burnum alçıdayken çelik kapıya tosladım bişey olmadı: kapı çalmıştı burnu unutup kapının deliğinden bakıyım dedim küt vurdum gitti
EsraLorin çok geçmiş olsun gerçi şimdi baya olmuştur ama bir sorun oldumu sonrasında..Bide ne akdar pozitifsin ya canım herşeyi gülerek anlatıyorusn..
kızlar estetik ameliyat olalı 15 gün oluyor burun içi temizliği yaparken cımbızla ipi tutmuşum yanlışlıkla ve çektim gelmeyince anladım dikiş olduğunu haberim yoktu gözükmüyordu da zaten şimdi birazcık gözüküyor dıştan bakınca bu bir sorun teşkil edr mi sizce ?? ve bu dikişler içinde eriyecek mi ? :18:
kızlar estetik ameliyat olalı 15 gün oluyor burun içi temizliği yaparken cımbızla ipi tutmuşum yanlışlıkla ve çektim gelmeyince anladım dikiş olduğunu haberim yoktu gözükmüyordu da zaten şimdi birazcık gözüküyor dıştan bakınca bu bir sorun teşkil edr mi sizce ?? ve bu dikişler içinde eriyecek mi ? :18:
korkun bencede.. veledin biri burnuma boya kutusu attı ya Allahtan içi boştu kesin kırılırdı o zaman ama yinede çok hafir bişe degl korkuyorm bişe olur mu acaba2aylık burnum o kadar korudum kendimi bugn başıma geldi
ameliyatlı burna darbe almak > diş ağrısı+regl sancısı+serçe parmağını vurmak+bel kemiğini kapının kenarına vurmak+ütüyle elini yakmak..... hemen hemen hergun yasıyorum yok böyle acı evde cocuk yada pet varsa kacınılmaz
hay allah gecmis olsun canım ya :s 6 ay iyi sakınmışsın yine ben de 14. gün ilk darbemi yedim köpişim saolsun :d dikkat ediyim dedikce sürekli bi yerlere carptım hic olmadı uyurken elim carptı kendimi uyandrdm.d yok böyle acı,sızlama ya tarif edilemezz ama neyse ki burnum 40 gunluk oldu ve sapa saglam duruyor. daha tam kaynamadan bşey olmadıysa daha da olmaz heralde diyorum canım bozma moralini daha fazlacikolatacilek sendemi darbe aldın mı?
Benım bugun burnumun ucuna elımi parmagım vurdu arı geldi birden.. Gül gibi 6. aydır sakındıgım burnuma darbe aldım morlim çok bozuk
açtıgım konu bu..
http://www.kadinlarkulubu.com/burun...eliyati-sonrasi-darbe-almak.html#post31605396