Burun ameliyatı revizyon için tavsiye

Dün oldum amaliat oncesi ve sonrasi
Harika görünüyor, inşallah istediğiniz gibi olur. Önceki burnunuz yandan da güzelmiş ama tabi her açıdan önemli. Ben de 3.ameliyatımı 1 ay önce oldum ama çok fazla ödem olduğu için burnumun şeklini tam olarak kestiremiyorum.dr um revizyonlarda dokular işlem gördüğü için ödemin geçmesinin çok zman alacapını ve sabır göstermem gerektiğini söyledi , kesinlikle masaj vermedi,bakalım hayırlısı. Psikolojim çok bozulmuştu önceki burnumda deliklerde asimetri vardı , şu an ödemli halinde asimetri görünmüyor her sabah heyecanla uyanıp hemen aynaya bakıyorum

Çok ama çok haklısınız alçıdan çıktığında eğri ise ne yazık ki o burun eğri kalıyor, çok güzel olmuş burnunuz Çok beğendim yardımcı olmak adına özelden kime ameliyat oldunuz yazabilir misinizdeli gibi doktor arıyorum hala

Merhabalar ameliyatınızda kulak yada kaburgadan kıkırdak kullanıldımı

3.cümu neden

Adem baltacı gaziantep amarikan hastanesinde

Ben 10 bine yaptirdim

İlki , burun eğriliği ve nefes sorunu vardı ama başarısız bir ameliyat oldu eğrilik düzeltildi ama nefes alan tarafımdan da alamaz oldum ve kocaman bir kemer oluştu.1 sene sonra Dr um ücretsiz bu durumu düzelteceğini söyledi ve hayatımın en büyük hatasını yaptım . Nefes alma sorunumu çözemediği gibi bi de burun deliklerimde asimetri oluştu. Psikolojim çok bozuldu,nefes alamadığıma mı yanayım burun deliklerimde mi. Sanki her konuştuğum insan burnuma bakıyormuş gibi geliyordu ama maske olduğu halde. Bu yüzden 3. Ameliyatı bir başka Dr a oldum. Sıkı araştırdım. Çok zor ve yıpratıcı bir süreçti. Bakalım inşallah bu son olur

Bende 2 kere ameliyat oldum çok zor, burnundaki bütün kemikleri almış ,vicdansız adam. 3. Ameliyat olmam lazım kaburgadan kıkırdak alınması lazım bende doktor arıyorum

Bende 2 kere ameliyat oldum çok zor, burnundaki bütün kemikleri almış ,vicdansız adam. 3. Ameliyat olmam lazım kaburgadan kıkırdak alınması lazım bende doktor arıyorum
Bende aynı durumdayım kaburga kıkırdağıyla burnumun yeniden şekillendirilmesi gerekiyor çok korkuyorum inanılmaz hemde

Bende aynı durumdayım kaburga kıkırdağıyla burnumun yeniden şekillendirilmesi gerekiyor çok korkuyorum inanılmaz hemde
Çok haklısın korkmakta ,güvenilir doktor olsa rahatlarız da kaburga işinde uzman olması yoksa zor benim yaptırmam. Bu son ameliyat olsun istiyorum

Bende kime güveneceğim inanın hiç bilmiyorum ağır bir depresyondayım koyulan kaburga kıkırdağı ilerde sorun oluşturur yeniden ameliyat olmak zorunda kalırsam deliririm

Bende kime güveneceğim inanın hiç bilmiyorum ağır bir depresyondayım koyulan kaburga kıkırdağı ilerde sorun oluşturur yeniden ameliyat olmak zorunda kalırsam deliririm
Ah allah korusun öyle bişey oluyor mu? Bende hem araştırma yapıyorum, bulursam buradan yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…