Burun ameliyatı revizyon için tavsiye

Size ne kadar fiyat verdi?
Bana burnum kisa geliyor makul bi fiyat vermisti, bildigim kadariyla baris beyin primer rinosu bile cok pahali
canim revizyon icin doktor buldunmu benimkinide kisa ve kalkik yapti daha dogal ve önden ince yapan doktor biliyormusun ? mahvetti burnumu ya delikler önden gözüküyor

Merhaba kızlar. Ben de revizyon için Türkiyeye helmek isterim. Rusyada yasiyorum. Ben Ümre Uregenin burunlarını çok beyendim. Acaba nasıl bi dr?

Neden egriymis peki
Gercekten bastan egri olunca egri mi oluyor duzelmiyor mu kacinci gun anlamistiniz

Neden egriymis peki
Gercekten bastan egri olunca egri mi oluyor duzelmiyor mu kacinci gun anlamistiniz
Eğriliği Meltem Çilingiroğlu kesinlikle düzeltiyor KBB doktoru Ahmet Bozkurt ile birlikte giriyor ameliyatlara ama çoook natural burunlar yapıyorlar ben daha yapmacık duran burunları seviyorum

Ben de Ahmet Aslanoğlunu takipteyim ama cesaret edip bir türlü konsültasyona gidemedim ya revizyon olacak ve çok korkuyorum. Siz naptınız var mi acaba bir update?

canim revizyon icin doktor buldunmu benimkinide kisa ve kalkik yapti daha dogal ve önden ince yapan doktor biliyormusun ? mahvetti burnumu ya delikler önden gözüküyor
Ben olmadim ama op de tural fatullayev i incelemenizi tavsiye ederim. Kendisiyle gorustum cok iyiydi cok guzel anlatti her seyi

Baris beyin ismi cok bilindik baya da memnun olan var ama diger isimleri hiç duymadım. Dr Mehmet Yazar ve Eren Tastan cok konuşuluyor
Merhaba, ben iki ay önce Dr Mehmet Yazar bey ile görüşmüştüm revizyon ameliyatı için. Kendisi benimle çok ilgilendi burnumu muayene etti içine baktı ve fotoğraflarımı çekti. Sonra beraber ineceleme yaptık. Kendisi bana burnumdaki sorunların büyük sorunlar olmadığnı bu yüzden revizyon tavsiye etmediğni söyledi ve çok detaylı açıklamalar yaptı ama ısrar ediyorsam müdahale edebileceğini söyledi. Sonuç olarak şimdilik reziyon olmamaya karar verdim. Bunu yazmam ona ameliyat olun tavsiyesi kesinlikle değil ama demek istediğim bence mehmet beye görüşmeye gitmek bilgi kazanmak açısından faydalı olabilir.

Son düzenleme:
Sizin burnunuzda ne gibi sorunlar var?

Benim ki revizyon değildi ama ben her konuda çok memnun kaldığım için kendi doktorumu seve seve tavsiye edebilirim. Dr Salih Emre üregen İstanbul’da maslakta

Sizin burnunuzda ne gibi sorunlar var?
Burnumda tüm sorun sol tarafda. Kemikden kıkırdak geçidinde bir çöküntü ve kıkırdaktada bir düzensizlik var ayrıca sol burun kanadım daha büyük ve düşük duruyor. Mehmet beyin demesine göre hala bir eğrilik mevcut bu yüzden sol tarafımdanda sorunsuz nefes alamıyorum. Doktor bana bu çok büyük bir sorun olmadığı için ve göze batmadığı için tekrar burunu açmak riskli olabilir demişti. Ben hala çok takıntılıyım ama şimdilik dayanmaya çalışıyorum. Revizyon gelecekte kesinlike yaptırmak istediğim birşey.

Bende de ufak sorunlar var. Büyük bir sorun yok diyorlar ama ven takıyorum sizin gibi. Me yapsam bilmiyorum.

Bende de ufak sorunlar var. Büyük bir sorun yok diyorlar ama ven takıyorum sizin gibi. Me yapsam bilmiyorum.
Benim ameliyatımın üzerinden bir buçuk sene geçti ve bende hala ara ara çok takıyorum ve moralim yerlerde oluyor. Hatta bu aralar burnumun üstündeki o çöküntü aşırı gözüme batmaya başladı ve dolgu yaptırsam mı diye düşünüyorum. Ama onunda yan etkisinden korkuyorum açıkcası.
Şimdilik buna dayanıp razı gelmekten başka seçeneğimiz yok gibi galiba

Aynı birebir arada çok takıyorum. Mahsuru yoksa resim atar mısınız?

Bnmde cıddı bı sorunum yok ama ucu bıraz fazla dık kalkık ve top gıbı gelıo fonksıyonel bısı yok cokme yamulma gıbı henuz ama ucu için doktorum mudahele ederız ıstersen dedı ama eldekını ararmıyım bılemedım ama bolede ıcıme sınmıo bu ıs cok zormus ya

Merhaba kime oldunuz üçüncüsünü memnun musunuz

Kime oldunuz revizyonu

Ben 3. Ameliyatımı oldum kaburgadan kıkırdak alındı çok zordu benim ki, göz altından kemik dışarı çıkıyordu. Hüseyin baki yılmaz oldum ve çok memnunum görüntü den bantlar alçılar çıktı, şimdi içine silikon tutucu koyuyorum, delikler eşit kaynasın diye. Kesinlikle baki hoca ile bir görüşün pişman olmaz sınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…