Burun ameliyatı sonrası darbe almak

oğlumu alıştırmaya çalışıyorum .. anlatıyorum devamlı. ben ameliyat olacağım. yüzüme dokunma diyorum. ama çocuk bu ben ne yapacağım yaaaa

alçı varken burun daha korumalıdır aslında herhangi darbeye karşı şeklinde bozukluk olmaması için burnu tutar.
ilk 1-2 ay dikkat etmek gerekli ben ilk 1 ay kendim bile kemiğime dokunca açıyordu ama zamanla kemikelr kaynıyor ve acısıda azalıyor.

oğlumu uyuturken onun 70 cmlik yatagında sarmaş dolaş yatıyoruz :p bensiz de uyumaz! :) en büyük korkum darbe almak...

korkun bencede.. veledin biri burnuma boya kutusu attı ya Allahtan içi boştu kesin kırılırdı o zaman ama yinede çok hafir bişe degl korkuyorm bişe olur mu acaba :KK43: 2aylık burnum o kadar korudum kendimi bugn başıma geldi :KK43:

burnum alçıdayken çelik kapıya tosladım bişey olmadı:KK70::KK70:: kapı çalmıştı burnu unutup kapının deliğinden bakıyım dedim küt vurdum gitti:KK70:

EsraLorin çok geçmiş olsun gerçi şimdi baya olmuştur ama bir sorun oldumu sonrasında..Bide ne akdar pozitifsin ya canım herşeyi gülerek anlatıyorusn..

EsraLorin çok geçmiş olsun gerçi şimdi baya olmuştur ama bir sorun oldumu sonrasında..Bide ne akdar pozitifsin ya canım herşeyi gülerek anlatıyorusn..

Teşekkür ederim canım.. Yok hiç bir şey olmadı canım burnumda alçı olmasaydı olabilirdi ama Allahtan alçılıydı ^_^

kızlar estetik ameliyat olalı 15 gün oluyor burun içi temizliği yaparken cımbızla ipi tutmuşum yanlışlıkla ve çektim gelmeyince anladım dikiş olduğunu haberim yoktu gözükmüyordu da zaten şimdi birazcık gözüküyor dıştan bakınca bu bir sorun teşkil edr mi sizce ?? ve bu dikişler içinde eriyecek mi ? :18:

kızlar estetik ameliyat olalı 15 gün oluyor burun içi temizliği yaparken cımbızla ipi tutmuşum yanlışlıkla ve çektim gelmeyince anladım dikiş olduğunu haberim yoktu gözükmüyordu da zaten şimdi birazcık gözüküyor dıştan bakınca bu bir sorun teşkil edr mi sizce ?? ve bu dikişler içinde eriyecek mi ? :18:

Cımbızın burnunda ne işi var :/ burun içi temizliği kulak çöpü ile doktorun verdiği krem ve deniz suyu spreyi ile oluyor burnunla çok uğraşma temizlerken de zorlama.. dikişlerle uğraşma! sorun teşkil eder mi bilmiyorum canım istersen bir doktora görün. dikişlerin alınmayacak ise ki 15 gün geçmiş zaten, alınmayacak sanırım.. onlar eriyen dikişler ama erimesi bikaç ayını alır bu süre zarfında lütfen burnunla çok uğraşma ^_^

Canım benim de 12.günüm içteki dikişler beni de rahatsız ediyor, ben bir ayda erir sanıyordum ama öyle değişmiş baksana..:// bir de benim kocam uykusunda bana vuracak diye korkuyorum.. Yapmışlığı var.. Zaten burun ucuna masaj yaparken çıt diye bi ses çıktı geçenlerde, bant çıkmadı daha bişey belli değil ama inşallah bişey olmamıştır:// iki haftadır burnum kapalı diye alıştım sanki koruyor ince bir bant bile olsa, şimdi iki gün sonra bantlar da çıkacak nasıl koruyacağım diye bildiğin korkuyorum..

tamam canı m saol.bu arada senin burnunu çoook beğendim süper olmuş EsraLorin :KK9:

Son düzenleme:
ameliyatlı burna darbe almak > diş ağrısı+regl sancısı+serçe parmağını vurmak+bel kemiğini kapının kenarına vurmak+ütüyle elini yakmak..... hemen hemen hergun yasıyorum yok böyle acı evde cocuk yada pet varsa kacınılmaz :KK5:

Son düzenleme:
korkun bencede.. veledin biri burnuma boya kutusu attı ya Allahtan içi boştu kesin kırılırdı o zaman ama yinede çok hafir bişe degl korkuyorm bişe olur mu acaba :KK43: 2aylık burnum o kadar korudum kendimi bugn başıma geldi :KK43:

eylul2422 bişi oldumu peki. Bugunde benım başıma geldi arı geldi birden parmagımı burnum ucuna çarptım, bişi oalcak diye çok korkuyorum :KK43:
burada bahsettim http://www.kadinlarkulubu.com/burun...eliyati-sonrasi-darbe-almak.html#post31605396

ameliyatlı burna darbe almak > diş ağrısı+regl sancısı+serçe parmağını vurmak+bel kemiğini kapının kenarına vurmak+ütüyle elini yakmak..... hemen hemen hergun yasıyorum yok böyle acı evde cocuk yada pet varsa kacınılmaz :KK5:

cikolatacilek sendemi darbe aldın mı?
Benım bugun burnumun ucuna elımi parmagım vurdu arı geldi birden.. Gül gibi 6. aydır sakındıgım burnuma darbe aldım morlim çok bozuk :KK43:
açtıgım konu bu..
http://www.kadinlarkulubu.com/burun...eliyati-sonrasi-darbe-almak.html#post31605396

cikolatacilek sendemi darbe aldın mı?
Benım bugun burnumun ucuna elımi parmagım vurdu arı geldi birden.. Gül gibi 6. aydır sakındıgım burnuma darbe aldım morlim çok bozuk :KK43:
açtıgım konu bu..
http://www.kadinlarkulubu.com/burun...eliyati-sonrasi-darbe-almak.html#post31605396
hay allah gecmis olsun canım ya :s 6 ay iyi sakınmışsın yine ben de 14. gün ilk darbemi yedim köpişim saolsun :d dikkat ediyim dedikce sürekli bi yerlere carptım hic olmadı uyurken elim carptı kendimi uyandrdm.d yok böyle acı,sızlama ya tarif edilemezz ama neyse ki burnum 40 gunluk oldu ve sapa saglam duruyor. daha tam kaynamadan bşey olmadıysa daha da olmaz heralde diyorum canım bozma moralini daha fazla:KK54:

X