Burun ameliyatı revizyon

Kbb ci yaptı ameliyatı
Önerebileceğiniz bir doktor var mıdır

Valla kelin merhemi olsa başına sürer Ben de revizyon olmak istiyorum doktor arıyorum. Ankara da arıyorum ben. Mesut Kaya(Kbb), Orhan Aydın, Muhitdin Eski, Selçuk Işık. Ankara'ya gelme ihtimaliniz varsa benim düşündüğüm doktorlar bunlar.

Selçuk Işık'a oldum ben, görüştünüz mü doktorla?

Selçuk Işık'a oldum ben, görüştünüz mü doktorla?

Sizin burnunuzu görünce o doktoru da düşünüyorum. Henüz görüşmedim beklediğim bir şey var ondan sonra doktorlarla görüşcem. Orhan Aydın muayene ücretliymiş onu en sona bırakıyorum, önce ücretsiz muayene olanlara gidicem.

Evet selçuk bey muayene ücretsiz:) merak ettim ben de.

Bugün Ankara’da olan bir doktora resim gönderdim burnumun son hallerini ve şikayetlerini septumu toparlayamamış ameliyat olduğum doktor o yüzden şiş ve kalın kalmış burnumun üstü revizyon olması gerekiyor dedi 1 yılın dolmasını bekliyorum artık

Çok üzüldüm ya. Doktor hatasını kabul etmiyor mu peki?
Bi de süreyya şeneldir çok ünlü bir hastanede dr diye biliyorum nasıl izin verirler, nasıl vicdanen rahat olurlar!
Gram vicdan merhamet yok kendisinde kendi özel numarasını asla hastalarına vermiyo instagramından özeline yazıyodum şikayetlerimi git dava aç kazanamazsın bende sana karşı dava açarım diye tehtid edip engelledi beni hakkında hiç şikayet yok diye güvendim meğer sildiriyomuş burdaki başka mağdur hastalarından öğrendim instagramdan paylaştığı muhteşem doğal yaptığı burunlarda çok etkiledi beni bir şekilde kandım işte amerikan hastanesinde ameliyat yapıyo ama oranın kendi doktoru değil dışardan ameliyathaneyi kiralıyo bu yüzden hastane bizim doktorumuz değil bizi ilgilendirmiyo diyo o hastaneyede çok güvendim kötü doktor olsa orda ameliyat yapmasına izin vermezler diye düşündüm ama yanılmışım

Hatasını şöyle telafi etmeye çalıştı çöken yerlere dolgu koyarım dedi nefesinide muayenehanede bir cihaz var beş dakikada ameliyatsız açarım ama akciğerlerine soğuk hava dolar sürekli hasta olursun dedi korkudan hiç birinide istemedim

Maddi manevi ne kadar zor bir süreç. Nefes iyi olsa o da yok.
Ne diyebilirim ki çok üzüldüm, geçmiş olsun..

bu konudaki mesajlarımın silindiğine dair bildirim geldi,ihtarname yüzünden. ne yazdığımı hatırlayamıyorum tam olarak. aynısı başına gelen oldu mu nerden öğrenebilirm ne ihtarnamesi olduğunu

Bir doktor ismi söylemiştim onunla ilgili olumsuz yorumlar silinmiş benim sorumda silinmiş

iyiki buraya yazmissiniz yazik okadar sansasyonlu bi doktor, eksi sozlukte edebiyat dokmusler kendisine... Şen Şen el-ler vay beee
Insanlarin ovgu kadar olumsuz durumlarinida paylasmasi gerekli

Merhaba doktorunuz Ferhat K. mı? Ben de o doktora ameliyat oldum. aynı sorunları yaşadım, hatta daha fazlasını yaşadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…