüften yardım etsin msn atsın bana acil endişeleniyorum acaip ? sabahında çok ağrım olmadı yani ağrı var ama aynı ağrı anormal bir ağrı olmadı yani
burnunun ortasına tavayla vurulmadıkça sorun yok diyenler beni çok rahatlattı umarım öyledir..
maalesef böyle değil.. 2 hafta oldu burnumu yaptıralı.darbe aldım ve burun ucumdaki kıkırdaklardan biri derime batmaya basşladı..baya şekli değişti kaydı. doktora gittim, kızdı.saatlerce ugrastığımız seyi korumadın bozuldu dedi.şuan operasyon da yapılmazmış ödemli çünkü.ama çok pişmanım hala üzülüyorum ama olan oldu.. oyuzden darbelerden koruyun kendinizi, hic de öyle tavayla vurulma beklemeyin ,daha hafifi de yamultuyo gül gibi burnu, emekler ziyan oluyo...(((